Moderator: lenči
lenči Napisal/-a:Danes smo tri polžke uživale pri nabiranju čemaža. Lep sprehod na Čemšeniško, za ponovit v toplejšem vremenu
.

levinja70 Napisal/-a: ... po sobotnem teku mi je vse padlo dol. To se pa zgodi, ko tečeš z dvema, ki sta bistveno boljša od tebe in ju potem loviš in gledaš večino poti v zadnjo plat ali pa še tisto ne
levinja70 Napisal/-a:Epilog mojega poležavanja na kavču je sledeč. Še bom tekla, vedno dlje in vedno le naprej vse dokler mi bo dopuščalo moje telo. Torej gremo naprej novim zmagam naproti.![]()
![]()

. Po postu prvi tek, skupaj z Indyem, prav uživala sva..no vsaj jaz, njemu je jezik dol visel, ker je bilo soparno

, saj je baje v Radencih ponavadi bilo vedno vroče. Upam, da bom solidno odtekla, sicer se s časom ne obremenjujem.
.*Irena* Napisal/-a: Pa še nekaj se moram pohvaliti - zasluge za to si lahko pripiše tudi Lenči - sedaj bom začela trenirati še zapestje (jutri imam prvo uro vožnje).
, le poročaj, da vem, kdaj bova lahko šli na kakšno skupno furco..če ne boš preveč naspidirana, ker jaz sem polžji motorist *Irena* Napisal/-a:Pozdravljeni polžki![]()
Že dolgo se nisem nič oglasila, kljub temu pa vas redno prebiram. Tečem še vedno dokaj pridno, tudi intervale povadim enkrat tedensko, skratka v soboto grem prvič v Radence. In vremenska napoved je tudi u redu
, saj je baje v Radencih ponavadi bilo vedno vroče. Upam, da bom solidno odtekla, sicer se s časom ne obremenjujem.
Vidim, da ste v polžji sekciji aktivni tudi na druge načine - pohod na Čemšeniško. Tudi jaz bi se vam rada pridružila, pa sem zmeraj na tesnem s časom. Pa še nekaj se moram pohvaliti - zasluge za to si lahko pripiše tudi Lenči - sedaj bom začela trenirati še zapestje (jutri imam prvo uro vožnje).
Polžki, pridno tekajte in se prepustite vsakdanjim užitkom!

solatka Napisal/-a:Pozdrav vsem Polžkom.
Ko tečem mi je fajn in želim, da tako ostane (predvsem mislim na redni tek)
Lepo vas je po dolgem času brat.
Asparagus Napisal/-a:
Že nekaj časa načrtujem, da bi šla iz Litije na Janče. Ali katero zanima?
Dobimo se tam kot pozimi, samo da takoj za spomenikom zavijemo v hrib. Možen je tudi povratek v Jevnico in od tam z vlakom v Ljubljano ali proti Zasavju.
levinja70 Napisal/-a:Epilog mojega poležavanja na kavču je sledeč. Še bom tekla, vedno dlje in vedno le naprej vse dokler mi bo dopuščalo moje telo. Torej gremo naprej novim zmagam naproti.![]()
![]()
. Pa da mi ne pobegneš naprej, ker te bom za ušesa, tokrat bom jaz najpočasnejši člen in mene se uboga, jasno
levinja70 Napisal/-a:Asparagus Napisal/-a:Že nekaj časa načrtujem, da bi šla iz Litije na Janče. Ali katero zanima?
Dobimo se tam kot pozimi, samo da takoj za spomenikom zavijemo v hrib. Možen je tudi povratek v Jevnico in od tam z vlakom v Ljubljano ali proti Zasavju.
Sem takoj zraven ker nujno potrebujem spodbudo za tek v hrib. Ves pozitivizem glede tega je ostal nekje na poti trojk v Ljubljani.

lenči Napisal/-a:levinja70 Napisal/-a:Asparagus Napisal/-a:Že nekaj časa načrtujem, da bi šla iz Litije na Janče. Ali katero zanima?
Sem takoj zraven ker nujno potrebujem spodbudo za tek v hrib. Ves pozitivizem glede tega je ostal nekje na poti trojk v Ljubljani.
Pa vedve sta čisto divje, meni je dovolj klanca na kRožniku
Vrni se na polžja sekcija Tekaškega foruma
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost