Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#280899
Na tem teku sem bil prvič. Konkurenca huda, kar je sedaj že skoraj klasika na vseh "vaških tekmah." Namesto medvedov smo imeli komarje. :D

Hvala noteku, miciM in matjazuV za fotke.

Proga je všečna, saj gre večina kar lepo po gozdu. Organizacija brez pripomb.

Tekaški forumaši smo imeli kar zanimivo medsebojno borbo. Vrhunc je začel spredaj, Obivankenobi, Vencelj in jaz pa malo za njim. Borisa je srečala pamet in včeraj ni bil na tekmi kot je planiral. To je bilo dobro zanj in slabše zame, saj se je že po cca dveh kilometrih oddaljil od mene, da mu nisem mogel več slediti. Kljub temu, da sem se trudil do konca, sem že vmes vedel, da bo ta bitka zame spet izgubljena. Praktično celo pot sem gledal Matjaža in Borisa v hrbet. Na oko bi rekel, da sta imela kakšnih 100m prednosti, a ujeti jih nisem mogel. Na koncu sem za Borisom zaostal 14 sekund. Se je pa nehote odvijal dvoboj med mano in Vencljem. Prvič me je prehitel že takoj na začetku, ko sem nehote izgubil ključ, nato sem ga jaz nazaj in bil pred njim vse do 9-ega kilometra. V zadnjih 200m je stisnil in mi dal 6 sekund.

Na koncu smo pritekli v cilj naslednjem vrstnem redu, en za drugim:
1. Vrhunc
2. Obivankenobi
3. Vencelj
4. tae

(zanimivo, da smo se isti ljudje skupaj znajdli v cilju tudi na Jesenicah, le vrsti red je bil drugačen)
#280900
Čestitke:

Luki Ljubiču za absolutno zmago,
Andreju Lindiču za 2. mesto absolutno
in
Tilcari za 3. mesto absolutno
#280901
tae napisal/-a:Organizacija brez pripomb.


Jaz pa imam eno. Prodajali so vse vrte pijač, Radlerja pa ne. To bo treba popravit drugo leto 8)

Pa tisti, ki so stali na postojanki na 4km, bi morali malo pokazati, da proga tam zavije v desno. V naši skupini je prvi zavil najprej levo, šele potem videl trak in šel v desno.

Kar se tiče ostalega, vse super. Ogromno ljudi, precej znanih obrazov. Eni zadovoljni bolj, drugi manj. Čestitke vsem.

Luka Ljubič 1. generalno, Tilcara 3. med puncami, drugih se zdajle ne spomnim.

Moja malenkost je tekla nad pričakovanji. Prvo polovico sem še lovil zavetrje skupine, nato pa soliral do cilja. Luka je bil nedosegljiv, tako da je bilo 2. mesto največ, kar sem lahko iztržil. Tempo 3:30 min/km na tako razgibani progi nisem verjel, da lahko dosežem.

Andrej
Nazadnje spremenil andrejl, dne 03 Jun 2012, 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
#280920
Lušten tek, organiziran z občutkom in prijaznostjo. Medvede smo očitno res pregnali :lol:
Proga prijetna, dinamična in prav nič težavna.

Meni je bilo danes vroče kot pri norcih :? Vlage v zraku za prodajat :wink:
Danes moči za stisnit res nisem imela, malce sem se tudi bala, kako bo z mišico Soleus, pa vezalka na desni nogi se mi je začela iz trenutka v trenutek bolj rahljati. Celo pot sem se spraševala, čemu ta voskana plastika :evil: ..najsi jih zavežem 2 x, pa očitno ni dovolj :bum: A vendarle se nisem ustavila :oops:
Na cilju sem seveda iskala Taeta in Obivankenobija, tako zelo firbča sem bila, kako se je izšel ta nepredvidljiv dvoboj, a sta nenavadno hitro poniknila :wink:

S tekom zadovoljna, družba luštna, daril na tone..ne morem verjeti, da lahko en vaški tek premore toliko dobre volje za organizacijo okoli sponzorstva praktičnih nagrad v primerjavi z tradicionalnim maratonom treh src, ko si tretji na državnem prvenstvu (42 km) in dobiš le medaljico premera 3 cm :roll:

Hvala vsem za čestitke, MiciM in Matjažu za fotke ter dobro voljo :D
#280945
Čestitke Luki, Andreju in Tilcari za stopničke ter seveda vsem ostalim, ki ste uspešno opravili s to lepo progo :clap: Čestitke tudi organizatorju za res lepo izvedeno tekaško prireditev, vse je štimalo, no Radler je manjkal, tako kot je rekel Andrej :drink

In tako kot imata Tae in Boris dvoboj imava tudi midva s Tilcaro (Natašo) :D ,
po današnjem teku 2 - 1 zame...

Lepo se imejte in se vidimo... :laola
#280965
Aha Mrzli, predlagaš, da tudi midva poročava o takaških izzivih..no ja, pri meni je to nekoliko drugače, kot pri dvoboju Taeta in Obivankenobija..imam več meril, a to je že druga zgodba :wink:

Najbrž me bo Mrzli kmalu zapustil in si našel drugega soborca, a zaenkrat sem mu kar fanj motivacija :lol: Ko do tega pride, razmišljam, kaj lahko ponudim kot alternativo teku :roll:
Mrzli dobro napreduješ, moram priznati. Po tretjem kilometru mi je bil jasen izzid :? Nato sem iskala vse možne izgovore, od vezalke, mišice soleus, prehrane..dejstvo je, da nisem imela nobene moči. Dobro si ga žgal, prednosti je bilo več kot pol minute :(

Vse skupaj zna biti še kako zanimivo, za naju ( :!: ) in malo manj za vas, ki to prebirate :wink:

Tebi Mrzli pa :clap: Torej 2:1 zate :?

Čestitke tudi vsem ostalim :D
#280967
Ja, včeraj je bila dobra dirka v Cerknici... 8), veliko so že povedali moji predhodniki... :clap:, tako, da bom kot ponavadi bolj kratek... :oops:, sicer je to bil moj drugi nastop na tej tekmi, lansko leto sem tekel hitreje... :evil:
2011:
http://connect.garmin.com/activity/90270385
in letos:
http://connect.garmin.com/activity/184989000
medota tudi jaz nisem srečal... :D, so se me pa kar pošteno lotili komarji... :evil: , že ko sem izpolnjeval prijavni listič...drugače pa tek dobro organiziran, konkurenca kot ponavadi močna, tako, da sem kot je letos že običaj pristal na 4. mestu v kat... :evil: :roll:
Čestitke zmagovalcem za stopničke ter vsem ostalim za odličen tek... :laola :clap: :TF), mrzli hvala za :beer: :toast:in Tae za :driver: :wink:
#280968
Tilcara napisal/-a:
Vse skupaj zna biti še kako zanimivo, za naju ( :!: ) in malo manj za vas, ki to prebirate :wink:

Tebi Mrzli pa :clap: Torej 2:1 zate :?

Tilcara, vajin dvoboj je zelo zanimiv... :clap:, tako, da komaj čakam naslednje dirke... :D (FIRBECPRESS) :wink:
#280977
Včeraj uspešno tekli ob Cerkniškem jezeru. Zame spet prevroče, da o visoki vlagi raje ne govorim :shock:

Pohvale organizatorju za odlično organizacijo. Tri okrepčevalnice na progi so prišle še kako prav.

Konkurenca močna. Spet sem se znašel v primežu Obivankenobi-ja in Tae-ta, tako da sem postal že kar del njunega dvoboja :D .

Na koncu kakšnih 20 sekund slabši rezultat kot predlani, za stopničke v kategoriji pa je bilo tokrat precej prepočasi. Je bil pa to zelo dober trening.

Lp, Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA