Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
#101215
Ojla, kaj ste še vsi tam gori? Se ne bo nihče javil?
Že vem, najbrž še vedno jeste torto velikanko, ki je bila namenjena za proslavitev okrogle obletnice. Imate srečo, da sva morala z ZZ topom hitro domov...
Organizator se je lepo potrudil in v krajih, prekrasnih krajih Bogu za hrbtom, izpeljal letos že deseti tek na navpično Kojco. Strm vzpon s še strmejšim spustom! Tega pa si res ne predstavljam, kako sem preživela pred tremi leti, ko sem se ob nevihti martrala gor in dol. Uf, je strmo!!
No, za zanimivost: oba z ZZ topom sva 9.9. prišla v cilj kot absolutno deveta, jaz pri ženskah, on pa pri moških. ZZ top je lanski čas izboljšal za dobro minuto, sama pa sem ga izboljšala za tri.
Spet je bilo vsega v izobilju, mladi organizatorji so se lepo potrudili.
Kdo pa je zadel cisterno na stavah?
 tumi
#101218
malo bolj zgodaj bi morali startati zjutraj iz Švice ( Jungfrau) ,
pa bi še Kojco dohiteli.
Se hecam; smo se pa v avtu spomnili, da imajo tekmovalci in organizatorji
prav zagotovo lep dan.
čestitke vsem.
 VIDAUNK
#101356
ZZ topka hvala za čestitke me veseli da sta se z soprogom lepo počutila v naši družbi uglavnem se trudimo da so tekmovalci na prvem mestu.Trud je biv poplačan še z lepim vremenom. Cisterno pa je zadel Žan Bratina upam da mu koristila. Vsem tekmovalcem se še enkrat zahvaljujem za udeležbo na teku se vidimo drugo leto.

:wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :P :P :P :P



---------------------------------------

ORG. 10.gorskega teka na Kojco.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA