Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#234832
Tudi jaz sem odtekla včerajšnji Fotrov tek . Ker sem imela domačega spremljevalca, se nisem bala, da bi se izgubila :wink: . Sva pa štartala tam pri "igralih za odrasle". Ko sem videla zagnanca, kako dela sklece, sem skoraj obrnila, vendar ne morem takoj scagati, če pa nisem sama. Lepo v polžjem tempu sva šibala dalje in jaz sem si vneto ogledovala okolico. Sodelavec je namreč obljubljal jelene, ki pa jih žal nisem videla. Mečne mišice so prve kilometre jasno kazale, da niso ravno navdušene nad tekom. Itak zmaga bolj trmast :-- . Tekačev in sprehajalcev je bilo precej. Potka pa superca, široka, makadamska, brez klancev, jupiii, res enkratno. Vsake toliko naju prehitijo tekači, tudi iz nasprotne smeri sva srečala nekaj tekačev in sprehajalcev. Celo dva koleslja in konjička :clap: . Razgled na hribe je onemogočala megla, škoda, pa domačega vodiča sem imela zraven, tako se je trudil mi vse predstavit. Ves čas sem imela občutek, da tečem naravnost, kakšen krog je to :lol: . Ko zaslišiš za sabo "o, to je pa naša Lenči iz Celja", potem veš, da se splača obleči TF majčko z napisom :lol: . Se počutiš čisto domače :wink: . Žal je mojega spremljevalca na 6 km mišica izdala, na srečo sva po kratkem postanku uspela izdajalko vsaj malo usposobiti za nadaljevanje, seveda še bolj polžje. Sem ugotovila, da tukaj se pa res ne bi mogla izgubit, to ni Rožnik :-- .
In tudi na štart teka sva prispela. TF zastava je bila lepo razobešena, pa mizica z dobrotami in pijačko tudi :clap: . In nekaj znanih obrazov sem uspela srečat :D . Čeprav so največ pozornosti bili deležni kužki.
Pa seveda ne morem mime "šale dneva".
"Ste noseča? Trebušček imate ravno takšen." :lol: :lol: :lol: :bum: . Ja, no, jaz s sabo nosim samo moj špehec, nič drugega :-- .
Moj spremljevalec ni upal prenehati s tekom in sem ga zato lovila, vmes sem pozdravila še Sončko in Razija in odpolžala do avta.
Kar malo mi je žal, da tale proga ni na moji poti proti domu, ker je tako prijazna do mene: makadamska, težko se izgubiš, pa še klančkov nima :clap: , da bi jo obiskovala malo pogosteje.
Analizo sem špricala, kaj hočemo, je sredi tedna in dolga pot domov.
Ne vem zakaj, vendar mi non stop po glavi hodi slika, kako bi bilo sredi zime, po novozapadlem snegu tekati okoli Brda. Očitno bom morala preveriti. :lol: :clap: .
#234845
Lenči, tole špricanje se ne spodobi :nono:
Jaz pač dam nekaj za preobleč v avto pa zobno ščetko in se vštulim pri komu za čez noč :wink:
Drugače pa je tisti krogec kar pasal, to je bil že drugi tek po Berlinu in nobenih težkih nog ali bolečin - juhu, morda bomo pa še šli na kakega :P . Tud pice so ble dobre, družba pa, se razume, odlična :laola

Drugo leto bi pa vsi lahko malo združili moči in ga organizirali tako kot je treba, jaz podarim vago - sem jo tako pospravla pod omaro, ker vedno preveč kaže :-- :--
#234852
mušnica napisal/-a: sem jo tako pospravla pod omaro, ker vedno preveč kaže :-- :--


Ti sploh nimaš take omare, da bi jo lahko spodaj spravila. Da ne bo nos do Karavank zrasel :--

Lahko pa drugo leto vsak s svojo vago okoli teče, pa bo. Ales magari tudi s kajakom.
#234860
Tudi jaz sem bila na tem druženju, tekla pa nisem. Lenoba je prevladala nad :lol: :oops: , mislim pa, da je bilo to bolj zadnjič, da nebi dala vsaj opreme v avto.
Priznam, kar težko je bilo samo gledat, potem pa ima človek še slabo vest :roll: za mizo, ko se nažira :oops: .
No beden tek(z moje strani), ampak družba pa SUPER, kot ponavadi, za to je bilo pa vredno iti.

:wink:
#234869
vidim, da ste uživali na polno. :laola
jaz sem se kljub večkratnemu povabilu valene vzdržala lavfajočega druženja, ker ja naš frajer praznoval prvo okroglo obletnico (jao jao le kam je tako hitro izpuhtelo 10 let :? :( )
sem pa zato danes dopoldan s toliko večjim užitkom odtekla en krog.....žive duše ni bilo, razen mene :-- milina!!!!
#234871
družba super, pa vlajko je en super cviiiiiiček zrihtal. jedli nismo nič, smo pa zato kajveč popili :drink
tetjič sem tekel ta krog, pa se mi je zdel daleč največji klanec letos. po mojem zato, ker sem letos tekel z mojo drago, bolj počasi kot prejšnja leta in sem zato imel čas za razmišljanje o progi. prejšnja leta sem se pač samo gnal za časom

mušnica napisal/-a:jaz podarim vago - sem jo tako pospravla pod omaro, ker vedno preveč kaže :-- :--


jaz imam pa drugo taktiko, kar se tiče preveč kilogramov. tega problema sem se znebil na način, da se pač ne tehtam, pa je težavica odpravljena :mrgreen:
#234874
lenči napisal/-a:,Ne vem zakaj, vendar mi non stop po glavi hodi slika, kako bi bilo sredi zime, po novozapadlem snegu tekati okoli Brda. Očitno bom morala preveriti. :lol: :clap: .


lenči verjemi, da je tek okrog Brda pozimi čudovit!!!! vsakič ko napade nekaj snega grem prav namenoma tečt tja (drugače se pozimi bolj "držim" asfalta), ker je res lepo.

tako da - le pridi in preveri.....v resnici je še lepše kot v tvoji sliki :D
#234876
ales napisal/-a:prav lušn tek je bil tokrat.prav vesel pomlajenih starih obrazov..ok,tudi čist na novo predstavljenih.udeležencev primerno obvladljivo število, tko da mi je bilo vmes že parkrat žal, da nismo šli tole tko "zares".

Tale tek je super tudi če ni "tko zares". Meni je to prav pasalo, sem se 1/3 kroga šlepala s hojo, ker nisem imela prave motivacije za tek. Po 2. km sem zavila v grmovje, na prvem klancu pa kapitulirala in moj možiček je odbrzel naprej. Edina stvar, ki me je pogojno mortivirala, je bilo to, da ne bom po trdi temi krožila okrog Brda. Tokrat ti vsaj ni bilo potrebno čakat, tako kot takrat, ko sem bila prvič :oops:
Ker se z ostalimi videvam na raznih tekih, včasih se družimo tudi po nekaj dni, lahko mirno rečem, da tebe sem pa res pogrešala. Tvoje zgodbe so vedno nekaj posebnega... Mogoče pogrešam tudi kakšno tvoje poročilo na TF :roll:
#234940
Po daljšem času sem se tudi jaz pojavil na Brdu. Pretirane gneče res ni bilo, sem pa vseeno spet srečal znane obraze. Na Fotrov tek sem prišel brez opreme, ker sem imel v planu samo analizo :) . Ampak, moja tekaška žilica mi ni dala miru, pa sem med udeleženci iskal, kdo ima kakšen kos viška opreme. Na koncu je Mitja res našel majico in hlačke, še iz časov, ko ga je bilo precej več skupaj- hvala, bom ob priliki vrnil uslugo. Ko sem se oblekel, so bile hlačke na meni kot kakšna kiklica, pa tudi majčka je bila bolj ohlapna. No, to ni bilo moteče in z veseljem sem v Mitjevi družbi odtekel en krog.

Naše večerno druženje na Gorenjskem smo zaključili na analizi v Brunarici. Ero je podelil nekaj majic in nogavičk z zadnjega trekinga ter bone za Interšport. Hvala vsem za prijetno družbo.

Lp, Matjaž
#234959
Tako, da še jaz pristavim svoj piskrček.
Se moram strinjati z Alešem, res so bili sami pomlajeni obrazi, drugače pa stara garda: Simi,slon, ero,pia,miha, aleš , matjaž, nataša,matjažP,iztok, pa še bi lahko našteval, sami mladostniki po videzu. :D
Lepo je bilo videti tudi "vedoželjno" hčerkico od simi in slona,ki se je aktivno prepeljala cel krog in na štartu začudeno gledala ene čudne, nasmejane ljudi, ki so se hiteli rokovati in si govoriti,koliko časa se že niso videli.
Škoda, ker ni bilo Fotra :cry: ! Jaz sem ga še mislil poklicati, da se odpeljeva skupaj, samo sem vedel, da ne bom dolgo ostal na Analizi, pa ga zato nisem poklical - izgleda, da sem naredil napako. :?
No, midva z Natašo P sva pretekla v lahkotnem tempu,dva kroga, pa še se nisva dosti načvekala.
Žrebanje - podeljevanje "nagrad", še nikjer ni potekalo tako hitro.
Škoda,da sem tako hitro zapustil Analizo.
Fotrov tek in vsi ostali teki TF so "ZAKON"!
Lp
#234971
Loni napisal/-a:
mušnica napisal/-a: sem jo tako pospravla pod omaro, ker vedno preveč kaže :-- :--


Ti sploh nimaš take omare, da bi jo lahko spodaj spravila. Da ne bo nos do Karavank zrasel :--

Lahko pa drugo leto vsak s svojo vago okoli teče, pa bo. Ales magari tudi s kajakom.


Pa dobr no, pod komodo ali predalnik, če že picajzliš :--
#234980
metkamarjetka napisal/-a:
lenči napisal/-a:,Ne vem zakaj, vendar mi non stop po glavi hodi slika, kako bi bilo sredi zime, po novozapadlem snegu tekati okoli Brda. Očitno bom morala preveriti. :lol: :clap: .


lenči verjemi, da je tek okrog Brda pozimi čudovit!!!! vsakič ko napade nekaj snega grem prav namenoma tečt tja (drugače se pozimi bolj "držim" asfalta), ker je res lepo.

tako da - le pridi in preveri.....v resnici je še lepše kot v tvoji sliki :D

Taka reklama prav zares ne sme ostani z moje strani neopažena. :--
Torej, če dekleti ne bi imeli nič proti :argue: , bi se vama pridružila ob prvem snegecu.
Saj ne, da bi ga hotela kar prec pa takoj, ampak-ko bo, bi rada bila zraven :laola
#234981
maca napisal/-a:Taka reklama prav zares ne sme ostani z moje strani neopažena. :--
Torej, če dekleti ne bi imeli nič proti :argue: , bi se vama pridružila ob prvem snegecu.
Saj ne, da bi ga hotela kar prec pa takoj, ampak-ko bo, bi rada bila zraven :laola

Zmenjeno :wink: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA