Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pajo
#277396
Če je tek v dobrodelne narave potem je namen dosežen že z 1 krogom, ki si ga naredil. Ni nas bilo malo danes v Tivoliju. :clap: Z veseljem še kdaj.
 miha_z
#277397
Živjo,
Ogromno vas je danes teklo! Žal sem bil le opazovalec, čeprav bi nekaj krogov lahko odtekel za dober namen. Bom drugič :oops: .
Že toliko časa pa berem forum, da sem vas nekaj tf-jevcev iz fotografij iz foruma na progi prepoznal :D :lol:
Me pa zelo zanima koliko so zmogli najbolj vztrajni. Kakih 15:30 so nekateri še hudo fajn leteli po progi 8) . Bravo!

lp,
Miha
Uporabniški avatar
 MatjazV
#277404
Hoj,
danes sem se FORMARATONA udeležil samo kot fotograf, čeprav je bilo kar težko gledati to reko tekačev in se jim ne pridružiti.
Čestitke vsem, ki ste v dobrodelne namene tekali v Tivoliju :clap:

Tule je povezava, kjer sem objavil PRVIH 500 FOTOGRAFIJ . Matr je naporno tole fotografiranje. Bom drugič raje kar tekel :D .

Evo, pa še FOTKE 2. DEL.

Mejte se in lep pozdrav Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 21 Apr 2012, 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#277423
Čestitke vsem za odlične kilometre :D
posebej pa seveda še ekipi TF-Ultra, za katero sem vedel, da bo zmagala.
Bilo je enkratno. Še posebej pa moram pohvaliti osebje na okrepčevalnici :clap: sadja je bilo stalno dovolj, vse do zadnje minute.
Edino ena stvar iz razpisa mi ni jasna, in sicer kategorije v ekipnem delu :?:
TEKMOVALNE KATEGORIJE
V posamičnem delu prireditve je enotna moška in enotna ženska kategorija
V ekipnem delu pa so kategorije (moški, ženske, mešana)
Uporabniški avatar
 cgorazd
#277426
Čestitke vsem ,ki ste tekli za plemenit namen, res pa je tudi, da je namen dosežen že z enim odtečenim krogom :-) in tudi sam sem se tega držal in jih nikoli nisem nič več odtekel, kajti sam raje tečem v veeeečjih krogih :D :D :D ...no letos se ga žal nisem udeležil, drugače pa sem se ga do sedaj še vedno, letos pa žal ni šlo..... Lp gorazd
:clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Wega
#277468
Še en lep dan v lepe namene. Čeprav mi ni šlo po željeh mi je bilo v veselje teči z vsemi tekaškimi legendami in tekači sotrpini. Hvala!
Uporabniški avatar
 Loni
#277470
Moj tretji in do sedaj najboljši, pa s tem ne mislim samo rezultata, ampak vse skupaj v paketu... Po lanskoletni dihalni mizeriji sem šla včeraj zjutraj na start z malce drugačnimi željami, no, ja, preseči lanskoletni rezultat niti ni bilo težko. To, da je bil dež, me ni zmotilo prav nič, tretja sobota v aprilu in tretja deževna, no, doživeli smo vse razen snega :shock: Vsakoletno isto obredje na startu, postavljanje TF arafata (btw, par zadev iz škatle ni končalo v škatli, ampak so pri meni v avtu :wink: ), čeprav je naš zgledal bolj mini v primerjavi s tisto rdečo glomazno stvarjo na naši levi. Ni vse v velikosti...
Začela sem pa tako kot naj se navadno ne bi, gremo, pa da vidimo, koliko vzdržimo. V kosu mi je ratalo preteči polmaraton (letos več kot 12 km v kosu še nisem zmogla), čas ravno tam okoli 2 ur, tudi ne slabo za nekoga, ki praktično nič ne teče (saj veste, jaz samo včasih malo hitreje stopim). In kdo bi si mislil, z izjemo tistih par krogov vmes (nana, hvala, so mi prišli kasneje izredno prav) sem tekla od začetka do konca, no, ja, boljši izraz bi bil od rešetke do rešetke, do cm natančno sem vedela, kje se hodi in kje se teče. Čeprav sem najprej mislila, da sem po krogu 12 zaključila, pa je peš sekcija naredila svoje... Po Kališču sem še malo čutila kolena, v 13. krogu so mi pljuča napovedala štrajk, pa sem ga s pomočjo ventolina odpihnila stran, dala gor slavne opornice za pogačice (placebo, če se mene vpraša, ampak te sem imela gor že v Franciji)... In je šlo dalje... iz kroga v krog. Do konca. Dejstva, največkrat sem srečala Grba, največkrat me je prehitel Sukar, Zajc je komentiral v stilu, kdaj že mislim zaviti na vrh Rožnika... ah, pa moja zaloga zelenca, Kristi, nikoli pozabljena duša :clap:
Šlo je pa na pomaranče, mamin jabolčno-hruškov sok, Saherco in nekdo mi je nekje vmes poturil en gel. Aja, nekateri so že na licu mesta zavijali z očmi, ampak Sacherca in arašidi grejo prav fajn skupaj. Oziroma so šli včeraj :shock:
Zaenkrat dovolj.
Uporabniški avatar
 Vreme
#277474
Kar se mene tiče, to ravno ni bilo to kar sem si želel. Samo tekmo sem vzel kot idealno priložnost za priprave na Biel. To pomeni, da mi je bil glavni cilj vseskozi teči vseh osem ur, neglede na končni rezultat. Tako sem že doma Marjetki obljubil, da bom prvih 5 krogov tekel z njo, ko pa sem videl,da ji gre tako odlično sem kar nadaljeval z njo do njenih prvih pretečenih 21 km, pa še nekaj drobiža zraven :clap: Potem sem nadaljeval sam. Tam nekje v sedemnajstem krogu pa je bilo vsega konec. Kot da bi me nekdo piknil z iglo v desno koleno. Samo nani se lahko zahvalim, da mi je delala družbo še zadnje tri kroge, ki sem jih prehodil, da sem za ekipo spravil pod streho vsaj maratonsko razdaljo. Na koncu po dobrih šestih urah, ko sem odnehal, sem se počutil kot da sploh nisem tekel :cenz: Glava je pač bila pripravljena na mnogo več, koleno pa očitno ne :cry:

Sicer pa je "kripl bataljon" TF Sladkih6 bil odličen, bravo vsem :laola , kaj bi šele bilo če bi bili vsi sposobni teči po svojih zmožnostih :--

Še dodatek: nove TF kapice, ki smo jih dobili na Formarathonu so odlične :clap: , torej ne odlašajte s včlanitvjo v Tekaški forum klub , kjer vas čaka še veliko več in tudi na tak način pokažete pripadnost Tekaškemu forumu. :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#277496
Siol je res lepo zapisal 8)
Med ekipami je tako zmagala ekipa Tekaški forum–ultra, katere člani so pretekli najdaljšo pot, in sicer skoraj 701 kilometer. Na drugem mestu je s 669,4 kilometri pristala ekipa NGUJEVCI 1, tretji so bili tekači Spartathlon Teama s 463,3 pretečenimi kilometri.

Bravo še enkrat prvo in drugo uvrščeni ekipi in HURA za tretje uvrščene :laola
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA