hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 primus
#360779
Čestitke!!!!
Neverjetno, nepojmljivo, res, čisto brez besed...
Uporabniški avatar
 slorunner
#360938
Katja v nočnem programu Radia Slovenije: https://radioprvi.rtvslo.si/2018/08/nocni-obisk-1262/

Lepo je izpadel ta pogovor. Sploh zato, ker se voditelj ukvarja s planinstvom in alpinizmom in pozna SPP, ter zato zna postavit prava vprašanja. Večina ostalih intervjujev okrog SPP (letos in v preteklosti) žal ne dosega tega nivoja.

Sicer pa je Katja povedala, da je šla čez Okrešelj, Ledine in na Križ. Tako so zadnji štirje tekači, ki so šli prvič čez SPP v kosu, uporabili to verzijo. Mislim, da lahko sedaj dokončno pozabimo na "edino pošteno varianto" in neke alternativne dnevnike.
Uporabniški avatar
 vencelj
#361558
Sicer nima veze s postavljanjem rekordov, lahko pa je zelo uporaben pripomoček...ne tekačem, ki se med sabo kregajo, katera trasa je "prava" ( :roll: :shock: ), bolj tistim, ki jim je blizu pohodništvo, odkrivanje naravnih lepot, uživanje v naravi in na svežem zraku... :juhuhu:

https://www.naprostem.si/novica/izsli-n ... poti-38947
Uporabniški avatar
 vencelj
#361560
majcka napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Sicer nima veze s postavljanjem rekordov, lahko pa je zelo uporaben pripomoček...ne tekačem, ki se med sabo kregajo, katera trasa je "prava" ( :roll: :shock: ), bolj tistim, ki jim je blizu pohodništvo, odkrivanje naravnih lepot, uživanje v naravi in na svežem zraku... :juhuhu:

https://www.naprostem.si/novica/izsli-n ... poti-38947


A si mogu??? Jest pa ne bodi lena...hop v spletno štacuno! :argue:


No ja...tudi mene vlečejo, ampak jih ne kupim, dokler ne bom mislil, da jih res rabim. Verjetno ne, dokler sem še na šihtu in to bo bržkone še naslednjih (vsaj) 6 let. :(
Uporabniški avatar
 vencelj
#367184
Novica iz današnjega Poleta:
Marjan Zupančič v lovu na rekord Slovenske planinske poti
Julija bo Marjan napadel lastni rekord Slovenske planinske poti, dolge 600 kilometrov. Nova rekordna znamka naj bi bila točno 7 dni.

Već o tem:
https://www.delo.si/polet/marjan-zupanc ... 17236.html
Uporabniški avatar
 slorunner
#367192
Mene je pa čez zimo začelo mikat, da bi za svoj drugi SPP tek šel v obratni smeri. Pa še rekord bi bil, ker ni noben še odteku to smer. :lol:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA