Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#213147
Datum in kraj prireditve:
Jošt nad Kranjem
Sreda, 27. januar 2010, ob 18:00 uri

Proga:
-dolžina: 120 metrov (cilj bo za razliko od lani tokrat na vrhu Jošta)
-višinska razlika: 40 metrov
-predvideni čas teka: od 35 do 50 sekund

Prijave:
Prijave so možne na startu med 17:15 in 17:40 uro. Žrebanje startnih številk bo ob 17:45 uri, start tekmovanja pa ob 18:00 uri.

Pravila:
Tekmujejo štirje tekmovalci hkrati. Za prvi krog tekmovanja se številke žrebajo (določeni bodo nosilci skupin). Najhitrejša tekmovalca napredujeta v nadaljne tekmovanja, poražena tekmovalca po prvem krogu nastopata v repasažu in zmagovalci skupin iz repasaža se pridružijo zmagovalcem iz prvega kroga. Čas tekmovanja se ne bo meril.
Kategorija je enotna. Tekmovale bodo tekle na približno 20 metrov krajši progi (ločen start, isti cilj).

Startnina:
Ni startnine.

Nagrade:
Najboljši trije tekmovalci in najhitrejše tri tekmovalke bodo prejeli pokale in praktične nagrade.

Okrepčevalnica:
Tekmovalcem bo na startu in cilju brezplačno na voljo čaj in izotonični napitek.

Dostop:
Iz Ljubljane mimo Medvod: na začetku mesta Kranj zavijete levo, smer Škofja loka. Po 1,5 kilometra (tovarna Sava na desni strani) zavijete desno, smer Stražišče. Po enem kilometru zavijete levo, smer Jošt. Po dobrih štirih kilometrih vzpona v vasi Javornik zavijete desno. Sledi en kilometer strmega vzpona, katerega boste v primeru sneženja lažje prehodili, kot prevozili. Parkiranje za približno 30 avtomobilov je mogoče na cilju teka na vrhu Jošta (847 nmv).

Iztok
Nazadnje spremenil Iztok-SAM, dne 19 Jan 2010, 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
#213155
Iztok-SAM napisal/-a:Datum in kraj prireditve:
Jošt nad Kranjem
Torek, 27. januar 2010, ob 18:00 uri


Iztok torek 26-ega ali sreda 27. januarja :?: najbrž sreda, če velja datum... :oops:

Lani nas je pralo in skoraj odplaknilo v dolino, tolk je blo vode povsod. :roll:
Ampak blo je pa super, tko da se vidmo tud letos :D
#213451
danes sem si ogledal NOVO prizorišče JošTeka. start je 100m naprej od lanskoletnega cilja po cesti,cilj pa skoraj ogrevan- na vrhu jošta.začuda proga je še v celoti neshojena(razen iztokovih sledi,ki pa so lahko tudi zavajujoče :D . z vrha se vidi celotna proga,del pa tudi skozi okna doma na vrhu. glede na skoraj idealne pogoje,bo možna udeležba tudi v kratkih rokavih (vsaj za gledalce)sicer pa iztok obeta dobro vzdušje (DJ toni,bakle,navijači,nagrade... ) se vidimo v sredo 27.,od 17.ure dalje na vrhu kranjskega JOŠTA lp ju
#213831
še 24 ur je do pričetka jošTek-a (prijave 17.00 ) 25 pa do prvega starta.vsi dosedanji ogledi proge so bili zaman :D jutri bo določena (iztok-sam) trasa na istem pobočju pod vrhom jošta. prav zato smo danes naročili malo snega,da zabriše stare sledi. sicer pa vse ostalo ostane kot lani,le cilj (in s tem preoblačenje,oz.čakanje v domu) bo na vrhu. se vidimo točno čez en dan LP ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA