Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#173982
Tekaška sezona tudi na slovenskih tleh uradno odprta.

Kake ekspertize z moje strani ne bo, saj me poznate. Svoje sem dosegla, prišla sem skozi cilj brez bolečin, pa še pogled na uro mi ni življenja skrajšal. Vreme pa res krasno, vzdušje tudi.

PS pa hvala maci, ker pobira stvari za mano, tokrat sem pozabila Garminov pas. :laola
Uporabniški avatar
 Classix
#173987
Naj začnem na koncu...res prijetno sem bil presenečen nad obiskom Ane in Lize. Bili smo celo tako številčni, da se je zadnja skupina morala zadovoljiti z mizami malo stran od glavnine. Še enkrat se jim opravičujem, ker pa so to sami čudoviti ljudje, vem da ni zamere.

Gremo dalje...hvala Lauferju za prevoz, Ireni, Loni in njeni sestri za prijetno družbo, organizatorjem za brezhibno izpeljano prireditev, navijačem za vzpodbujanje.

Tudi tekel sem...hvala 5trci za vzpodbudo pod Orlekom. Bil sem tik pred tem, da strgam štartno številko iz sebe in jo peš mahnem ''v dolino''. Puls je zdivjal in vse je šlo k vragu.

Pa še na začetek dneva...pri zajtrku sem soprogi rekel...''da veš, če ne bi imel že vse plačano, bi najraje ostal doma''. Toliko o trenutnem stanju duha. Definitivno gre krivulja lahko samo še navzgor.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 RoKo
#173991
Vreme, vzdušje,postrežba, VSE brez pripomb, samo ena stvar mi ne da miru.

ZAKAJ JE ORGANIZATOR ČAKAL, DA SE ŠPORTNA DVORANA SKORAJ IZPRAZNI IN NATO ZAČEL Z PODELITVIJO?
Uporabniški avatar
 IRA
#173992
Dan ...

Evo Sežana je za nami.
Jaz sem se imela lepo, družba je bila res krasna ... kofetek pred tekom super, novi obrazi, super analiza ... skratka lep, prekrasen nedeljski dan :twisted:

Larchi, čestitke še enkrat ...

mojcej bravo, sem full vesela zate 8)

In seveda bravo tudi za vse ostale, ki ste tako ali drugače podirali svoje rekorde!

Organizacija ... meni je bilo fino.
Moj dragi je jamral, da je bila na 8km postaja z vodo čisto prepozno ... meni pa je bilo čudežno vode dovolj. Sem kr s sabo nosila pol litrsko flaško vode, tako da sem jo med tekom stankala 1l :twisted: :P 8)

... še se bomo gledali 8)

Kam gremo zdej??? :lol:
Uporabniški avatar
 mojcej77
#173993
24.6.v Celje:)
Moje poročilce sledi.
lp,
m
Uporabniški avatar
 pajo
#173995
Ne glede na vse bolečine bi mi bilo pošteno žal če ne bi bil danes v Sežani. Bil sem že 3x pa vedno vetrovno kot se za te kraje spodobi. Danes pa ... Vesela sva bila nama znanih obrazov veliko novih, ki jih poznava od drugje pa jih sedaj prvič vidiva v supergah in pajkicah. Lep začetek sezone uradnih tekov, ki pa jih bo vsaj za mene sedaj bistveno manj. Tetivo je treba pozdraviti.
 Nataša
#173996
po 3 letih prvič spet na tekmi. Prav tremo sem mela. Šlo mi je fajn, vreme je bilo super, končali pa smo ob pohanih piškah na Zaplani :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
#173998
Nataša napisal/-a:po 3 letih prvič spet na tekmi. Prav tremo sem mela. Šlo mi je fajn, vreme je bilo super, končali pa smo ob pohanih piškah na Zaplani :wink:


Tebe sem si pa želela spoznat ... pa drugič :twisted:
Super, da ti je šlo fino!

Lp
 Nataša
#173999
Ira, zakaj zmeri štepaš te zlobno smehljajoče se smajlije? Po malem se te začenjam bat :)
Uporabniški avatar
 IRA
#174000
Nataša napisal/-a:Ira, zakaj zmeri štepaš te zlobno smehljajoče se smajlije? Po malem se te začenjam bat :)


Nič se bat, ne grizem :lol: :P
 Nataša
#174001
ok, pol se pa naslednjič zmenva za kofe.
Uporabniški avatar
 Popaj
#174002
Pozdravljena družba!

Sem zelo zadovoljen z mojim prvim tekom na neki prireditvi v letošnjem letu po lanskem Dolskem. V Sežani sem tekel prvič in ker je bilo toliko hvala o trasi sem pričakoval preveč. Se pa strinjam da je trasa ena lepših. Najbolj mi je bil všeč del proge čez Lipico in po kolesarski stezi. Bal sem se tudi kalncev, pa jih praktično ni bilo. Nekaj gričkov, da ti ritem malo zmeša. S časom nisem zadovoljen z vsem drugim pa. Sem celo zimo treneral, vendar 21 km pač ne tečeš vsak dan (vsaj jaz ne).
Zopet sem ugotovil, da mi največji užitev ponujajo teki od 10-15km. Pa seveda kadar ne gladam na uro ampak premišljujem, fantaziram, gledam naravo, ljudi če so itd. Pa sej to je smisel teka, kaj ne?
Uporabniški avatar
 lenči
#174004
Lep tek, moram priznati, proga čudovita, vreme je odlično služilo :lol: . Družba veselo nasmejana, tempo čisto čvekalni :D , ampak zmagali smooooo :wink: , bravo Larchi :laola .
Analiza pričeta pozno in tako se je tudi končala :wink: . Družba tudi tu odlična.
Uporabniški avatar
 lenči
#174005
Classix napisal/-a:Naj začnem na koncu...res prijetno sem bil presenečen nad obiskom Ane in Lize. Bili smo celo tako številčni, da se je zadnja skupina morala zadovoljiti z mizami malo stran od glavnine. Še enkrat se jim opravičujem, ker pa so to sami čudoviti ljudje, vem da ni zamere.
LP
Matjaž

Imeli smo se fino, pa saj ste itak vsi morali mimo nas (ven ali na WC :lol: :wink: ), tako da smo vas imeli pod kontrolo :ignore:
Uporabniški avatar
 Hojca
#174007
Prav luštna razgibana proga v krasni naravi, vreme super, vsi pogoji za uživancijo 8) .
Pa še svoj cilj: spravit prvo 21ko pod streho sem dosegla :D . Skratka zadovoljna s prijetno preživetim dnevom.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA