Uradni forum za domačo in mednarodno podporo Slovenskemu alpskemu maratonu, ki se dogaja vsako drugo soboto v septembru - official forum support for SAM which is year held on every second Saturday in September

Moderatorji: SAM, milan

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#100976
BO-JAN napisal/-a:Verjetno se bo jutri na predstavitvi proge vedelo za katere odseke proge bomo rabili pluge in za katere samo ketne. 8)

Hec malo na stran, malo previdnosti nam ne bo škodovalo

Se vidmo Bojan :D


Takole na kratko sem pogledal gor proti tistem delu in je belo.Mislim pa da bomo imeli kar hladno vreme.Zdej bo šele vornk garanje :lol: :lol: .Skratka se vidjamo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Pingo
#101023
Do kje pa sploh je sneg.Ko sem gledal včeraj je bila meja pri Hudičkovem Borštu..to pomeni da bi mogoče sneg bil šele na Dolgi njivi :wink: Bo treba dons mal km skočt in vržt uče na traso :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
#101041
Pridi v Preddvor ob 17:00, na predstavitvi bodo sigurn mel informacije tud o stanju proge. :wink:
Bo pa zanimivo jutri... sonce, sneg, blaaaaaato, upam da vsaj brez vetra, ker drugač bo pa še mraaaaaaaz :!:
Uporabniški avatar
 Z*
#101045
Ja kaj naj pa človek obuje?? :shock: Saj v gojzarjih pa tudi ne moreš teči, a ne?! :?
Uporabniški avatar
 Pingo
#101051
JanezU kako napreduje kidanje snega z božjo pomočjo :wink: :lol:

Z* est bom kr superge gor obul pa šta bude bude,mogoč še ene na Dolgo njivo za preobut...ma sam verjetno de ne.Kofce so videti kopne,pole je Šija tudi,na Dolgi njivi hmm pa mogoč sam ne verjamem da je kej snega.Mislem da bo le višje gor čez Pršivec čmokudracija :wink: Tam bi pa ITAK rabil ribiške škornje :wink: Noo est ITAK vidim samo do Šije naprej pa ugibam.
Vsekakor bo lepo videti pobeljene vrhove v soncu ki je kao napovedan v soboto :lol:
 janezu
#101073
nam je kar uspelo-zjutraj ga je blo 20cm na dolgi njivi,po dveh kavah pri boltezu samo še 10. ko se sedaj odpravljamo v preddvor je dolga njiva kopna, ker pa je kidanje organizirano tut ponoč, upam,da prav hudga zjutraj ne bo ,morda za prve, mi zadaj in 50km pa klasika. lopat ni treba nosit s seboj! LP ju
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
#101076
ob 13h na Pečovniku 10+cm snega, na Plešivcu na min 20cm. tako da do zjutrej sigurn ne bo kopno. Je pa cist sama voda sneg pa blat. Tud enga metra ni navadnga :D bo pestro, se vidmo v preddvor 8)
Uporabniški avatar
 BONI
#101079
A si že smučke gor nesu
lp Dare
Uporabniški avatar
 tini
#101082
Fantje in dekleta, uzivajte na jutrisnjem SAM-u.
(bili,su bili vrhovi planina... :) )

Prav zaradi vremenskih rezmer (pa morda se zaradi cesa drugega) grem
jutri (spet) le na soft 10-ko.

Se vidimo
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
#101083
Jaz nameravam iti tudi na 10tko. Ker bodo temperature le tam okoli 5 stopinj me zanima kaj obleči za tek. :?: Namreč nimam tekaških pajkic. Zato razmišljam ali naj tečem v trenirki ali kratkih hlačah.
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
#101084
ja BONI ce bi ga blo še 10 cm več, jih bi pa dons kr oddal da mi jih jutr na dolgo njivo pelejo pa bi kr sturnim gor zagazu :roll: tko bomo pa mal kopal :wink: Mraza pa ni nobenga, dons je bla temperatura kljub snegu cist normalna za kratke hlače pa majco. 8)
 janezu
#101114
čeprav zabava na jezerskem še traja,nekaj vtisov s krajše proge-lepo vreme ,zasnežena košuta,nekaj snega in blata,množična udeležba,malo slabši časi(v tako lepem ambientu še nisem tekel je izjava tekmovalca iz reke)pričakovana zmaga turnega smučarja NEJCA KUHARJA iz kokre na35km in GORANA KUHARJA iz bašlja na 50km.čestitke vsem tekmovalcem,kakor tudi ORGANIZATORJEM! lp ju
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA