Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 cvalenti
#164508
Bravo Cveto,novi ICEBUG-i vidim ,da so leteli sami od sebe!!!!
 janezu
#164512
tekma,ki je bila v snegu in vetru, je pod streho, rezultati so bili v živo za vas doma, še bolj pa za nas na progi :D zmagovalci pričakovani 1. ZARNIK S. 2. ROBIČ J. 3. UDOVIČ A. ekipno IGY TEAM v isti sestavi+ IGI. pri puncah 1.ČARMAN J.. 2.REŠ R. odlična družba je bila v skrbeh samo za veterana DRAGA FRELIHA,ki zaradi prevelike hitrosti zgrešil obračališče in prišel v bašelj in nato po iskanju prišel napol zmrznjen na kališče, pohvala igiju, firbcu, mednarodnim sodnikom in časomerilcem. debate še trajajo in še dolgo bojo po različnih toplih prostorih :D lp ju
Uporabniški avatar
 vencelj
#164532
Pred pol ure prišel domov, zadovoljen s tekmo, nastopom... :D. Še zadnjič v tem letu smo se srečali na krasni prireditvi, ki je sama po sebi nekaj posebnega. Spust v dolino se mi ni še nikoli zdel tako adrenalinski, spodaj stari pomrznjen sneg, zgoraj tisti centimetri novega, pa v prostem padu skozi buke v dolino :juhuhu:. Tokrat sva bila v dobršnem delu v duetu z janezu-jem, a stari mački se ne dajo in ko smo drugič zaplezali v najstrmejše klance proti drugi klopci (ja,ja, tek v klanec je še vedno moja paradna disciplina :twisted: ), mi je janez pobegnil in do konca naredil razliko dobre minute. Bravo, janez in seveda čestitke tudi vsem ostalim tekačem :!: :clap:
Sedaj sem pogledal še rezultate, je pa že kar kičasto: lani sem popravil rezultat iz leta 2006 za skoraj 10 min, tokrat pa lanskega še za dobre 4 min. Sedaj moram počakati še analizo po vmesnih časih, upam, da mi je uspelo vsaj zmanjšati tudi časovno razliko prvega in drugega kroga, ki je bila prejšna leta kar velika :roll: .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Dule
#164587
janezu napisal/-a:... prišel napol zmrznjen na kališče,



Takšnele ekstremne razmere se človeku še posebno vtisnjejo v spomin. Bilo je fajn takole prigarati do koče, ki je bila ravno prav oddaljena, da smo tudi tazadnji zmogli brez posledic priti do cilja :shock: Potem pa topel čajček, suha oblačila, dobra družba in zadovoljstvo popolno 8)
 marjan
#164589
Kališče ima resnično svoj čar , še posebej v takih razmerah. :D

Dol sem se spustil kar adrenalinsko pod žičnico, nekaj po riti, nekaj po nogah. Padel tudi nekajkrat, bolečine v kolku me opominjajo na to, da so veje v gozdu prav tam, kjer "divjaki" letijo čez nje.

Pa še nekaj za tiste, ki pravijo, da je počitek pol treninga. Imajo prav :)
Namreč od začetka septembra sem zmanjšal količino treninga za 60% in postavil osebni rekord na gor dol gor. Res, da imam prejšnjo podlago, vendar me je rezultat presenetil, še posebej gor mi je šlo dobro.

Pozdrav vsem ljubiteljem Kališča, TF-ovcem in organizatorjem te zimske dogodivščine.

lp
Marjan
 gmiki
#164618
Če sem prav videl je sedaj lastnik novega rekorda navzdol Korošec s časom 10:51!!! Impresivno za fanta starega 16 let, kateremu je bil to šele drugi spust s Kališča. Gor mu sicer ni šlo po načrtih :) Lp Grega
Uporabniški avatar
 Mih@
#164749
gmiki napisal/-a:Če sem prav videl je sedaj lastnik novega rekorda navzdol Korošec s časom 10:51!!! Impresivno za fanta starega 16 let, kateremu je bil to šele drugi spust s Kališča. Gor mu sicer ni šlo po načrtih :) Lp Grega

Kje ti to gledaš??? :shock:
 janezu
#164774
ja miha@co obvlada, zanima me,če so kje tut časi ekip,sicer vrstni red vemo,samo kofedebate so bolj zanimive SREČNO in lp ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA