Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#205402
Preživeli smo krasen tekaški dan. O razpoloženju vsekakor vse povejo slike, še posebej:

Poseben aplavz za poziranje pa si vsekakor zasluži marčni zajec :clap:

Slika



Marjetka - res ste super! Pridemo drugo leto spet, z veseljem!
#205405
Tudi jaz se pridružujem vsem pohvalam Rajkovi družini :laola :laola !!Organizacija je bila ODLIČNA :clap: :clap: :clap: !

Kar se tiče mojega teka je pa žal malo dugače, čeprav sem nekako že cel teden slutila, da se bo končalo tako, kot se je. Zaradi bolečin v kolenu sem tek končala po 18 krogu, ker nisem želela tvegat poškodbe. Trenutno koleno potrebuje le počitek in res nisem želela tvegati kakšne resnejše poškodbe. Žal mi timing tekem ni šel na roke in sem vedela, da je 14 dni premalo za regeneracijo po zelo napornem tekaškem vikendu. Sem se pa zato pridno sladkala s pecivom(za katerega lani sploh nisem vedela, da je bil :oops:) in med sprehodom z Rosijem in G.5:00 spodbujala tekače .

Čestitke Bernardi in Bojanu za zmagi :clap: , seveda pa čestitke prav vsakemu tekaču, ki tekel ali hodil na sladkem kroženju!!!

Se vidimo naslednje leto !!!

:wink:
#205414
že večkrat povedano in napisano, sam useen...

čestitke organizatorju/jem... res je blo ful, ful dobr... ne bi mogl bit bol

zame je blo to prvič in je name naredil tak vtis, da vem, da se bom vsako leto z veseljem vračala

komaj čakam drugo leto
#205419
Madonca ste se razpisali o včerajšnji prireditvi. Sam še nimam pravega časa. Vsekakor pa še enkrat hvala, da ste bili v naši družbi. V veselje nam je, da vas lahko gostimo in da radi prihajate! Super ste!!! :laola
#205433
-marjetka- napisal/-a:Poseben aplavz za poziranje pa si vsekakor zasluži marčni zajec :clap:


ojojoj... :oops:
hehehe. v petek sem gledal film "this is it" o michael jacksonu.
sem bil očitno še v soboto malo pod vplivom.
#205439
Ojoj,kako je bila to lepo organizirana tekaška prireditev.

Še pred meseci...ko je bila ta tema odprta,sem razmišljal v tej smeri...da to ni za mene in mojo "glavo" ki ni vajena razdalj daljših od klasičnega maratona.

No,pogled na seznam prijavljenih me je "dregnil" in ko sem videl da za vsem stoji moj prijatelj Vreme...oziroma cela družina Koražija...sem se odločil...greeem.
Prepričal sem še Arabo-ta da to zna biti resnično lepo ...in tako sva se dva tekača z Obale prikazala na štartu Sladkih 6.

Vožnja iz Kopra je bila prijetna (cca.2 uri)...spotoma sva "pobrala" še dragons-a.

Na štartu nas je bilo veliko...znanih in (še)neznanih...vseeno sem pogrešil enih 10 iz seznama prijavljenih.


Vreme je bilo odlično...pravo tekaško....takšno mi je všeč.

Pomisel na kroženje mi je pred štartom vzbujalo občutek dolgočasnosti...ampak ko sem bil na progi me je to minilo in videl sem da to niti ni tako huda zadeva...kot se zazdi na prvi pogled.
Prehitevaš...drugi tebe prehitevajo...spoznaš enega...spoznaš drugega...poklepetaš...malo tu...malo tam in krogi se nabirajo.Vsak krog pogledaš na display...preračunavaš ali so skrite želje uresničljive...in se pri vsem tem premaguješ.

Ko se tek prevesi v drugo polovico...se malo sprašuješ...ali boš zmogel...tukaj je ta "glava" res potrebna...zaradi utrujenosti se tempo zmanjšuje.Greš čez razdaljo maratona in se zavedaš tega da si nekaj že dosegel...vse drugo je bonus...vztrajaš in greš naprej.

In pride na vrsto ...zadnja ura teka.Počutje se izboljšuje...noge že avtomatično opravljajo svojo funkcijo..."glava" je OK...še malo,še malo...preračunavaš koliko krogov ti še preostaja...pripravljaš se za ciljni šprint.

In...cilj...yeeees...uspelo mi je.
Display mi pokaže 55 krogov (57) km...za mene ki sploh ne treniram...odlično...zadovoljen sem..."glava" pa bi še tekla.

Iskreno čestitam vsem ki ste se premagovali in pri tem dosegli respektabilne kilometrine.

Poškodovancem želim hitro in uspešno okrevanje.

Fotografom se zahvaljujem za res lepe slikice.

Družini Koražija čestitam na odlični organizaciji...vsaka vam čast.

Vsem tekaškim sotrpinom pa...hvala za družbo...lepo mi je bilo z vami.
 nana
#205441
Classix napisal/-a:Pri pregledu rezultatov sem ugotovil, da pa sem letos vendarle obrnil krog več kot lani, a ko sem že drugi krog zapored z čelom ''poljubil'' prometni znak sem si rekel, da bo dovolj.

Matjaž, meni se je to zgodilo v tretjem krogu... grem stavit, da je bil isti znak :)
#205442
"Kakšen fantastičen dan!" bi rekel naš prvi minister. Pa še prav bi imel. Zahvala organizatorjem (Rajko in vsi njegovi: :cast: :cast: :cast:) in družbi, ki je še 1x več potrdila to, kar že dolgo vemo. Ni ga čez tek in druženje. :juhuhu: :juhuhu:
Še pohvale moji boljši polovici. Po rekreativnem teku na LM je bil to njen drugi tek in potrdila je to, kar je kazala njena pripravljenost na treningih. Da je sposobna odteči tudi kaj več kot 10ko. Zanjo sem imel pripravljeno še manjše presenečenje :twisted: . Po teku sem ji nameraval sporočiti, da bo v Palmanovi odtekla svojo prvo polovičko, a je to zvedela že v petek zvečer. "Po zaslugi domačega računalnika".

lp, Štefan
#205449
:cast1: organizatorjem!
:clap: vsem, ki ste prinesli dobrot polne mize!
:clap: fotografom in fotografinjam!
:clap: vsem, ki ste tekli 6 ur!
:D se vidimo!
m
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA