Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#293462
Rezultati so že na: http://www.timingljubljana.si/ :clap: :clap:

Nori časi, konkurenca pa ni da ni :laola :laola
Je pa kriza takole po netu spremljat tekmo, katere se ne moreš udeležiti, ker te bruhanje in sranje obiščeta dan pred tekmo.

Vreme & Co - :cast1:
Posebne čestitke 5r002, muc-u in seveda neuničljivemu zajc-u.
Sicer pa, vsi ste zakon, fovš sem vam, da me ni bilo danes na Sladkem vrhu :(
#293469
Tako še šesti Sladkih6 je za mano. Ne vem, če ima zgubljati besed o odlični organizaciji, ki je pod okriljem familije Koražija :laola :laola

Bolj kot to pa ta tek postaja presežnik tudi v drugačnih merilih - kvaliteta tekomvalcev. Ta je bila letos nad vse, mislim, da se le malo tekov v tej kategoriji v Evropi pa najbrž tud v svetu lahko pohvali z tako konkurenco, ko se boj za stopničke bije skoraj do zadnje minute in to ne med dvema ali tremi tekači ampak se jih izmenjuje na vodilnih mestih kakih šest ali celo več odličnih tekačev. Vse to je pripeljalo do novega rekorda proge v moški konkurenci, ki bo kaj težko presežen v bodoče. In pa seveda do prvega zmagovalca ki ni Slovenec.

Zame je bil to, kot sem omenil že šesti nastop na tem teku, no tolk je blo tud tekov :wink: . Izteklo pa se je glede na trenutne zmožnosti. Glede na vse peripetije, ki so se mi dogajale letos in glede na to, da sem letos samo še enkrat prej odtekel tak za trening 30 kilometrov, je bla dosežena kilometrina v dveh urah in tričetrt več kot zadovoljiva. Za kaj več pa nisem videl smisla, saj kot prvo več ko kakih 50 km nebi stisnu s sebe, za nabiranje baze pa je še cela zima, tak da 8)

Čestite pa vsem za dosežene kilometre in za dosežene in presežene cilje :clap: :clap:
#293477
Cilj izpolnjen!
8)
Od začetka pa do konca sva s Triatlon Kidom teka skupaj, z ramo ob rami. Zadan cilj 50 pretečenih krogov sva, sicer z muko dosegla. Ta moj sine ima glavo pa res ultraško! Ko gre najtežje, stisne zobe in nadaljuje. Do konca!
:clap:
Zanimivo je bilo opazovati druge tekače, hitre in počasne. Konkurenca je bila izjemno močna. Najmočnejša do zdaj, tako da je bil podrt rekord pričakovan.
Čestitke vsem udeleženim na najlepšem teku v Sloveniji.
:cast1:
Tekaški forum na tem teku vsako leto doseže svoj vrhunec! Ta tek je tako vrhunsko organiziran, da sem povsem brez pripomb. Čestitke družini Koražija! Podelitev na koncu pa je itak nekaj posebnega. Tega nima nobena druga prireditev, kar jih poznam. Tako da, drugo leto se vidimo!
:laola
#293479
Evo, tudi mi smo končno prišli do računalnika. Pri pospravljanju smo pod mizo v jedilnici našli par asicsovih copat, ki jih je nekdo pozabil. Lastnik naj kontaktira Erota, lahko pa jih dobi že jutri pod Pohorjem, če ima namen priti tja.
Uživajte, lepo se regenerirajte in :laola za vse skupaj!
#293484
-marjetka- napisal/-a:Evo, tudi mi smo končno prišli do računalnika. Pri pospravljanju smo pod mizo v jedilnici našli par asicsovih copat, ki jih je nekdo pozabil. Lastnik naj kontaktira Erota, lahko pa jih dobi že jutri pod Pohorjem, če ima namen priti tja.
Uživajte, lepo se regenerirajte in :laola za vse skupaj!


Marjetka je pozabila napisati, da ima Ero tudi dva stola. Enega plastičnega ki je sameval nasproti parkirišča pri garažah, enega zložljivega pa še v jedilnici. Aja pa copati so se našli v garderobi in jih je nekdo prinesel v jedilnico.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA