Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 NANIKA
#158232
Ja, jaz tudi čakam, kakšna bo vremenska napoved. Če bo sonček pridem sigurno. :lol:
 Jožko
#158279
Ja vreme bo sigurno, to ti lahko povem že sedaj. Smo ga naročili in se priporočili tavišjim, obljuba od "zgoraj" je dana :D
Za to kar veselo, več nas bo lepše bo :!:
Uporabniški avatar
 zvone
#158692
Pozdravljeni Dorica, Jožko in ostali prijatelji GM4O!

Seveda pridem, saj še vedno drži, da je pogled na osvojen vrh najlepši s sosednjega vrha.

Če pa to narediš v družbi prijateljev, toliko bolj.

Prav lep pozdrav vsem! Zvone
Uporabniški avatar
 NANIKA
#158929
Joj, kaj nas teli vremenarji strašijo z mrazom in snegom :oops: :twisted:
Uporabniški avatar
 Dušan
#158966
Ko se zelena barva spremeni v sivo rjavo, je najbolje, da jo prekrije bela. Tam gori na Soriški planini je zima tako lepa!

Lepo se imejte!

Pozdrav, dušan
Uporabniški avatar
 NANIKA
#159112
S težkim srcem sem se odločila, da se letos odpovem srečanju. Trenutno je zdravje na prvem mestu in glede na mraz, ki je napovedan, se bom rajši grela doma.

Vam pa vsem skupaj želim prijeten dan in seveda tisti, ki bomo tako ali drugače prikrajšani za to, čakamo na poročilo in kakšno fotko.
 Jožko
#159166
Pozdravljeni!
Ja ni kaj Nanika, se moraš pazit za dva ali mogoče :D še kaj več :?: Se boš pa drugo leto toliko bolj z veseljem udeležila srečanja, ali pa se mogoče vpisala še v sekcijo ekstremno :D Ja čudeži se še dogajajajo, vidim da si še živ in da so ti domače gore še vedno najlepše. Ja ni kaj Dušan, bi bli veseli tudi tebe v našem klubu. Te pa vabimo kot posebnega gosta, da se nam pridružiš.
Vsem ostalim pa še nekaj napotkov za na pot. Napoved vremena je OK, možne kakšne snežne plohice (več kot meter snega ne bo), ki pa ne bodo dolgotrajne. Zna pa biti malo hladneje kot meseca avgusta (ha,ha). Toplo obleko pa termovko čaja, ne pozabite čelnih svetilk(lahko tudi ročne), kape in rokavic. Za zvečer pa plesno obleko in vse kar sodi zraven(se hecam).
Zbor vseh pohodnikov ob 13.00 pred Litostrojsko kočo na Soriški planini. Za vse ostale pa do 18,00, ko bi pričeli z uradnim delom našega srečanja.
Za hrano, ki jo bo za dva obroka, po pohodu dobra jota, po uradnem srečanju pa večerja(tudi za vegetarjance) za vse :D in seveda kapljica rujnega ne bo manjkala.
Pripravljamo lep večer, ki pa upam, da ga bomo popestrili tudi z vašim sodelovanjem na vseh ravneh.
Vseh nas je že cez 50, kar je res zadovoljivo, dobre in pozitivne energije ne bo manjkalo to vam povem že zdaj, pa tudi slaščic bo nekaj. Pridne gospodinje so že staknile glave.
V petek, ko bo še kaj več znanega se pa še malo oglasim in sobota bo tu, kot da bi mignil. :D
Uporabniški avatar
 NANIKA
#159250
Vau, sekcija ekstremno.....ta želja ostaja za prihodnost :lol:
Uporabniški avatar
 Dušan
#159284
Jožko!

Najlepša hvala za vabilo.
Z veseljem bi prišel, še sploh kot posebni gost. Res hvala, a žal ne morem. Vam pa želim obilo popoldanskih in večernih užitkov!
In iskrene čestitke vsem članom kluba še posebej pa "ekstremistom"!

Držte se!

Dušan
 janezu
#159295
a je še kdo na progi :D a se joco še kr namaka na morju? pridemo preko rudkota (ogrevanje) samo ne vem,kdaj ob sobotah v te letnen času odpira lp ju
 Jožko
#159347
Janez pozdravljen!
Sm se že ustaršu, da si zbolu, ker se nisi nč javu :D se hecam ane. Ja mislim, da odpira okrog 10 dopoldan. Kje boš ti pršu gor, čez Lajnar?
No mi bomo štartal ob 13,00 izperd Kitostrojske pol se pa že dobimo. Mislim, da bo tut Joco tko urediv, da bo pršu.
Zjutraj pa še kaj o vremenu.
 Jožko
#159359
Hojla, dobro jutro!
Tudi v tem času je vrh Lajnarja, ki ga vidim skozi okno obsijan s prvimo sončnimi žarki, tako, da je rahlo pobeljeni vrh še lepši. :D
Ja res ga je par cm. snega, do konca dneva ga pa lahko že ne bo več, zato se le dobro oblečte in obujte in se vidimo ob 13,00 na Soriški pred Litostrojsko kočo pol pa bo kar bo :!:
 janezu
#159370
pravkar smo na kališču imeli bojni posvet,kje napasti frontno linijo nad sorco in ugotovitev ja bila,da odločitev prepustimo generalu jožkotu,ki nas bo že pošlihtou.sicer pa v naših letih,če te nič ne boli,nisi več med živimi :D se vidmo KERLCI LP JU

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA