#186281
Piknik je več kot uspel. Posebna zahvala LojzetuP, ki nas je vodil po res krasni tekaški poti. (Da, nau spet jamrau, da smo ženske nehvaležne :wink: ). In Erotu, ki je našel lep pikniški prostor. Ko smo se zbrali skupaj, smo seveda malce poklepetali, še veliko bolj smo se smejali. Smejali smo se pravzaprav kar skozi celoten piknik, vsaj jaz. In ko je bil čas za hrano, sem pomislila, pa saj sem ravnokar jedla kosilo, pogledala na uro in ura je bila že 18.00!! Lonijeve čokoladne kocke legendarne, ko sem obrnila hrbet, da bi vzela še eno, sem se lahko samo še obrisala pod nosom. :(
S Špelo*, Simi in Razijem smo ugotavljali, da bi lahko Ero dal delat od TF pleničk, TF avtov, TF hiš, pa vse do TF okraskov za jelko in potem ne bi več govorili o Ameriških sanjah, ampak le še o TF sanjah.... :D
V glavnem bilo je super, na žalost sva morala z Razyjem po MAtjaževi predstavitvi domov, ker naju je v nedeljo čakal Maraton Franja.
No, pa sem bila malo bolj zgovorna, a ne ZdravkoC. Upam, da pa ne preveč. :D
#186284
Sončka napisal/-a: No, pa sem bila malo bolj zgovorna, a ne ZdravkoC. Upam, da pa ne preveč. :D

Super, sem bil že zaskrbljen, da nam ne bo nihče privoščil par stavkov.

Da še jaz dodam kak stavek ...
Največja in edina napaka je bila v tem, da se nismo pravočasno pozanimali o mikrolokaciji in smo ob prihodu množično vozili po centru Šenčurja. Vseeno zaradi tega ni nihče nič zamudil.
Tek je bil izvrsten, tako da mi ni žal, da sem ga zamenjal za dnevni trening. Fotke ste itak videli zgoraj. Naredili smo 12,5 km in se naklepetali.
Slika
Takoj po teku je bila v prvem planu hidracija+B.
Odbojko smo pričeli bolj pozno, zato so nas po štirih igrah otroci vrgli iz igrišča.
MatjažV je predstavil dva izmed petih največjih maratonov. Dobro se je pripravil, še cajtnge je prinesel zraven. Bober ni mogel verjet, NY maraton je gledal z odprtimi usti, cajtnge pa si je sposodil za domov. :D
Slika
Sledila je podelitev po TF lestvici "ultra". MiroR je bil že drugo leto prvi :cast: . Za vodenje lestvice v prihodnje pa je ERO dal zeleno luč, da lahko vodi lestvico kdo drug in seveda smo imeli v mislih Dragonsa.
Ker je bila že noč, so morali nekateri domov, drugi pa smo se še malo grupirali. Bilo je fajn poklepetati s pisočimi internetnimi srferji - pasme TF.

Zdaj pa moram it nekaj delat :wink:
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 14 Jun 2009, 22:18, skupaj popravljeno 2 krat.
#186287
Bravo mi. Vsega je blo, še najmanj teka khm. Na teku pred piknikom se nas je zbral le 8 v precejšnji vročin. Komarjev ni blo, le koloradarji. Proga je namreč potekala mimo neskončnih krmpirjevih njiv, okrepčevalnice pa nbene, gorenska scena itak. No pa smo potem izdatn nadoknadl, se razume. Neki slikc še z mojga stališa :
http://picasaweb.google.com/arcanoe.yt/TFPiknik09#
Nekter smo moral pa hmau domu, ker je blo treba drug dan na Ratitivc že spet. Pa sm še tm mau posliku kenede ja :
http://picasaweb.google.com/arcanoe.yt/Ratitovc09#
#186304
Hvala ERotu (za splošno organizacijo), LojzetuP (za lokalno tekaško vodstvo), Loni (za sladke dobrote), MatjažuV za odlično predstavitev teka v anglosaksonskih deželah in vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji ali preprosto bili tam. Bilo je super preživeto popoldne in večer.
Glede na to, da smo jedli meso (najm njam), tekli in pili tudi Radler sem bil popolnoma sproščen
za štart na Franjo naslednji dan. Prvo leto je jasno le ogled proge ...

P:s Hvala Taetu, ki je organiziral prostor - zvedel kasneje.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 15 Jun 2009, 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
#186325
Uau, kakšna fotka :clap: Mi bomo naredili fototapeto in si Zdravka nalimali na steno, a lahko?

Piknik je bil super, bi kar še malo povisevala, pa je bilo treba otroka peljat domov in strest iz hlač, da je šla vsa mivka ven :P

Luštn videt Fotra in Bora in poklepetat z Iro in Loni in se nagledat Vrhunčevih tekaških hlačk :wink:

Lessie se vrača. Aja, ne, Nta se vrača :--
#186336
No, prav, nekaj besed, čeprav sem že včeraj dosti govorila. :D
Eni so bili pridni in so tekli. Zajc in Tini celo iz Ljubljane do Šenčurja (no, Tini skoraj do Šenčurja), Zajc pa potem še en krog za iztekanje z devetimi preostalimi tekači (vsaj toliko, 10, jih je vsega skupaj na moji fotki - Maj, kako si vas pa ti preštel? :D ).
Potem smo jedli, pili, igrali odbojko ali se vsaj delali, da igramo. :oops:
In potem smo spet jedli, tokrat sladkarije. :D
In poslušali Matjaževe vtise z dveh maratonov, pri čemer smo se nekateri zabavali nad vedno bolj bledim Bobrom, ki gre v NY letos. :D Saj bo šlo, Bobr!
Zasluge za piknik prostor ima pa Tae. Da ne pozabimo na njegov trud. :D
Nazadnje spremenil spela*, dne 14 Jun 2009, 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
#186348
tulček napisal/-a:Lenči je naredla tak dobro sliko, da to ni res ...
... sem ga malo popravla.


Noro ___ :D
Jaz sem vedel, da me čaka še bleščeča kariera - kot model za na plažo.
Malo me je treba porihtat, pa je :wink:
#186371
Jaz bom bolj iz tekaškega vidika opisal piknik.

S Tinijem sva ob 11h startala iz Ljubljane. Pot naju je vodila po Celovški do Guncelj. Že tukaj sva "zalutala" saj sva v Vižmarjih naletela na zaprti pločnik. Tako sva prečkala cesto na najbolj prometnem delu. Če ste se takrat vozili mimo in se zgražali nad nekulturnim obnašanjem "pešcev" sva bila to - midva :D

V Guncljah sva se še enkrat izgubila :oops: ampak nič hudega, ker sva imela gps napravo, ki je pridno beležila (kilo)metre. Hitro sva šla mimo Medvod in Goričanov in se znašla na cesti za Zbilje. Za nama je bilo že več kot 20 km.

V Mavčičah Tini-ja "zvije" in sva se ustavila in potem zaradi tega več ali manj hodila do Kranja - Delavskega mostu. Tam sva srečala LojzetaP, ki je ponudil prevoz Tini-ju, jaz sem pa nadaljeval s tekom do Šenčurja.

Seveda sem tekel v Šenčur - center, kjer sem srečal prav tako izgubljenega Pajo-ta. Pajo me je potem peljal do športnega centra.

Imel sem ~5 minut, da sem se napil tekočine in že sem nadaljeval s tekom, tokrat s TF-skupino. Na začetku mi je še šlo, v drugi polovici pa mi je primanjkovalo moči, ker sem bil napol dehidriran kljub popitim 2,5 litra tekočine. Poznalo se je, da še nisem povsem odpočit od teka v Grosupljem. Vseeno se je nabralo blizu 50 km.

Še danes imam spomin na ta tek, sonce me je opeklo po ramenih in lahko samo rečem - auuuu.

Seveda je bila ostala polovica piknika še boljša. Hrana in pijača, dobra družba, ogromno klepetanja, predavanje...

Posebej hvala speli* za prevoz in Tiniju za družbo med tekom. Seveda hvala tudi organizatorjem. Po mojem mnenju je bila lokacija dobro izbrana :)
#186468
hoj

zelo me veseli, da ste se dobro imeli. jaz tudi :)

najprej zahvale:

Tae, saj se je zelo potrudil pri iskanju prostora

LojzeP za prevzem pokalov in vodenje pri teku

Loni za torto in pecivo

Lenči za potico

MatjažV za predstavitev

TF ultramaratoncem, ker so potrpežljivo dočakali svoja priznanja

vsem vam, da ste bili zraven - aktivno, z gipsom, po operacijah, ... ja, res smo zanimiva in dobra družba :)

naslednjič se v takem in še večjem številu vidimo na TF10ki 22. avgusta v Domžalah, nato na Fotrovem teku, nato ...

občasno se spomnim na zimovanje v Logarski pred leti. pa ponovoletno srečanje ob Podpeškem jezeru je tudi vredno ponovitve ...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA