Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#273267
Zame najtežja (letošnja) preizkušnja je za mano. Preživel sem. Bolijo me samo stegenske mišice in letos bom za spremembo lahko brez težav prestopil rob pločnika :lol:

Ob 1h me sta me prišla iskat Sukar in Forrest in kmalu se je pričel start. Prvih 7 vzponov sem odtekel/prehodil v temi. Največ težav so mi predstavljali spusti, ker kljub lučki praktično nisem videl ničesar in sem v primerjavi z vodilnimi tekmovalci izgubljal več kot 5 minut na spust. Veliko energije sem vlagal ob vzponih, kjer sem izgubljeni čas uspel nekoliko nadoknaditi ampak vseeno ne dovolj.

Ko pa se je zdanilo, pa je bila povem druga zgodba. Na spustih sem izgubljal v primerjavi z ostalimi tekači veliko manj ampak kaj ker mi je zaradi nočnega dela počasi zmanjkovalo energije. Med 7. in 8. vzponom sva se podobno kot lansko leto srečala s PetromM in sva bila do konca praktično nerazdružljiva in drug drugega spodbujala. Sem prepričan, če ga ne bi bilo, mi ne bi uspelo priti 17x na vrh.

Največjo krizo sem doživljal ob 14. vzponu, ko mi je povsem zmanjkalo moči, za nameček pa se mi je takrat tudi pokvarila palica, ki sem jo nekako uspel popraviti.

Vsem sodelujočim hvala za spodbudne besede, Sukarju za prevoz, PetruM za družbo in spodbujanje ob težkih trenutkih, AVIju in Kepici, ker sta vse skupaj zelo dobro organizirala. Prihodnje leto pridem tudi če bo treba - po kolenih.
#273269
Tudi jaz bi se zahvalila organizatorjema za odlično izvedbo :) Ponavadi spremljam vaše podvige samo na forumu, tokrat sem se vam prvič pridružila (hvala Martin za jutranji prevoz :)) in sem res uživala :D
Super ste, drugo leto sigurno ponovim. In seveda bravo rekorderji, kapo dol! :) Čestitke tudi vsem ostalim.

Hvala in lep dan vsem,
Maja :)
#273273
Vesela sem, da sem se, kljub temu, da se nekako nisem čutila "doraslo" dogodku, odločila poskusit :D :D

Kakšnih ciljev si nisem postavljala, želja je bila vsaj jutro dočakat :lol: . Pa sem v cca 8urnem "šihtu" odddela 6 vzponov/spustov in vsak je bil nekaj posebnega. V glavnem v družbi kepice in Helene ter občasno Irene in Katje…hvala vam za družbo. Pri prvih treh je bil vsekakor napornejši spust :roll: , potem pri dnevni svetlobi in že nekoliko utrujenih nogah pa se je zadeva obrnila. Po lepoti pa vsekakor zmaga četrti, saj je hodit gor/dol ob prebujajočem se jutru res nekaj enkratnega in razgled z vrha Šmarne gore na prebujajočo se Ljubljano in na hribe v daljavi nekaj čarobnega :D . Lepo je bilo tudi srečevati vedno iste nasmejane obraze, pa prve pridne jutranje izletnike…

Pa seveda…hvala za super organizacijo, Kepica in Avi :cast: :clap: ….in čestitke vsem :clap: , posebej pa še rekorderjem. :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA