Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#238185
kratko in jedranto: ODLIČNO
hvala rajko and family.

pa če najboljša izjava dneva: "vidiš, normalni ljudje pa medtem ko mi tu laufamo avte polirajo" (uroš sobočan pri teku mimo garaž)
 žabc
#238187
Vsem skupaj :laola , še posebej pa tistim parim, ki bodo v bodoče pisali novo slovensko ultratekaško zgodovino. Divji ste fantje in dekleta :clap:
Žal mi je :( , da se nisem mogel udeležiti tega 6 ur trajajočega "veselja" (nov izraz za večurno tekaško trpinčenje: avtorja Uroš in GTA) :lol:
Sem pa dobil jasno sporočilo...da bom moral začet ornk trenirat, če bom hotel drugo leto na Formaratonu med deset pridet :roll:

Še enkrat, SUPER STE!!!
Uporabniški avatar
 vencelj
#238188
Čestitke vsem za izjemne tekaške dosežke!
Izpostavljal ne bom nikogar, čeprav je v rezultatih tudi nekaj v oči bodečih (mislim v pozitvnem smislu)...ne bi hotel komu krivice delat...vsi po vrsti ste "carice in carji" :!: :cast1:
O organizaciji po dosedanjih izkušnjah in poznavanju razmer sploh ne dvomim, da je bila odlična, zato čestitke tudi Rajkotu & co.


marčni zajec napisal/-a:kratko in jedranto: ODLIČNO
hvala rajko and family.

pa če najboljša izjava dneva: "vidiš, normalni ljudje pa medtem ko mi tu laufamo avte polirajo" (uroš sobočan pri teku mimo garaž)


Danes bi bil tudi jaz raje "nenormalen" na Sladkem vrhu, je pa res, da sem se tudi na gospodarcu ene parkrat vprašal o normalnosti svojih današnjih aktivnosti :roll: :twisted:

LP, vencelj
 MATE
#238196
Pozdrav.

Še jaz se javljam iz bolniške postelje:).
Bilo je super, vzdušje, navijanje in organizacija in vsa družba.
Sladkih šest pa si bodo zapomnila moja stopala, ki sem jih izrabil z 3 urnim bosim tekom in me čaka enotedenska bolniška, upam, da bosti, da bom shodil:) in da žulji izginejo.

Zahvaljujem se dvema dekletoma (ne poznam imeni), ki sta mi pomagali 200 metrov do cilja, ko me je zagrabil krč v mečah.
Se vidimo drugo leto na isti lokaciji.
Lepo tekajte.

pozdrav.
Ivica.
Uporabniški avatar
 ROSI64
#238197
Vse čestitke in en velik poklon Rajko-tu in njegovi družini :clap: :cast: :clap: Kako lepo tekaško prireditev so nam pripravili. :clap: In Vreme ne bi bil vreme, če nam poleg vsega ne bi zrihtal še lepega vremena.

Skratka na kratko in jedrnato; "TAKO DOBRIH PRIREDITEV, KOT JE TEK SLADKIH6 NI" :laola

Jaz sem se teka udeležil drugič, saj vem kako lep dan lahko preživiš na Sladkem Vrhu. :D Letos sem pripravil s pomočjo Rajko-ta, :clap: tudi majhno presenečenje Marjani, saj sem jo brez njene vednosti prijavil na tek. Ker mi je šel Rajko tudi zelo na roko, je tudi na seznamu ni bilo. Je pa bila vesela (in jaz še bolj) takega presenečenja :shock: :D in zelo hitro je dobila motivacijo za tek. In glej ga zlomka, :shock: skoraj me je prehitela v krogih in ker ne vem kako bi moj EGO to prenesel, sem se moral full potruditi in v zadnji uri, ter naredit še nekaj hitrih krogov, da sem imel vsaj malo prednosti v cilju. Vse čestitke Marjana, pozitivno si me presenetila. :clap:

Vse čestitke vsem nastopajočim, :clap: hvala vsem za družbo in prijetne klepete in dobro voljo na progi :clap: hvala Marjani, zajcu, IRI, Urošu za družbo v avtu. Bilo je veselo tudi na poti proti domu. :lol:

Na svidenje na petem teku Sladkih6 :D
Uporabniški avatar
 mušnica
#238199
Bilo je vauuu, super, splendid.... :laola :laola
Bravo "Vreme family" - tako vidimo, da se stvari da organizirati tudi brez velikega pompa in kompliciranj. Pridemo spet :D :D
Uporabniški avatar
 bernarda
#238200
Ja,nič ni pomagalo, če je bila glava na mestu,ostali deli telesa pa so štrajkali!Pretehtati je bilo potrebno :bum: , kaj je več vredno, odločitev je padla, da grem enkrat domov z malo manj bolečin, kot ponavadi iz Sladkih šest 6.Izgleda, da bom po novem večkrat na strani navijačev, itak takrat samo grlo boli, vse ostalo pa deluje :--


Hvala familiji, za brezhibno organizacijo :laola
Čestitke vsem, za pretečene kilometre :laola
Hvala vsem za nepozabni dan :laola

SLADKIH ŠEST JE ZAKON :clap: :clap: :clap: :clap:
#238203
Celo leto sem poslušal same hvale in presežke o teku na Sladkem vrhu in ko sva se z Rajkotom spoznala na Romer Laufu sem se odločil, da se udeležim njegovega teka. Ujel sem zadnji vlak pri prijavah.
Na Sladkem vrhu nas je pričakalo sončno vreme in seveda Vreme z družino, ko smo se preoblekli in zložili vse dobrote na mizo je sledil štartni žvižg in začetek 6 urnega uživanja. Po oddelanem maratonu sem si privoščil pavzo a mi pogled na tekače ni dal miru in sem kaj hitro začel spet krožit, vse do konca 6 ur. In prihod v cilj kot še nikoli....gruča glasnih navijačev....navijanje... še sedaj dobim kurjo polt...Hvala!

Torej naredil sem 50,7 km in sem presrečen, in tudi noge so danes OK.
Prireditev mislim da je več kot uspela, do sedaj sem imel za vrhunec sezone LM sedaj o tem ni več dvoma Sladkih 6 je zakon!
Hvala za odlično družbo, Jerneji za suport, vsem navijačem in fotografom (tudi policiji :-- ), hvala za odlične dobrote, tista juhica na koncu mi je tako sedla, sem še koga pozabil?

Se razume: Vreme in njegova ekipa :laola kapo dol in sedaj bom jest lahko drugim govoril o najboljši tekaški prireditvi v Sloveniji! :clap:

PS Ivica še enkrat kapo dol in naj se noge čim hitreje zacelijo!

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 lenči
#238206
Miroslav napisal/-a:Zelo pa sem ponosen na sina, ki se je danes res dostojno izkazal (46,6 km)!
:laola

Mislim, da sem mu še kakšnokrat premalo stisnila roko in čestitala :laola . Kapo dol :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Classix
#238209
Mene še kar pri srcu stiska, kaj sem jaz moral stornirati. Vsem skupaj moje iskrene čestitke in globoko spoštovanje nad vsemi rezultati. Bom pa za razliko od @ Vencelj kar zapisal, kaj me je še posebej zbodlo v oči, ko sem preletel rezultate...Nana, Cormi, špela* in tae!!! BRAVO!!!

LP
Matjaž
#238212
Vreme family tole je bilo čisto preseravanje :mrgreen:
Res odlično od a do z, letos sem tudi sam bolj turistično vzel, da sem spoznal progo z drugega zornega kota in se nekaj krogov sprehodil po njej :D

Drugače pa čestitke vsakemu, ki se je pojavil na startu in oddelal svoj delež krogov.

Kot pa je ROSI napisal, take prireditve pri nas res ni. Ostalo sem napisal v blogu.

Se vidimo drugo leto, petič zapored.

Lp

Uroš
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA