Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#217768
Sem vas hotu pridt vsaj pozdravit, pa je malček norice fasal...a gre lahka še kej bolj narobe. Dva mulčka, dva bolana :(
Živim direktno pod Šmarno goro, tako da se mi ornk kovca ob pogledu na s soncem obsijamo tekmovalno prizorišče. Sem vam kar malo foruš :)

Uživajte kolikor se le da!!!
#217772
Sem prišel malo pogledat in se jim pridružil pri dveh vzponih.
Res so neverjetni. :laola
Ob 10h Šavs 13x, sledijo Avi, PeterM, Miro R, zajc, Yogo, Dule...
MiciM je tud že 10ič v klanc zagrizla.
Čestitke vsem že sedaj!
Organizacija (beri: okrepčevalnica) je pa bolš kot na marsikateri uradni prireditvi.
LP, Blaž
#217773
Ekole obljubo in naredo.

http://connect.garmin.com/activity/26929875

Sam nisem jaz za v hribe :mrgreen:

Vreme čudovito, družba odlična, organizacija tko kot mora bit, gužva kot se za nedeljo spodobi, uživancija na višku (beri blato iz ure v uro hujše). Mi je ratal, da sem samo 1x padel :shock: :mrgreen:

Pa še nekaj slik pokrajine:

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 065&ref=mf

Mejte se fajn
#217785
Medtem ko eni že počivamo ga drugi še žurajo na vrhu. :mrgreen:

Na kratko povedano utrujen sem od tega hribolazenja. Na dol je meni kar šlo le na gor mi manjka vzdržljivosti. Pri 5 ponovitvi se je začel žulj na prstu (ni čudno če sem vse oddelal s poletnimi tekaškimi supergami :lol:) in še krči so se začeli tako da sem raje zaključil. Kakorkoli, z mojo prvo gorsko izkušnjo sem zadovoljen.
Pohvale organizaciji in sploh potrpežljivosti direktorice postojanke "pod štengami" :)

Čestitke vsem ostalim "norcem". Super ste/smo gazili po blatu in med ljubljanskimi pohodniki. Še kdaj :clap:
#217798
Pozdravljeni Šmarnogorci!

Moje čestitke prav vsem! : :clap:

Verjamem, da ste kljub slabim razmeram "imeli nepozabno lepo"!

Želim vam hitro regeneracijo in še naprej uspešno sezono!

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
#217800
Ni kaj reči, kot prečudovita nedelja v odlični družbi na Šmarni gori....toliko pozitivne energije, veselja, dobre volje na kupu...super, ste... :D :D :D za povrhu pa še čudovit sončni vzhod in modro nebo in topli sonček... :D :D

...ko pa se zbistrijo misli :idea: , pa kaj več napišem....

P.S. Za vse analitične duše pa: "Tudi analiza vzponov pride na vrsto." :lol:

Zvone: Razmere so bile daleč od slabih, nasprotno bile so enostavno čudovite. :D :D Ja tudi malo blata, ki se je kasnje naredil je bil enostavno svinjsko odličen... :lol: :lol: :lol:
#217801
AVI napisal/-a:Ni kaj reči, kot prečudovita nedelja v odlični družbi na Šmarni gori....toliko pozitivne energije, veselja, dobre volje na kupu...super, ste... :D :D :D za povrhu pa še čudovit sončni vzhod in modro nebo in topli sonček... :D :D

...ko pa se zbistrijo misli :idea: , pa kaj več napišem....

P.S. Za vse analitične duše pa: "Tudi analiza vzponov pride na vrsto." :lol:

Zvone: Razmere so bile daleč od slabih, nasprotno bile so enostavno čudovite. :D :D Ja tudi malo blata, ki se je kasnje naredil je bil enostavno svinjsko odličen... :lol: :lol: :lol:


Bravo David!

Glih to( blato) sem imel v mislih ( jaz sem imel le beli pomrznjen sneg in se nisem nič umazal), ampak, če je to bilo le v zadnjih krogih,"to (blato) najbrž še opazili niste".

Veseli me, da ste zadevo ispeljali tako enkratno.

Še enkrat moje čestitke! Zvone
#217826
hoj vsem in kar takoj najlepša hvala Andreji in Aviju za ves trud danes in v prejšnjih dneh! super sta!

in super ste vsi, ki ste danes rinili na Šmarno :) koliko nas je bilo, okoli 20? no, uradne rezultate bo povedal Avi a naj se najprej odpočije.

pogrešali smo nekatere najavljene, ki so vam žal zdravstveni razlogi preprečili prihod. veseli pa smo bili nenapovedanih gostj in gostov.

sam sem za sodelovanje imel več razlogov - ker ste super družba, ker imam rad dolge, mirne zadeve, ker že stolet nisem bil na Šmarni, ... imel sem tri cilje: pomagati pri organizaciji, biti na nogah 12 ur in navajati se na nočne prireditve. vsi trije cilji so izpolnjeni :) četrti pa je prišel sam od sebe. po par urah sem si zadal, da opravim deset vzponov brez da bi en korak pretekel. torej počasi gor in počasi dol. in je šlo, brez težav :)

noč je bila res lepa. s hojo sem pričel ob treh, ko sem se prepričal, da vse špila in da je lahko okrepčevalnica vsaj ponoči tudi sama sebi dovolj. nočna hoja v hrib po poteh, ki naj bi bile znane, je doživetje zase. včasih podvomiš ali je to res pot, ki jo podnevi poznaš kot svoj žep. pa naglavne lučke, ki ti prihajajo nasproti, kratek pozdrav, nasmeh, sonce, ki se dviga in končno dvigne nad obzorje, pa petelin na vrhu, ki smo mu zmotili bioritem in se je stalno drl od treh dalje. bošček je bil zjutraj že čisto hripav.

prvi nedeljski pohodniki so se nam pridružili že malo po peti, še v temi. le kaj počnejo na Šmarni tako zgodaj? kasneje, ko nas je obsijalo sonce, in so ptički s petjem tekmovali s petelinom, pa se je pričela procesija. a vedno sem imel občutek, da so naši pozdravi in nasmehi najbolj prisrčni in najširši. takšni smo :)

razmere so bile res idealne. ravno prav mrzlo, da je blato v spodnjem in srednjem delu čez noč pomrznilo in zmrzal je dokaj pozno popustila. pa kaj potem, tudi tacanje po blatu je užitek zase.

12 ur je zelo hitro minilo. zadnji vzpon smo opravili mirno in se skupaj z družbo nastavili sončku na terasi pod cerkvijo. še prisrčna podelitev in ob treh smo se zadnjič spustili v dolino. hitro je minilo. in prihodnje leto zopet na svidenje, tako to je. hvala vam za lep dan.
#217839
ero napisal/-a:prvi nedeljski pohodniki so se nam pridružili že malo po peti, še v temi. le kaj počnejo na Šmarni tako zgodaj?



Pa res, no. :lol:

A miciM se je potem odločila ves dan z vami ostati (glede na to, da je na morju nisem videla)?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA