Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#279350
PeterM napisal/-a: Loni je videti huda nase, čeprav
ima respektibilen rezultat.


Imaš prav, ker imam vsega skup poln kufr. Predvsem tistega, ko bi, če bi, a sploh bi. Vem, česa sem sposobna, vem, kolikokrat bi bila sposobna priti gor, haha, če bi bila zadeva npr. s sobote na nedeljo, ko je bila vlaga v luftu. :shock: Dosti imam vsega skupaj, ker vem, da sem dobro pripravljena, da imam dovolj podlage, in da še vedno ne morem predvidevati, kako mi bo šlo, oziroma delati kakršen koli plan vnaprej je pri meni čisto brez zveze, ker je vse skupaj tako zelo odvisno od vremena in to od tistega dobesednega, ne od tistega v moji glavi. :wink: ta čisto klapa.

In potem se pojavi naslednja misel, ali se mi sploh splača, ker očitno lahko crknem po par minutah ali pa zadevo celo speljem, čeprav v omejenih okvirjih. No, ali pa je slučajno tisti dan klima za moje bronhije ok. Pismo, ne vem, dohtarji pravijo, da astme nimam (hiphiphurej), torej mi ostanejo še vse moje alergije in švoh pljučna kapaciteta. Jupi še za pljuča s kapaciteto upokojenca. Kaj čmo, rekreacija zaželena, a v zgodnjih jutranjih urah, no, takrat sem na Primožu uživala, to mi lahko verjamete, prej in potem pa ni bilo ravno tako, to so bili trije vzponi, ostalih 12 pa tako na blef.

No, ja, glede na to, da se mi v bližnji prihodnosti obeta malce bolniškega staleža, po katerem bo kar nekaj časa na voljo za razmišljanje, puške še ne bom vrgla v koruzo. GM4O bom pač izpustila (bom srečna, če mi bo uspelo priti vsaj navijat), v Cortino se bom šla sprehajat... Še dobro, da ostajajo še kaki izzivi za kasneje, drugače bi se že smilila sama sebi :--( .

No, ja, izjamrala sem se, zdaj pa naprej v lepši dan. Ker še vseeno je bolje tako kot če ne bi sploh mogla. Se zahvaljujem vsem in vsakemu posebej za vzpodbudo, pozdrav, nasmeh, vsakdo ima svoje "težave in težavice", ampak Primož je le Primož...
#279383
Matej in Peter :clap: vidva pa znata pisati - se vidi, da poleg dobrega teka obvladata tudi prelivanje črk na papir ( računalnik ) :D posebej Petrov pogled na tekmovalce v klubu 20 mi je dal misliti in za protiutež sem si zamislil klub 15 + za tekmovalke :clap: nastal je tale zapis :arrow: morda jutri sledi tudi 20 + za tekmovalce


:wink: http://www.youtube.com/watch?v=hA8acV9JuF4
#279386
Andrej, tale video 15 + je resnično krasen.
Še lestvica za več kot 15 vzponov za dekleta.
Bi jo moral že ponoči sestaviti, a vsega nisem vedel
na pamet, za raziskovanje me je pa zmanjkalo.
Mojca Flerin 19 vzponov - rekord,
Simona Trobec 18x,
Marjeta Jevšenar 17x,
Helena Fric Križanec 17x,
Helena Bogataj 16x, 15x, 15x,
Polona Mlakar 16x, 15x,
Darja Vavpetič 16x,
Sonja Delavec 16x.
Skupaj je osem deklic enajstkrat premagalo vsaj 15 vzponov.
:laola
Andrej, pri sestavi filma si pomotoma spregledal Sonjo.
Lep pozdrav, Peter
#279387
Loni napisal/-a:No, ja, glede na to, da se mi v bližnji prihodnosti obeta malce bolniškega staleža, po katerem bo kar nekaj časa na voljo za razmišljanje, puške še ne bom vrgla v koruzo. GM4O bom pač izpustila (bom srečna, če mi bo uspelo priti vsaj navijat), v Cortino se bom šla sprehajat... Še dobro, da ostajajo še kaki izzivi za kasneje, drugače bi se že smilila sama sebi :--( .

No, ja, izjamrala sem se, zdaj pa naprej v lepši dan. Ker še vseeno je bolje tako kot če ne bi sploh mogla. Se zahvaljujem vsem in vsakemu posebej za vzpodbudo, pozdrav, nasmeh, vsakdo ima svoje "težave in težavice", ampak Primož je le Primož...


Saj vem, odpreti bi morala novi temo "bolniška" :lol: :lol: :lol: . Na kateren koncu pa boš poležavala, ko boš na bolniški, jaz na vrtu pred hišo, lahko se mi pridružiš :D .GM40 tudi zame letos odpade :( in verjetno še kakšna malenkost.

:wink:
#279441
Da še jaz oddam svoje poročilo.
Ker sem imel malo težav z stegnskima mišicama, mi je g.PIRIFORMIS :lol: malo pomagal in me opremil z kineso trakovi in mi tudi povedal, če se bodo začele težave, naj raje neham, saj tekma 24 ur Sv. Primoža bo še velikokrat, tvoje noge pa....... :?: :?:
Štart in začeli smo. Vzponi mi niso delali nikakršnih težav, tudi tempo mi ni bil prehud, le za spuste sem se bal, od prvga dalje. Nisem in nisem se upal spustiti, a počasi je šlo. Prišel je 11 krog oz 11 spust in nekje pri kmetiji sem vedel, da takole to ne bo šlo in začel razmišljati o odstopu.
Razmišljal sem tudi kaj lahko iz te polomije dobrega odnesem. Pred menoj je KGM Ultra in to bo gotovo več kot 12 ur. Vzel sem si tekmo kot odlični trening za to preizkušnjo in se odločil da naredim 12 krogov oz 12 ur. Danes vidim, da sem se modro odločil za to potezo, da bom pa rekel, da nisem razočaran, bi se pa zelo zlagal. Ko pridem do avta, se začnem raztovarjati in se vsedem vanj in ravno takrat pride Makalu. Povpraša kako sem, razložim situacijo in ravno takrat je bil tam še en kolega in sta me malo želela prepričati, da naj še malo probam in da ni tako hudo. Povem jima, da sem zelo zaspan, vbistvu pa sem želel le domov. Makaluju sem rekel, da bom malo razmislil. Ko je Andrej odšel in ga nisem več videl, sem obrnl ključ in odšel, ker sem vedel, če bom še hodil, si bom naredil samo škodo. Makalu, oprosti, ker sem te malo nahecel. :oops: Moj četrti Sv.Primož žal z odstopom, a vseeno v 12 urah 12 vzponov, sem zadovoljen.
Zelo sem vesel za Igorja :clap: , Mateja :clap: in večno tretjega Petra :lol: , najbolj me je presenetil Skalarjev Simon iz lanskih 10 kar na 17 :laola , čestike tudi Damjanu :clap:
Pri dekletih poklon Mojci, čestitam tudi večnemu sončku Loni (vedno nasmejana), letos ste bila dekleta od HUDIČA od tekmovalk pa do pohodnic. :clap: :laola
Ne smem pa pozabiti oz čestitati atu Markuš, za zmago pri pohodnikih, organizacija pa itak na vrhuncu, zadetek v polno pa je bila tabla, Pero HVALA za to doživetje in organizacijo.

Najboljši stavek, ki sem ga slišal na Sv.Primožu: Če tekmuješ je tekma naporna in zelooo dolga, če prideš uživati, jo je pa prehitro konec. :clap:
#279478
Poročila eno boljše od drugega :clap: tudi tvoje Tomaž je nekaj posebnega, saj zmaga tudi tisti, ki ve kdaj je dovolj. Zaspan sem bil ob trenutku najinega srečanja tudi sam TOTALKA, šel sem domov pod tuš in eno uro ležanja v topli vodi. Sam sebe sem slišal kako smrčim z odprtimi očmi in če ne bi vstal in se vrnil pod Primoža, bi se zbudil nekje popoldne. Kako zanimiva je bila tekma proti koncu pove podatek, da zadnji vzpon skoraj nihče ni prehodil, ampak, da so tekmovalci finiširali v cilj.
Najbolj hiter je bil cilni sprint - Marko Spruk : Igor Alpner :clap:
kjer je odločal fotofiniš :wink:
Še veliko je stvari, ki bi jih lahko omenili, a zadovoljstvo na obrazih skoraj vseh, ki so vzstrajali do konca pove vse :laola bravo vsem in se vidimo naslednje leto

Kdor bi želel dvd z vsem kar se je dogajalo na tekmi, me lahko pokliče ( 041-876-365 ) ali pa ga dobi pri Petru na Primožu

Za zaključek pa še film 20 + moški, ki sem ga obljubil včeraj

Lep pozdrav Andrej

http://www.youtube.com/watch?v=QTaiDKoHmBs
#279634
Andrej, resnično nas po kameri nosiš.
Res lepi dokumenti časa nastajajo. :clap:
Pa ne da sicer ne bi prišli. Bodo pa še vnuki imeli
kaj pogledat. :D

Kot sem jaz z odprtimi usti zrl v tistega mladinca Andreja (Vavpija),
ki je kraljeval pred nekaj leti.
:laola

Loni, tebi pa od srca želim, da bo tvoje zdravje sledilo
tvoji neizmerni volji. :D
#300405
pr0n napisal/-a:Jst bom kr mal bol po domač napisu upam, da ne zamerte. K prov sam zato sm se prjavu na tale forum, da lahko podelim tole z vami. K drugač me itak folk ne bo resno vzel... Uglavnem, da kr preskočm uvod zato, k priprave so trajale za tale podvig lih tok kokr je dolg tale uvod.

...


Dobr si tole oddelu ... :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA