Tekaški forum nagrajuje vaše znanje in poznavanje. Sodeluj v nagradnih igrah in ugankah in mogoče boš prav ti prvi /prva uganil/a ali bil/a izžreban/a.

Moderatorji: ero, milkec

Uporabniški avatar
 SasoP
#141999
@ Ero - mislim, da imam 20 točk...312?!

Popravek moški maraton - ŠVICA

Sicer pa super igrica :D :shock: :D . LP
 hitrohodec
#142001
Malo se moram opravičiti glede napovedi moške hoje. Z Italijanom Schwazerjem se poznava ko je bil še v mladinskih kategorijah, skupnega pa imava pripadnost manjšini (on je Južnotirolec) zato o njem znam vse. Še pred poldrugim mesecem sva tekmovala skupaj na italijanskem Državnem Prvenstvu na razdalji 20km in videl sem ga v izredni formi. Z njim sva takrat tudi govorila o Pekingu in povedal mi je, da ni bil doslej še nikoli v taki formi zato sem bil 100% gotov, da mu zmaga ne more uiti. Imel je tudi še star račun z lanskega Svetovnega Prvenstva, ko je tekmo taktično popolnoma zgrešil in pustil preveč časa Avstralca Deakesa ter Francoza Dinitza v ospredju tako da jih nato ni uspel več ujeti, ker bi drugače že lani zmagal (bil je tretji). Je pač izreden naravni talent za katerega bi si upal napovedati zmago tudi čez 4 leta v Londonu. Poleg tega, Avstralca v Pekingu ni bilo zaradi poškodbe, Francoz je letos tudi bil poškodovan (tako da ni nastopil niti na Državnem Prvenstvu) Rus Nižegorodov pa je sezono planiral za majski Svetovni pokal v ruskem Čeboksary-ju, kjer je zmagal in dosegel nov svetovni rekord, nemogoče pa je biti dvakrat v sezoni v taki vrhunski formi, kot je bil tisti dan Rus. Tam sem na 50km kot edini član slovenske reprezentance tekmoval tudi jaz in sem Schwazerja po tekmi (na kateri je bil 3 za Nižegorodom ter drugim Rusom Kanajkinom - ki je trenutno suspendiran za doping) vprašal, če je zadovoljen z rezultatom. Odgovoril mi je, da je bilo 3 mesto že vnaprej planirano, ker je letos bil njegov edini cilj Peking. Vse to (vsaj kar se tiče hitre hoje ) je bilo zame velika prednost pred ostalimi, nisem pa mogel to prej razkriti, ker bi tako pomagal Vam vsem, zaradi česar se za nelojalno konkurenco sedaj opravičujem ! Vam bo pa služilo za London! Žal mi je za tini-ja, ki mi ni zaupal, ker bi bila drugače lestvica še zelo odprta in bi pred maratonom lahko še taktizirali. Sicer pa priznam, da sem imel v nekaterih disciplinah tudi srečo (na triatlon in daljinsko plavanje se bolj malo spoznam), je pa bilo vse skupaj izredno zanimivo in zato čestitam ero-tu za pobudo in upam, da smo se vsi zabavali in smo nevede bili verjetno tudi bolj angažirani v raznih disciplinah.
Pozdrav iz zamejstva vsem TF-jevcem!
Uporabniški avatar
 mitjas
#142004
ero napisal/-a:kaže, da zmagovalca igre (skoraj) že imamo. za drugo mesto je pa prava gneča :)


Zmagovalca že imamo, ker je napovedal največ prvih mest :clap:
Tini in miro779 ga tudi z morebitno zmago ne moreta prehiteti (6. točka pravil :))

Za drugo mesto pa bo res še zanimivo, 14 :shock: nas ima še teoretične možnosti.
Uporabniški avatar
 ero
#142040
Mitja, seveda imaš prav. zjutraj se mi je mudilo in nisem do konca raziskal možnosti :)

hitrohodec - čestitam! če si strokovnjak, kar za hitro hojo gotovo si, je naše le, da sledimo tvojemu zgledu. nekateri smo, drugi pa niso. tu ni kaj :)

v nedeljo zjutraj bo pa bolj zanimivo. prav zanima me, kako bodo Kenijci in drugi Afričani zmogli vlago in smog. mislim, da bo to odločilo potek maratona in zmagovalca.

moj skrivni favorit, Ryan Hall, ima zelo malo možnosti. a glas mu dajem zato, ker je priden dečko s svetlo prihodnostjo. itak na lestvici nimam šansa, da karkoli pridobim :)

nekateri pa lahko precej taktizirate. ali se opečete ali pa veliko pridobite ...
Uporabniški avatar
 mitjas
#142109
Večina vas stavi na Kenijce, par na Američana, moj glas gre pa ...
:arrow: Etiopija :wink:
Uporabniški avatar
 želva
#142126
Sedaj taktiziramo že kot pri športu.
Torej gremo nazaj na Kenijo za M42k.
LP Martin
Uporabniški avatar
 ero
#142190
zadnej dejanje naše igre - moški maraton - se prične čez dve uri in pol. prav toliko časa še imate, če želite spremeniti ali dodati svojo napoved.

napovedi pa so take:

[table][row]KEN[col]35
[row]ETH[col]6
[row]ALG[col]1
[row]ERI[col]1
[row]JPN[col]1
[row]MAR[col]1
[row]SUI[col]1
[row]USA[col]1[/table]
ni kaj, Kenijci so res favoriti. osebno sicer navijam za Röthlina in Halla a bo težka. bomo videli :)

a misli kdo v živo gledati maraton?
 hitrohodec
#142198
Jaz sem gledal vso atletiko v zivo, glede na to, da imam stalno nocno sluzbo (od 22.00 do 04.00, sem sef rotacije Primorskega dnevnika). Imamo (sicer majhen) televizor, kateremu uspem slediti med spedicijo, po koncanem tiskanju dnevnika. Seveda bom tudi maratonu sledil direktno (moram pa zaradi tega pohiteti z pripravami za tisk).

Pa se nekaj, da bi mi bilo gledanje maratona se bolj zanimivo bom spremenil napoved zmagovalca iz Kenije v Maroko.
Pozdrav vsem in prijetno gledanje Maratona!!!
 hitrohodec
#142200
Rezultati moskega maratona:

1.KENIJA
2.MAROKO :lol:
3.ETIOPIJA

Pozdrav
Uporabniški avatar
 ero
#142207
hja, država favorit je zmagala :)

tako smo za zadnjo disciplino 34x podelili 5 točk, 2x 3 točke in 6x eno točko.

končni vrstni red nagradne igre :arrow:

prosim vse sodelujoče, da rezultate pregledate in mi sporočite, če sem se kje zmotil. pri taki količino podatkov je to možno...

čestitke vsem, ki ste sodelovali. še posebej pa najbolj uspešnim in prejemnikom nagrad. hvala tudi pokroviteljem: Asics, Preventivno rehabilitacijskem športnemu centu v Termah Šmarješke Toplice in Monturi.

prejemniki nagrad ste posebej napisani na dnu uvodnega sporočila :arrow:

prosim vas, da mi sporočite konfekcijsko številko copat (hitrohodec), konfekcijsko številko majice (vsi od 3. do 8. mesta), drugouvrščeni (tini) pa bo prejel nagradni bon in navodila za uporabo.

podatke mi sporočile na emajl urednik@tekaskiforum.net - hvala!

potrudil se bom, da bomo nagrade razdelili čim prej. prav tako se bom potrudil, da bodo tudi nagrajenci starih iger, ki nagrad še niso prejeli, hitro prišli do njih.

[url=http://www.asics.at/Sports/Product/TN800_GEL-KAYANO14.htm]Slika
Slika[/url]

SlikaSlika

SlikaSlika
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA