Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#247545
Ja lepo je bilo - Andreja, David :clap: :clap: :clap:

zajc napisal/-a:V vednost :mrgreen: Tisti, ki se oglašate v tej temi, ste avtomatično prijavljeni za prihodnje leto :lol:

Letos samo redni šiht (8 ur), naslednjič pa upam še na 4 nadure :--

lp Dare
#247560
Ker sem bil uvrščen bolj med zadnjimi, se med zadnjimi tudi oglašam. Glede na letni čas, so bili pogoji za tekmo izvrstni. Ni bilo ne ledu, ne vetra, ne blata, še najbolj me je motil mraz po končani tekmi, vendar se je dalo pogreti s toplim čajem in slastnimi ocvrtimi miškami, ki jih je sponzoriral oskrbnik Miha.
Zadani cilj, 12 vzponov v osmih urah je bil za tisti dan dosežen, pa še spat mi ni bilo treba iti popoldne, saj sem zjutraj vstal, kot bi šel na šiht. To je bila že moja tretja udeležba (čeprav sem si pravila malce priredil) in vedno bolj spoznavam, da je David poleg izvrstnega tekača tudi odličen organizator, ki se lahko primerja z Iztokom, Vencljem, Jožkotom, Žinetom, Cvalentijem, Janezom...
Drugo leto pa spet.
Ps; da ne pozabim. Vse čestitke Šavsiju, mislim, da ni junaka, ki bi presegel njegov rezultat.
#247571
miciM napisal/-a:
zajc napisal/-a:V vednost :mrgreen: Tisti, ki se oglašate v tej temi, ste avtomatično prijavljeni za prihodnje leto :lol:


Se strinjam, meni se je to zgodilo že letos, da sem se zagledala na štartni listi brez, da bi se prijavila :lol: :lol: :lol: .
Malo me še bolijo noge, čeljusti so pa že ....... :lol: :D (že trenirajo za drugo leto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

:wink:

yogo napisal/-a:Letos sem 12 ur rekorda Šmarne gore samo povohal, pa vseeno.
Tudi mene je na startu čakala štartna številka z imenom :clap: , pa se nisem prijavil. Res je nekaj na temu, da če se oglasiš v tej temi si avtomatsko prijavljen.
Lepo vas je bilo videti, ko ste letali gor in dol in nobenemu se niso poznali številni vzponi (razen nekaterim supergam :D ).

Andreja in David :clap: :clap: :clap: za organizacijo.

lp Yogo


Ja, tukaj se dogaja nekaj mističnega... :lol: :lol: ...hec... drugače pa hvala vsem za čestitke, sedaj verjetno ni drugega izhoda kot, da seveda ponovimo ob letu osorej :lol: ....seveda pa kot se za tole dogodivščino spodobi - je vse odvisno od vremena... :lol: :lol:
Hvala tudi vsem vam za dobro voljo, veselje in pozitivno energijo, ki ste jo raztresali po bregu Šmarne gore - ja, te stvari so nalezljive... :D :lol:
#247601
Če bi po vzoru Kališča, skrajšali to na 6 ur, bi bil to res dober trening za začetek sezone in verjetno bi se ga udeležilo še več tekačev, tudi jaz. Spustiti bi bilo potrebno nočni del (trajal bi od 8h do 14h). Vem, da se "ekstremaši" s tem ne bodo strinjali, toda težko verjamem, da je večini 12 ur res v užitek. V 6 urah bi bil maksimalni domet 11 vzponov. Lahko pa se brez kakih posebnih dodatnih težav izvede oboje, tako da se lahko prijaviš za 12 urni ali 6 urni tek, ki se pokriva z drugo polovico 12 urnega. Rezultati bi se seveda šteli ločeno. Organizator naj vsaj o drugi možnosti razmisli do naslednjega leta.
#247602
Mislim, da je ravno v tem pravi čar vzponov na ŠG:
:arrow: start v ekstremnih nočnih urah :D
:arrow: trajanje 12ur :D



P.S. Mogoče bo pa AVI po vrnitvi iz Amerike tako nabildan s kondicijo, da bo organiziral 24h ŠG, podobno kot imajo na Sv.Primoža. :lol: :lol: :lol:
#247607
milk napisal/-a:Če bi po vzoru Kališča, skrajšali to na 6 ur, bi bil to res dober trening za začetek sezone in verjetno bi se ga udeležilo še več tekačev, tudi jaz. Spustiti bi bilo potrebno nočni del (trajal bi od 8h do 14h). Vem, da se "ekstremaši" s tem ne bodo strinjali, toda težko verjamem, da je večini 12 ur res v užitek. V 6 urah bi bil maksimalni domet 11 vzponov. Lahko pa se brez kakih posebnih dodatnih težav izvede oboje, tako da se lahko prijaviš za 12 urni ali 6 urni tek, ki se pokriva z drugo polovico 12 urnega. Rezultati bi se seveda šteli ločeno. Organizator naj vsaj o drugi možnosti razmisli do naslednjega leta.


No, saj sta ti že ROSI in Miha več ali manj vse odgovorila. Ti pa predlagam, da si prebereš na http://www.davidkadunc.si/12-ur-rekorda-smarne-gore/ :idea: :idea: :wink: ker tam ležijo odgovori na tvoje misli... :wink:

...in še, organizator tokrat žal ne bo razmišljal... :lol: :lol:
#247616
uf, evo mi ga milka :o

...jaz pa glih hotu predlagat, da bi šli na 24ur :ignore: :ignore:

in ok, da zdaj ne bo:

6ur :argue: 24ur ,

naj ostane kar 12ur :D :laola

!!! Ave AVI za izvedbo! (sm že na spisku za 2012)
#247618
Tek naj ostane kot smo že vajeni :D 12ur, štart tudi ob istem času, saj je hoditi gor-dol in spremljati prebujajoče se jutro pravi užitek :D , se srečati z prvimi izletniki ob 4h zjutraj, malo pokremljati z njimi in kot vem ob 14h (se pravi po 12h urah) nisem srečala nobenga, ki bi bil na vrhu kislega obraza :wink: , se pravi stvar deluje in vsi se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

AVI ti raje razmisli o tem, da nas drugo leto bolj zaposliš z pripravami, da ne bo vse na tebi in Andreji :D

:wink:
#247623
Sedanji format je super. :clap:
Bo pa v bodoče število udeležencev strmo raslo.
Ker dober glas seže v oddaljeno (9.) vas. :lol: :lol:
Bomo res morali pomagati AVI-ju in Andreji. :D
Dobre volje pa pred, med in po dogodku zares ni manjkalo. :lol: :lol: :lol:
#247647
miciM napisal/-a:Tek naj ostane kot smo že vajeni :D 12ur, štart tudi ob istem času, saj je hoditi gor-dol in spremljati prebujajoče se jutro pravi užitek :D , se srečati z prvimi izletniki ob 4h zjutraj


V tem je tudi meni nekaj čarobnega in prav to si želim doživeti :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA