Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
#185311
Tnx.

Kot sem že zapisal na blogu je Boštjan Okorn posnel noro dobre fotke, ki si jih lahko ogledate tule: http://foto.ksk.si/main.php/v/2009-06-0 ... ?g2_page=7

Tako dobro zadeli me še nikoli niso. Zelo rad bi jih objavil na svojem blogu, kot dokaz da je bil razplet tekme res tak kot sem zapisal, zato sem že zaprosil za dovoljenje za objavo. :)

Lp, Bojan
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
#185335
Mohor tradicionalno dobra tekma in vse pohvale organizatorjem. Sam sem bil že zjutraj na tekmi na Bledu in prišel malce utrujen na tekmo, a kaj na bi jamral. Moj kratek report na http://janezferlic.si/?paged=1

Prvi del Gorenjskega pokala se prihodnji teden zaključuje z Mošenjskim tekom, nato nadaljujemo 15. avgusta v Kranjski gori.

Vabljeni

Športni pozdrav
Uporabniški avatar
 CookS
#185343
Glede organizacije same čestitke organizatorjem ter vsem sponzorjem ki so omogočili tako prireditev.

Seveda, če bi bila vremenska napoved boljša, bi bilo verjetno še več prijavljenih tekmovalcev/tekmovalk, tako da upajmo da gremo drugo leto ponovno na rekord proge ter na rekord prijavljenih tekmovalcev :D
Uporabniški avatar
 hudec
#185420
Zdravo,
mogoče vprašanje ne paše glih v to temo ampak, ker pa je že ravno govora o teku na Mohorja me pa zanima kakšna je kej razlika med progo, ki gre iz Čepulj im med progo po kateri se teče na tekmi?
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
Uporabniški avatar
 stepsi
#185426
Zdravo,

ja ta proga iz Nemilj je praktično samo gor - v klanec, z 2 krajšima odsekoma po 1 km, z dvigom 450 m. Celotna trasa poteka po cesti.

Iz Čepulj pa je več gozdne poti, več gor-dol z manjšim dvigom.

Lp.

Andraž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA