Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
#238370
Vreme Company spet brezhibno, Tae spet gladko dobil mini dvoboj, ne pa končne zmage, konkurenca pa tako huda, da bom moral začeti resneje trenirat :lol:
Uporabniški avatar
 miciM
#238372
Naj še jaz nekaj dodam na tole SLADKO temo,bila sem tretjič.Kroženje, klepetanje,kroženje,klepetanje,klepetanje ja zvečer pa spraševanje, kje so se izgubili km :oops: (no vsaj moji :lol: ). No drugo leto se moram pa res za kakšnega gor prestaviti, saj kar stagniram kle na 50,52 krogov.

Rollback napisal/-a:Hvala Rajkotu in familiji, vsem na progi in ob njej za odlično vzdušje, močni Viteški zasedbi za motivacijo in ostalim bosonogcem za družbo :laola
Ečo, ti si itak car, MATE ti pa borec do zadnje kaplje krvi :cast: Lenči, Robocop in Mici pa dobrodošli med bosonogci :D :D


Želja po bosonogem teku je bila že kar nekaj časa, zato sem jo tudi uresničila, mi je všeč, samo drugič si bom zbrala toplejši asfalt, saj so mi prsti po četrtem krogu že malo zmrzovali, sem pač bolj zmrznjen tip.Ampak bilo je pa super.Sem si pa tudi prvi resen žulj pridelala v moji tekaški karieri.

Super družba :laola

:wink:

p.s.: Rajko obljubim, da se drugo leto pravočasno prijavim :D ,kdaj se odprejo prijave.
Nazadnje spremenil miciM, dne 08 Nov 2010, 15:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 AVI
#238378
....ma, kaj bi človek še sploh pisal....vse ste že povedali, tako da kaj dodati ni....

...seveda pa pohvala izostati ne sme....

Vreme familia....odlično, sedi pet :lol: :lol: :lol: ..vsaka čast :clap: ....ma, smo super uživali in se odlično imeli.....čeprav je bila zadnja ura daljša od prvih petih....ko ti želodec nagaja, je vsakih 5 minut večnih....ampak to je že pozabljeno... :lol: :lol:

Pohvaliti in čestitati pa gre čisto vsakemu od "sladkih" in seveda tudi vsem navijačicam in navijačem...takega vzdušja, dobre volje in dobrih ljudi na kupu pač ne srečaš kjerkoli....
Uporabniški avatar
 turbinas
#238402
Družini Koražija "kapo dol" za super organizacijo :laola Še vreme so nam zrihtali :D
Čestitke zmagovalcema in vsem ostalim...super je bilo krožiti z vami :clap: :clap: :clap:
LP,
Peter
#238404
Ko človek prebira vsa ta vaša poročila, dobi krila (pa ne tista od red bulla :-- )
Z vašo dobro voljo :juhuhu: in rezultati, ki jih dosegate, izpolnjujete in presegate svoja in naša pričakovanja :clap: Neverjetni ste :cast: in z veseljem se bomo trudili še naprej :laola :laola
 MATE
#238413
Pozdrav vsem.

Še nekaj mojih vtisov iz Sladkega vrha in malo bolečega na koncu :D .

Vse je bilo super do 25 km, ko so me začele žulit teniske. Videl sem Ečota, Bernardo, Bogdana in še koga kako tekajo bosi in sem prišel na idejo, bom pa še jaz do konca tekel bos in me ne bo žulilo :oops: . Prvo urco je šlo lepo, potem sem začel čutiti vročino v stopalih, vendar mi na misel ni prišlo kaj delam stopalom. Zadnjo urco pa sem samo gledal kje je travca in poskusil teči čim več po travci, kjlub ogromnim krčem mi na misel ni prišlo, da bi odstopil. Zmogel sem do konca, zadnjih sto metrov s pomočjo dveh deklet za kar se jim še enkrat zahvaljujem.
Nauk zame in poročilo drugim "zmagovalec si tudi, če odnehaš".

Ne priporočam nobenemu tako dolgega teka prvič bos, verjetno za začetek 15 , 20 minut in postopoma več, če ne se ne konča dobro :oops: .
Čaka me verjetno nekaj tedensko okrevanje, trenutno ne morem hodit, oba stopala so prekrita popolnoma z žulji,slišal sem jih tudi nekaj krepkih od zdravnika :oops: .
Vsem želim lepo tekaško sezono še naprej in brez poškodb in s pametjo.
Hvala vsem še enkrat za super družbo in Rajkotu in njegovi družini za super organizacijo.
Se vidimo drugo leto zopet :D .
pozdrav.
Ivica
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
#238417
Naj še jaz napišem svoji dve vrstici, vse je bilo super, organizacija, vreme, vzdušje,....
Odtekel sem nekaj km, ampak brez treninga in motivacije se je moja tekma hitro končala, sem pa ves ta čas občudoval Ečota, Lenči in Rollback, kako tečejo bosi. Duša mi ni dala miru, da tudi sam ne poskusim. Hudo je to, če nisi navajen, pretekel sem tri kroge in občutil bolečino na podplatih, zaradi česar sem odnehal in se nato raje zabaval v družbi navijačev in sladkih dobrot. Še enkrat vse čestike vsem, ki ste naredila ta dan tako čudovit.
Uporabniški avatar
 lonely
#238418
Slika

V čast si štejem...da sem bil eden izmed udeležencev tega lepo organiziranega srečanja.

Ne bi hotel dolgoveziti z analizo svojega teka...kajti,kakor obrnem...sem na koncu "zmagovalec" ...nad samim seboj...kar je navsezadnje bil moj cilj...v kontekstu teka.

Čestitam vsem ki so se udeležili prireditve... uresničili skrite želje in pri tem dosegli respektabilne kilometrine...vsaka vam čast.

Zahvaljujem družini Koražija na odlični organizaciji celotne zadeve kajti brez njih ...ta tekaška prireditev ne bi imela "duše".

Skratka...bilo je super...lepo...nepozabno. Slika
Uporabniški avatar
 še1PR
#238423
En VEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK HVALA Vreme, -marjetka- in Ana :!:

Se bojim, da če začnem pisat, da bo ponovno roman... In da koga po pomoti spustim, torej vsem ostalim: :laola

Po moji 3. 13. (še en poseben hvala Vremenu :heart :cmok:) 313 FOTK (v glavnem) s podelitve!
#238428
spela* napisal/-a:Ampak ker sem šla lepo počasi (oziroma "poskakovala", ker se menda preveč odrivam navzgor namesto naprej, kot so mi zdaj povedali, in bom morala očitno malo več delati na tekaški tehniki), je kar šlo.


Špela*, jaz sem pa ves čas mislil, da je ta tehnika namerna in prilagojena tvoji novi tekaški opremi (beri kiklci) :wink: . Čestitke za 42 krogov in zmago v duetu naslednji dan. :clap:
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 10 Nov 2010, 09:19, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA