Tekaški forum nagrajuje vaše znanje in poznavanje. Sodeluj v nagradnih igrah in ugankah in mogoče boš prav ti prvi /prva uganil/a ali bil/a izžreban/a.

Moderatorji: ero, milkec

#95620
Nekega lepega jutra se je dobre volje in spočit od napornih tekaških treningov zbudil Dušan Mravlje. Ko se je odpravil v kopalnico in se pogledal v ogledalo se mu je v zrcalu prikazal njegov angel. Angel mu je rekel da ko bo odrastel bo postal velik tekaški up Slovenije in morda celo Evrope. Dušan je bil tega sporočila zelo vesel in se je takoj odpravil v kuhinjo k mami, da ji bo rekel kaj se mu je zgodilo. Ko je mama to slišala je bila tako vesela nad svojim sinom da sta se takoj odpravila po nove tekaške copate v trgovino. Vsak dan je Dušan z tistimi copati pretekel od Lendave do Kopra in nazaj saj je vedel da če hoče postati najboljši mora zelo dobro trenirati. Vse bolj in bolj je postajal večji in močnejši in s tem tudi bolj starejši si je mislil, da bi rad zmagal na Great Wall Maratonu in s tem postal svetovni up atletike. Ko je bil star 22 let je končno dočakal ta dan ko se bo lahko izkazal na tem maratonu in si s tem odprl pot v sam svetovni vrh. Ko se je odpravil na tekmovanje je imel v mislih le zmago a malce mu je po glavi rojila zelo dobra tekačica za katero je vedel da jo bo težko premagati, ta tekačica se je imenovala Pam Reed.

Ona je bila najboljša trenutno na svetu in je bila zelo velika favoritinja tega tekmovanja.Ko je dušan Mravelj stal na šartni črti in polek njega je bila Pam Reed je bil ves moker, mislil si je oh to bo pa še težko. In končno je počila pištola in začel se je Great Wall Maraton. Dušan in Pam sta takoj prevzela vodilne pozicije in sta tekla zelo daleč pred tekmeci , a med njima je bil zelo hud boj. Tekala sta ves čas skupaj in ko se je začel zadnji kilometer je Dušan pospešin in si je pritekel nekaj metrov prednosti. Še samo 100 metrov do cilja in Pam je pospešila za Dušanom a Dušan se ni dal. Pam je ulovila Dušana a prepozno zaostala je 1 desetinko za Dušanom. Dušan je bil ves iz sebe ni vedela ali sanja ali je res a po nekaj trenutkih je vedel da je res. Obšli so ga novinarji, fotografi z vsega sveta. Naslednje jutro je bil na vseh športnih časopisih na prvih straneh.

Pam Reed in Dušan Mravlje sta si seveda čestitala in postala dobra prijtelja. Rekla sta si da bosta vsako leto tekmovala na Maratonu in da bosta imela še trdne boje.
Uporabniški avatar
 dannae
#95627
Pa še ena rivalska, ljubezenska....! Bravo Aleš* :clap:
Uporabniški avatar
 Damijan
#95631
Luštne, vse tri...

Pomislim, kako ju mora premetavati... od kolcanja, ko ju toliko omenjamo!

Hika!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#95636
Ta je pa prava lauferska. tekmovalno, bravo Aleš* :clap:
Vse tri zgodbe so luštne, človek se kar težko odloči, katera je boljša.
Uboga žirija ...
Uporabniški avatar
 vanja
#95638
Luštno! Bravo Ales*

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA