Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#173450
Na velikonočni ponedeljek 13.04 imam namen opraviti z Rokovnjaško planinsko potjo (Občina Lukovica). Vesel bi bil, da se nas zbere več in jo skupaj prehodimo in pretečemo. Trasa je podobna Šentiljski, pa tudi približno toliko dolga.

http://users.volja.net/lg773v/rokovnjaska%20pot.htm

lp
Marjan
Nazadnje spremenil marjan, dne 01 Jan 2014, 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
#173533
Jaz sem Dnevnik RPP dobil nekaj dni nazaj. Po E-mailu sem ga naročil na PD Blagovica; od tam sem ga v nekaj dneh dobil na domač naslov. Plačal sem po povzetju (2,5 EUR Dnevnik + poštni stroški: skupaj nekaj manj kot 5 EUR). V dnevniku je tudi čisto v redu opis poti. :D

V Ljubljani (Kod & Kam) pa sem si za simbolično ceno (< 3 EUR) kupil Zemljevid Občine Lukovica, ki vsebuje celotno traso poti. 8)
 TONEK
#173566
Marjan, kdaj približno misliš štartati in koliko ur naj bi ta tek trajal? Morda 9, 10 ur, ali pa je zadeva bolj tekmovalnega značaja. Zdaj, ko sem za nekaj časa opravil s Šmarno goro, sem kar zagret za razne "odklopljene" zadeve.
lp Tone
Uporabniški avatar
 vencelj
#173582
Rokovnjaška je že nekaj časa na mojem repertoarju in verjetno bom takrat tam (sedajle se ne morem domisliti nobenega razloga, zakaj ne bi bil :wink: ).
Zadnje dni (po Šentiljski) sem brskal po netu in našel več različnih podatkov o trasi. Že če pogledamo zgornji povezavi je na eni navedenih 11 kontrolnih točk, na drugi pa 13 :roll: . Poznavalci :!: :?:
Na 71 strani tele teme: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... start=1050 je ena veeeeliiiiika slika žineta in janezu- ja, ki sta bila na poti lani (menda 6 ur, če prav razumem).

LP, vencelj
 marjan
#173583
TONEK napisal/-a:...kdaj približno misliš štartati in koliko ur naj bi ta tek trajal?

Mislim, da bo 8 ura prava. Tekli naj bi tam okoli 7 ur, morda malo več.
Še ena fotogalerija Janeza in Žineta od lani:
http://picasaweb.google.si/100jan47/RokovnjaKiKrog#

Lepo, da je zanimanje :wink:
Marjan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#173588
Tudi jaz ne vidim razloga, da ne bi bil zraven.
Če bo kdo nabavljal dnevnike, prosim še enega več zame in hvala :cast:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
#173602
Jaz sem s tem krogom lani opravil 2x v 14 dnevih. :lol: Prvič s prijateljem, mislim da sva hodila, tekla dobrih 7 ur. Drugič pa sam v času 5 ur in 15 min. Obakrat sem izpustil del iz Blagovice do Golčaja, s tem sem skrajšal krog za cca 5 km, še vedno jih ostane 50 in približno 2000 višincev. Je pa vsaj meni smotano to, da je precej asfalta. Malo ste me zrajcali spet, me mika, da bi šel zraven.
Uporabniški avatar
 100jan
#173710
Drugič pa sam v času 5 ur in 15 min. :rol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
#175231
Če bo vse po sreči, bom lahko prihodnji teden že poročal o stanju na poti. :D :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
#175287
Saj, itak, če hočmo opraviti s potjo, bo treba zadevo počasi konkretizirat, torej doreči čas in kraj štarta itd.
Glede ure bi bila osma OK. Po poti pa še nisem šel, tako da ne vem, kje bi bilo bolje začeti (in končati) ter zakaj tam... :roll:

LP, vencelj
 matej-jethro
#175305
Ob 8h se tko fajn bere! Men je kul, ta stara camel back vrečka je v smeteh in po novo grem te dni.......pa po frutabe :nono: ....potico bom vzel :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA