Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 janez.ferlic
#167402
Prvi JošTek za nami. Zanimiva tekma v pravih pogojih za zimski kros tek navkreber. Nejc Kuhar dokazal svojo kvaliteto tudi na kratkih strmih progah in ugnal odličnega atleta Petra Kastelica, ki je sicer specialist za ravninske proge, dobro pa se znajde tudi na krajših gorskih tekih. Dobro nastopili vsi kolesarji.

Čestitke vsem udeležencem, še posebej pa hrabrim dekletom, Urši, Damjani in Jani.

Verjetno "motor organizacijskega pogona" Iztok že kuje ideje za prihodnjo izvedbo.

LP

Janez

P.S. Tekači se tekmovalno na Jošt vračamo v nedeljo 26.4. ko bo 3. Tek na Jošt iz Sp. Besnice. Še pred tem pa testni trening tek.
Uporabniški avatar
 jpotoc
#167404
Veter, dež, megla, leden potoček, strm in drseč breg, bo vtisnilo v spomin to nepozabno tekmovanje. Takšnih pogojev tekmovanja bo težko ponoviti, zato bo nepozabno. Običajni opazovalci bodo dejali: "Tekma težko-kategorskih majmunov". Skratka odlična tekma.
 janezu
#167405
jošTek je res pod streho,čeprav je bil vseskozi na dežju.kot pravi jpotoc,bo sigurno ostal v spominu vseh nastopajočih,kajti pogoji res niso mogli biti bolj exstremni. grs.ki je bila prisotna,res nismo potrebovali. prej bi rabili potapljače. prav po nastopajočih, pa smo videli, da vreme ni oviralo vrhunskih gorskih tekačev, turnih smučarjev,atletov,kolesarjev,kegljačev...upajmo,da bo iztok-sam podobno tekmo še kdaj pripravil v lepi,beli zimski idili- ČESTITKE za pogum LP ju
 Iztok-SAM
#167415
Malo za šalo, malo za res smo se lotili organizacije JošTek-a, a odziv premraženih tekmovalcev je bil zelo dober. Ko se bodo zbudili polanci (timing) bodo najbrž vidni tudi rezultati, do takrat pa vrstni red najboljših: Nejc Kuhar, Peter Kastelic, Tomaž Soklič, Aleš Udovič, Janez Ferlic, Gašper Karničar, Žan Karničar, Luka Žura, Matjaž Mikloša, Tadej Bernik, Nejc Bešter, Nejc Černilogar, Klemen Udovič, Stojan Orehek, Robert Eling... Čeprav so bili slišani razlogi za neudelžbo vsaj ene tekmovalke (in nekaj tekmovalcev) drugačni, je bil po mojem mnenju razlog hud naliv. Niso pa se vremena ustrašile najboljše in vseh ekstremov vajene tekačice Jana Stare, Urša Pintar in Damjana Blatnik.
Zalo lepo bi se zahvalil vsem, ki ste v dežju pomagali nositi opremo na potopljeno in zasneženo progo in napovedovalcu JanezU-ju, fotografoma Mihu in Marjanu Rekar, DJ-ju Toniju in še marsikomu.
Iztok
 klas
#167486
pa to je dost bolš kot torkova smučarska nočna tekma v Schladmingu :lol:

res super tekma in super zabava
čestitke vsem - organizatorjem in tekmovalcem
 bernik_
#167540
super tekma, pogoji težki. upam na čimprejšno ponovitev. če bi bilo lepo vreme bi ta tekma privabila veliko več gledalcev. kuharju čestitke!
#167599
Morda bo kdo iz rezultatov ugotovil, da sistem tekmovanja ni bil optimalen oz. je bil ugodnejši za tekmovalce, ki so po prvem krogu tekli repasaž. Na srečo so napako v sistemu tekmovanja še pred finalom opazili merilci in zato zamenjali drugo in tretjo skupino polfinala.
Naslednjič bomo v lepem sončnem vremenu ob bučni spodbudi navijačev tekli po izpopolnjenem sistemu.
Iztok

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA