Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
#205453
nana napisal/-a:
Classix napisal/-a:Pri pregledu rezultatov sem ugotovil, da pa sem letos vendarle obrnil krog več kot lani, a ko sem že drugi krog zapored z čelom ''poljubil'' prometni znak sem si rekel, da bo dovolj.

Matjaž, meni se je to zgodilo v tretjem krogu... grem stavit, da je bil isti znak :)


To sem se jaz ves čas spraševala, vsak krog sem mu bila kak cm bliže.
#205459
Vreme hvala za tek.
Vreme hvala za vreme. (a od tod tvoj nick? Cel teden dež, sobota takorekoč sonce, nedelja dež)
Vreme hvala za vse.
Fotografom hvala za fotografije, sotekačem in ostalim hvala za dober trač na progi (dokler sem lahko še kaj povedal) in za lep dan.
Sam pa obljubim, da se bom do drugega leta poboljšal, mufini mi niso najbolj ratali, so bili mogoče nekoliko preveč zbiti. :-)

lp
#205468
Še jaz:

Urška Sonček, tudi jaz sem se prijavila na prireditev oz. na tek "na katerega ne sodim" oz. za katerega "nisem pripravljena".(to so komentarji, katere sem poslušala zadnji teden :? ).
No, šla sem z namenom, da opravim malo "daljši" trening, da vidim koliko zmorem, da malo poklepetam, da se malo posladkam.... :D
Glede na to, da še nikoli nisem pretekla več od polmaratona sem bila malo skeptična če se mi bo moja želja, da pretečem maratonsko razdaljo, uresničila. :?:
Po 25 km so me noge že kar pošteno bolele, pravzaprav se mi je oglašala znana pekoča bolečina v kolenu. :shock:
Ko sem vmes pojamrala, da bi moja "glava" še tekla, noge pa več ne, mi je Nataša rekla: "če glava hoče, potem bodo noge tudi šle". Sem si mislila : ona že ve! Naslednjih nekaj km sem premlevala ta njen stavek, pa je res šlo. Nataša, hvala! :D
S pomočjo sotekačev in tekačic so nadaljni krogi kar minevali. Malo klepeta z enim in drugim, o tem in onem....pa je šlo. No, skoraj vsi so imeli čas za klepet, razen seveda B&B :cast: .
Ko mi je uspelo zaključit 42 krog in sem že prejemala čestitke ( Lojzka in Polde, hvala za vzpodbujanje in čestitke) , sem si mislila: eh, grem še tam do 45 kroga, te pa dosti. Na koncu sem trmasto vztrajala vsega skupaj 48 krogov. :D
Tuširanje, makaroni, podelitev, klepet, sladkanje, pa domov.
Če bi vedela kakšno neprespano noč bom imela, se sploh ne bi spravila v posteljo. Skozi noč sem se bolj mučno prebijala kot tistih 6 ur na teku. Nisem mogla spat, noge so bolele ko :twisted: . No, po masaži sred noči in neke konjske tablete, sem proti jutru končno malo zatisnila oči .
Čez dan so bolečine že ponehale, samo stopnice nam je nekdo doma povišal, pa je šlo malo težje gor in dol.
Če povzamem:
:arrow: Hvala družini Vreme za odlično organizirano prireditev! :clap: in :cast1:
:arrow: Hvala vsem za vzpodbujanje na in ob progi! :D
:arrow: Čestitke vsem ne glede na pretečene kilometre! :clap:
:arrow: Hvala vsem za družbo!
:arrow: Drugo leto zagotovo spet!
:laola

uf, sem bila dolga. A bo ta roman sploh kdo bral?
Uporabniški avatar
 AVI
#205474
Čestike vsem za dosežene rezultate in presežene osebne dolžinske rekorde... :clap: :clap: :clap: .... letos se za sladkih6 ni izšlo, smo pa uživali v laških gozdovih, v dričanju po snegu in iskanju skritih kontrolnih točk...tako nekako izgleda laška runda... :lol: :lol: :lol:

Morda se pa prihodnje leto spet srečamo v Sladkem Vrhu.... :D :D
#205480
Tekačiča napisal/-a:Ko sem vmes pojamrala, da bi moja "glava" še tekla, noge pa več ne, mi je Nataša rekla: "če glava hoče, potem bodo noge tudi šle". Sem si mislila : ona že ve! Naslednjih nekaj km sem premlevala ta njen stavek, pa je res šlo. Nataša, hvala! :DMalenkost :D, sem bila vsaj za kakšno korist :wink: .

Dokaz, da Zdravkov stavek "vse je v glavi" drži!!!

:wink:
#205482
Končno bo tudi meni uspelo kaj napisat :D

Torej najprej naj se vam še prav vsem enkrat zahvaljujem, prireditev ste očitno vzeli za svojo, predvsem pa, nas veseli, da z veseljem prihajate v našo družbo in mimogrede odtečete še kakšen krog. :laola Vse to tudi nas spodbuja,da se bomo trudili še naprej in se srečali naslednje leto že četrtič. predvsem moramo odpraviti nekaj neljubih napakic. Voda je bila očitno že ta, bomo drugo leto poskrbeli, da jo bo v zadostni količini, ker očitno se je letos zgodilo, da jo je občasno zmanjkalo.

Letošnja odločitev , uvedbe čipov se je izkazala več kot na mestu. Sprotno prikazovanje, ter hitri končni rezultati so tudi nam v veliki meri olajšali delo. Sploh pri tako množični udeležbi. :clap: .

Rafova odločitev za merjenje sladkorja se je izkazala za odlično idejo, test Feelmax pa kolikor slišim tudi. Sam sem se za preizkus odločil očitno prepozno, ko so bolele noge, čeprav moram reči,da sem v njih imel zelo dober občutek ,a tečt mi nikakor ni šlo, pa še brez čipa sem naredil ta krog :lol:

Sicer pa svoj rezultat popravljam iz leta v leto, predlani nekaj manj kot maraton, lani maraton, letos nekaj krogov več, hmm le kaj bo drugo leto :wink:

Se pa še kar ne morem načuditi. Nekateri ste odtekli kar neverjetne km, pa ne govorim samo o tistih najboljših, predvsem imam v mislih tiste, ki ste dosegli osebne rekorde, pa si o njih še sanjati niste upali. Predvsem tem posebne čestitke!!! Seveda pa veljajo čestitke tudi najboljšim, njihovi rezultati so primerljivi z letošnjimi najboljšimi rezultati v šest urnem teku. :clap:
#205492
Še jaz pridam svoj lonček :D

Super je blo, družina Vreme pa zasluži priznanje za družino leta :cast:

Nisem pričakoval, da se bo tole kroženje do neskončnosti lahko izcimilo kot prvovrsten tekaški dogodek pa sem več kot navdušen in zasvojen za vsa prihodnja leta. Hvala za lepo vreme, Vreme, in vse ostale pritikline, da smo lahko nemoteno krožili okrog šole, mimo tvojega bloka (me je Tini razsvetlil :D ) in ob bolšjaku. Dolgčas ni blo niti za trenutek; če že ni priletela Bernarda iz kakega vogla (njeni komentarji izza hrbta so mi bli zelo všeč :D ), se je prikazala Rozika Loni (še dons na en uč vidm roza :D ) , kaka druga prešerna bejba (moje noge so hvaležne :wink: ) al pa ostale sorte veseljaki, ki so me prehiteval po obeh straneh, tud preskakujoč cvetlične lonce in luže. :D

Fajn je blo, ker me je v začetku gnal Tini, kasneje je takt dajala Bernarda, pa na koncu NY Mitjas in tolk nizek cuker, da sem pivo že vizualiziral :toast: Prav je prišlo odvzemanje krvi, saj sem po njem odšteval ure in psihi blagodejen je bil prav vsak vbod :D
Stopala so bila hvaležna, da sem jih v zadnjem krogu hladil na asfaltu, sam pa predvsem Feelmaxom, da sem brez težav premagoval progo.

Spoznal sem cel kup novih, zanimivih ljudi, vzdušje pa je blo odlično in tako domače, kot da bi bil na velikem družinskem srečanju (kjer sestrične iz Štajerske prinesejo super pecivo, bratranci z Dolenjske in Primorske pa cviček in refošk) :lol:

Hvala za navijanje in fotke, čestitke vsem za dosežke in veliko užitkov vsem, ki ste se odločili, da poizkusite v Feelmaxih - se pripročam za feedback.
Kogar Feelmaxi še mikajo - za vse udeležence Sladkih6 do konca letošnjega leta velja promocijski 25% popust - kontaktirate me lahko preko ZS, mejla ali telefona.

Uživajte :toast:
#205513
Na kratko: najboljša prireditev na kateri sem bila! :clap: Super organizacija, super družba, super vreme, ... pa še nagrade za vse! Vse naj naj! :laola Drugo leto definitivno pridem spet :wink:
#205514
Vreme napisal/-a:Seveda pa veljajo čestitke tudi najboljšim, njihovi rezultati so primerljivi z letošnjimi najboljšimi rezultati v šest urnem teku. :clap:


Hudoo! Bojan bi bil s svojim rezultatom na 28. mestu na svetu :!: Bernarda pa s svojim celo na 26. :!:

:clap: :clap: :clap: Potem pa tale Tekaški forum ni kar tako od muh... :wink:
#205520
Pa kaj je z vami ljudje? :shock: Ste normalni? :rol: :) Najboljša prireditev pri nas? Lepše od LM. Pa kaj so vam tam delali? :bum: 6 ur ste tekli, sigurno se vam je čist zmešal! :hello:
Madona maste veliko energije. Lahko bi jo tud mal za kaj drugega porabili :wink:. Sem mislil da greste na sladkarije, vmes pa še mal pretečete, da ne gre vse v trebuh :). Še dobro, da sem jaz normalen :) :--. Ne morem si predstavljati kako bi lahko tekel 6 ur. (Ok, Tenis sem že).

Vsa čast. :cast1:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA