uradni program vadbe Poletove tekaške ekipe v letu 2004

Moderator: Fotr

Uporabniški avatar
 Barb
#19376
Fotr napisal/-a: To pa že kaže na težnjo po dirigiranem žrebanju. :oops:

Fotr, a mi kaj ponujašššššš,looobbbiiiijjjj :P :roll: :roll:
Jojjj,kaj bi že jst mela :?: :idea: :arrow: mmmmmmm :idea:
(podkupljivost mi je v krvi :ignore: ,zato pa delam na GOV :ignore: )
Uporabniški avatar
 Fotr
#19382
Barb napisal/-a: Fotr, a mi kaj ponujašššššš,looobbbiiiijjjj :P :roll: :roll:


Barb, ponudil bi ti vse kar premorem, ampak šibka točka ni pri tebi temveč pri meni. :evil: Ne vem namreč, za katero se naj odločim, ko pa ste vse tako prijetne in simpatične in bi z vsemi rad preživel kakšen dan. :shock: To je moja težava in dilema in dvom, zato je najbolj pravično, če vse prepustimo žrebu, pa četudi bi bil dirigiran. Barb, daj potiho povej, kaj ti ponujajo punce, da ne bi naletele name! :shock:
Uporabniški avatar
 Manika
#19383
Fotr napisal/-a:
Manika napisal/-a:...me zdej vse boli. :oops: Se vidimo danes :)

Kako je zdaj, Manika, če te vse boli, :cry: naj se pripravim na visok srčni utrip ali ne. :shock: Upam, da bodo do popoldneva bolečine prenehale :D in da jo bova šibala po Rožniku, :shock: da bodo mislili, da so gepardi pobegnili iz živalskega vrta. :evil:


Upam, da mi sploh uspelo priti na trening, ker imam tako gužvo v službi. :(
Se bom pa potrudila (če pridem), da bova dirjala okrog Rožnika, kolikor se bo dalo. :)

Na analizi pa ne bom manjkala, to pa ne :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
#19392
No, Poletovci, zadj pa priznajte, kako pridno ste izpolnjevali tekaške dnevnike v mesecu počitnic in si vestno merili jutranji utrip ter označevali dnevno razpoloženje in počutje .....

Priznam, da NISEM, vsaj ne bila vestna in natančna. Kaj pa vi?

PS: Pravkar sem od dr. Škofa dobila sporočilo, naj mu prinesemo dnevnike.
 Nataša
#19406
Danes pa pridem tudi jest, da vas vidim poletovce, kakšna grozovitna tolpa ste to! :D S sabo pa pripeljem še Matejko, ker imam občutek, da punca malo lenari in ne trenira 5x na dan, kot bi morala :D

Skrbi me le...se nekaj sliši...da se ne sme tečt v metuljčkih in frakih. je to res? :shock: :shock: :shock: Seveda pa bo moje glavno opravilo dirigiranje pri žrebanju na analizi. mislim, da bomo ubrali tričetrtinski takt, če bo pa koga kaj bolelo, ga bomo poslali brenkat na harfo, da se razgiba.

no samo da se strinjate :wink: Se vidimo!
LP
Uporabniški avatar
 Barb
#19410
Nataša napisal/-a:dirigiranje pri žrebanju na analizi.


:nono: :nono: :-- :nono:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
#19421
Spet je sreda. Dan, ko se TFjevci dobijo v Tivoliju na treningu.

Komaj teden dni je, ko sem spoznala tudi malo drugacen nacin teka: Cvek med tekom, vaje na zacetku in koncu, potem pa se Ano in Lizo, da ne omenjam Manike, Barb in Fotra, ki se potem ovekoveci se z odlicnim clankom naslednji dan v Poletu.
Tudi danes sem se nameravala udeleziti Tivolskega teka, pa sem bom na zalost morala zdovoljiti kar samo s sprehajanjem po TFjevskih straneh.
Imam smolo z s stopalom, iz katerega so mi danes izrezali trsko.

Tako zelim dober tek Maniki, Barb, Fotru in vsem ostalim Poletovcem in TFjevcem in da ne pozabim se Ano in Lizo. :lol:
Zvecer si pa ogledam porocilo o vasem danasnjem teku. Vsaj dez upam, da boste pregnali.

Majda
Uporabniški avatar
 Fotr
#19442
Res ni bilo danes v Tivoliju več tako toplo kot druge dni, se vidi, da se je začel mesec, ki v sebi nosi začetek jeseni. A kot pravi Majda, dež smo pa res pregnali.
Opazi se tudi, da je dopustov konec, saj je bilo poleg Poletove skupine prisotnih tudi precej forumcev. Barb, Nataša, 5rca, Bor, Oranžni slon, Mare, Pegaz in mogoče še kdo, pa se sedaj ne spomnim, tako da smo bili kar pisana druščina. Spet smo tekli po skupinah, naša skupina je bila sestavljena iz Manike, Barb, Pegaza, Borisa in mene. Kar dobro smo jo urezali proti Zoo in Mostecu, kljub celodnevni službi je Manika pokazala, da se z njo na teku ni šaliti. Po ravnini se je je še dalo spremljati brez večjega truda, ko pa se je pot vzdignila navzgor, pa sem res dosegel nov najvišji srčni utrip, da sem lahko tekel vštric nje. Barb je tekla zmerno in se je zadrževala zaradi še ne čisto ozdravljene poškodbe in bolečin, Pegaz bi pa po mojem lahko tekel hitreje, vendar je solidarnostno tekel z nami. Ni pa bil čisto pogovorni tek, ker sva z Maniko raje poslušala pogovor med Barb in Pegazom, kot da bi s pogovorom zgubljala sapo saj sva jo nujno potrebovala za tek. Kakorkoli, meni je bil tudi današnji tek všeč, še posebno, ker nas je bilo na analizi v Piramidi kar zajetna druščina, opravljeno pa je bilo tudi žrebanje. O tem obstoji uradni zapisnik, zato tukaj ne bom opisoval dogajanja. Opazil sem samo, da je Barb dvakrat šla pod mizo, kar napeljuje na misel o podtalnem delovanju. Ampak to je samo domneva.
Prvič pa se je zgodilo, da smo forumci eno zapeli, v Piramidi smo zapeli Boru vse najboljše za njegov rojstni dan. Tudi tukaj mu voščim vse najboljše in še veliko kilometrov.
 mojA
#19443
Če bi vedela kje točno se dobite bi vas prišla z gležnjem pogledat oz se pridružit. Ali tečete staro Poletovo progo ali sledite kakšni Piškurjevi novi smeri (beri puščici)? Bom šla naslednjo sredo tečt okoli Rožnika da vidim, če res tako pridno tečete in trenirate ali samo nakladate !? HE - HE ! :--
Uporabniški avatar
 Barb
#19445
Fotr pišuka, a maš ti tajnico s sabo v avtu,ki med vožnjo domov tole po diktatu piše :shock:
Mislm, sej ni čudn, da te pol uni ta plavi oblegajo :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
#19447
Barb napisal/-a:Fotr pišuka, a maš ti tajnico s sabo v avtu,ki med vožnjo domov tole po diktatu piše :shock:
Mislm, sej ni čudn, da te pol uni ta plavi oblegajo :wink:


A da je bilo tako hitro, sem pa mislil, ali se še splača napisati poročilo, saj bodo že vsi šli spat. Pa še takoj nisem začel pisati. Ene plave luči sem pa rez videl v ogledalu, ampak so bile vedno manjše, sirena pa vedno tišja. Ne vem, zakaj so mi vsi žmigali z nasprotne strani, saj sem samo dve koloni prehitel, eno od Ljubljane do Kranja in eno od Kranja do Jesenic. Avto pa danes nekam ni dobro potegnil, ga bom moral peljati malo na intervalne vožnje, da bo hitrejši. Tajnica v avtu...hmmm, to pa ni slaba ideja, samo potlej poročila sploh ne bi bilo. :shock:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
#19449
Ej Fotr, res si faca :P :idea: :D ! Najprej pri teku, potem na analizi 8) in na koncu se tole izcrpno porocilo. Sem ga ze cakala, predem grem dokoncno spat.

Barb, ne o tajnicah,prosim, bomo potem drugic cel dan cakali na porocilo.

Upam, da bom lahko naslednjic ze sama tekla in se ne bom toliko po TFju sprehajala in porocilo cakala.

Lep pozdrav vsem!

Majda
#19489
pegaz napisal/-a:Živjo,

Prosim za eno razsvetlitev. Že par dni kopljem po TF, da bi našel kakšen skupen trening in prišel prvič zraven. OK, Tivoli smo našli, uro tud. Kje pa je zbirališče?
- pri kozolčku?
- pred vhodom v bazen?
- kje drugje?
(hm, orientacijski tek ni moja vrlina) :P


Da bo forum popoln, navajam točno lokacijo zbirališča za sredin trening Poleta/TF-ja:
- greš na parkirišče pred kopališčem Tivoli, greš čez zapornico in DO KONCA. Parkiraš.
- mimo kotalkališča peš do kozolčka z oznakami tekaških poti (50 m).
- od kozolčka proti južni dovozni rampi kopališča (20 m) te vodi pot mimo majhnega igrišča z igrali in klopcami na levi. Tu je zbor.

LP
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 H2O
#19831
dobro jutro vsem,
danes tečete ali imate dan počitka?
Uporabniški avatar
 H2O
#19832
sem jaz mogoče dneve zamešala? čist' sem konfuzna :? :?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA