Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
#172369
Kej spejt prva???
No, vsaj tukaj.
Lep, moj prvi tek letos.
Sploh prvi tekaški koraki, za katere sploh ne bi mogla reč tekaški, ker se mi zdi, da sem se dobesedno vlekla od km do km, tako da je temu tudi čas primeren: tri minute slabši od lanskega, ali povedano s časom 1 uro, 1 minuto in 18 sekund.
Ja, prav ti bodi! Kaj pa si misliš, ti, da bo šlo kar samo?
No, ja, enkrat pač moram začet.... Doma imamo trenutno z zidavo too much skrbi in dela, tako da , ko grem v moje hribe, raje hodoma razmišljam , tako na izzy...
Ma sva z mojim ZZ topom rekla, ja, bejžva se malo stestirat, če ne bova še zakrknila tule v tej naši zidavi.! In sva šla. In je blo kljub temu, da sem ponucala vsa zrak v Panovcu, SUPER. Fajn vreme, lepa proga,
Super se mi je zdelo tudi to, da je bilo dosti ženičk, ki smo na koncu prejele v dar tudi rožico. In upam si trditi, da je k številčnosti nežnih duš pripomogel prav Tekaški forum.
Videla sem Aisho, pa spoznala Maco in še eno damo, katere ime sem ( sram me bodi) pozabila, pa Taeta, pa ata Koširjev me je spet šišal, pa vse stare borce, ki jih itak ne zgrešiš na nobenem teku.
No, moj ZZ top je šel bolj z rezervo, kar mu je naneslo štiri minutke več kot lani. A je vseeno zadovoljen. Mnogi so ga spraševali po tekmi, zakaj ni prva dva kilometra potegnil, kot ima v navadi, a se je bal, da prehiti Mitjo.... tako, da bi bilo malo nerodno, če bi on zmagal, ne???

No, po tekmi sva jo mahnila hitro še do Abrama na Nanos, da sva ponucala super dan do fulla...

Tako! Ko si v cilju, si srečen, vse hudo je na klik pozabljeno in tako je bilo z mano tudi danes...
Če bo vse po sreči, se vidimo na Solinskem...
Uporabniški avatar
 maca
#172378
pa še moje slikice, da bo vtis popoln.

http://picasaweb.google.com/7.pomlad/Panovec832009#

Seveda, nismo vsi FTjevci na njih, ker se je samo nas pet martinčkalo.
Kako sem že pogrešala tole pomladansko sonce.

Kratko poročilce: Savo se je javil za lokomotivo in pripel najprej malo več vagončkov, ki so pa na žalost zaradi prehitre vožnje okoli ovinkov iztirili, nekateri, na koncu smo ostali samo trije vagončki, vsi z odličnimi ABS zavorami, specialno proti zdrsavanju. Samo ne vem, zakaj so bile moje superge takoooo teeeežke.

Ja, meni se pozna bolezen in nikakor ne morem v formo, forma pri meni pomeni, da tečem z lahkoto, ne pa da tečem hitro. Ma bo že.
Hvala lokomotivi in vsem vagončkom, ki so me zadnja dva kilometra kar vlekli, ni šlo hitro, ampak z vašo pomočjo odlično. In z roko v roki smo prišli v cilj, pa ne zato, ker bi jaz na koncu lahko pospešila, ampak zato ker so me počakali,revico počasno.

Bilo je nepozabno, da ne rečem še kaj, saj so Primorci na moje predhodno godrnjanje pripravili tudi pašto za krivojedce. Ful hvala.

Moja rožica je bila malo uvela, ampak se je do tega trenutka že ful napila. Je pa Nataša dobila kar celo palmo, tako da se nas je nazaj peljalo pet, bi napisala da smo eni celo pot meli nekaj med nogami, pa bi lahko kdo kaj napačno razumel, torej ne bom napisala, ste videli, nič niste prebrali.
Uporabniški avatar
 tae
#172382
Vreme res super, to ni kaj.

Za začetek imam dve dobronamerni kritiki organizatorjem. Saj ni nič slabega, so pa malenkosti, ki bi se jih dalo izboljšati.

- Glede na to, da sem bil na tem teku prvič; slabo označeno prizorišče prireditve (jaz sem videl le eno tablo "tek" potem sem malo lutal, klical na pomoč Obivankenobija in na koncu vprašal enega domačina).

- Na štart sem prišel okoli 10h (ena ura pred začetkom) in ni bilo več sponk za številke (saj jih imam sam vedno sabo, a vseeno zna biti nerodna situacija za nekoga, ki jih nima)

Družabni del dogodka sem danes skrajšal na minimum, zato sem se z poznanimi videl le pred tekmo, potem pa takoj oddrvel domov.

Tekma: Konkretnih časovnih planov nisem imel, ker proge nisem poznal, vseeno pa sem si na uri nastavil ciljni tempo od 3:55 do 3:45. (kar je nad in pod pa piska :D ) "Bitko" z obivankenobijem bom opisal v drugi temi. Potihem sicer računal na čas pod 40, a kar ni uspelo. No, vseeno zadovoljen glede na to, da ima proga več kot 10km, da so v igri klanci gor in dol. Na koncu še vedno tempo pod 4, kar je o.k. Razočaran pa sem bil nad blatom na progi (menda so nekateri celo padali), no jaz sem si zvil gleženj. Na koncu 25. mesto absolutno in 5. v kategoriji.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
#172392
Ja, za menoj je že 3. nastop na teku po Panovcu, vendar tokrat kar z grenkim priokusom, saj sem spoznal, da danes ni bil moj dan ali pa je letošnja forma bolj slaba...no pa o tem v kakšni drugi temi :roll:
Drugače pa vreme je bilo res super, ki je kar vleklo v naravo, tako, da sem zjutraj zelo dobre volje odpravil proti N. gorici :lol:
Ker sem prišel zelo zgodaj sem se po hitri prijavi leno sprehajal okoli in razmišljal ali bom letos popravil lanskoletni rezultat :?: :roll: :arrow:, vendar občutek ni bil preveč obetaven, kar se je kasneje pokazalo na progi, kjer so mi velike težave povzročali predvsem klanci...no tukaj naj omenim, da je bilo blata več kot sem pričakoval in tudi dvakrat se mi je zgodilo, da sem se komaj obdržal na nogah, saj je precej drselo... :shock: :roll:
Po teku je sledila odlična pašta in tukaj bi pohvalil organizatorje za ta obrok, nekaj časa sem še ostal na podelitvi rezultatov in potem odbrzel proti Lj :lol:

Ja, Tae je bil danes vsaj za en razred boljši, tako, da upam, da bom v naslednji 14 dneh še kaj izboljšal formo in če ne drugega vsaj zmanjšal današnji zaostanek... :shock: :oops:, drugače pa Tae čestitke :clap: :cast1: za prvo zmago v najinem dvoboju...


Lp!
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
#172400
Dober uvod v letošnjo sezono in Panovec je lepa tekma, v osrednjem delu pravi kros tek čez drn in strn in upam, da mi bo vedno uspelo uvod v Slovenski del sezone opraviti na lepih stezicah Panovca.

Ja, Primorci ste hitri tekači kar sem občutil na celi progi saj ni bilo časa za kakšno taktiziranje, vsekakor pa sem zadovoljen z rezultatom. Kosovelj je itak razred pred vsemi in želim mu seveda plodnega nadaljnega prodora na dolgoprogaški sceni. Dobro mu sledi mladi Tine Torkar.

Žal sem moral takoj po prihodu v cilj "stegniti" na oddaljeno Pokljuko, kjer me je čakal še del službenega posla.

Zahvala organizatorju za gostoljubnost, še posebej Miru Vogriču kot odličnemu maratoncu in organizatorju. Miro, sva na vezi.

Športni pozdrav

Janez
Uporabniški avatar
 matija-z5
#172545
men je blo vse uredu... razen se mi zdi da bi pršla praw usaj še ena okrepčevalnica
Uporabniški avatar
 RoKo
#172593
Dva dneva, dva teka v različnih pogojih. Lep nedeljski dan po Panovcu, temperature lepo spomladanske, res lepo.
Drugi dan iztek, po sveže zapadlem snegu-v pol ure ga je nametalo 10 cm, tako da me kar bolijo noge od gaženja. Seveda je bilo lepo teči. V določenem trenutku ob sončnem zahodu, je bila na nebu tudi lepo vidna polna luna(ne še cela).
Narava nas vedno preseneča.
Tema je seveda Panovec. Velika udeležba, vse močnejša konkurenca, informacije o delovanju Primorskih novic kot pokrovitelju.(želijo, da vsako leto tekači pridobimo 50 novih naročnikov.Le zakaj, če pa razen Rekreacije drugega ne berem. Dopisniki z našega konca pa se razen ob kulturnih prireditvah in naravnih nesrečah ne oglašajo.)
Bi jim poslal članek za pisma bralcev, seveda ga ne bodo objavili, škoda truda.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA