Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#322678
Jast sem zmagala :D
Ma, ja, no vsi smo zmagali :clap:
A na najvišjo stopničko danes, ne glede na to, da sem jast zmagala, in ja,no, seveda, da smo vsi zmagali..., na najvišjo stopničko lahko vsi v en glas zakričimo, kdo gre --- Avi in Kepica z nekaj svojimi pomagači! In ves trud, ki so ga vložili v izpeljavo današnje preizkušnje lahko nagradimo z zares bučnim aplavzom :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Zdaj grem aja tutaja, poročilce :lol: pa jutri.
#322683
Mene je Šmarna gora že po slabih štirih urah zavrnila, a to ne odtehta izvrstne organizacije AVI-ja, Kepice ter ostalih pomagačev. Hvala vsem.
Takšna prireditev lahko uspe samo z veliko pozitivne energije nas, tekačev. Zato čestitke vsakomur za uspešno opravljene vzpone in spuste, še posebej pa zmagovalcem. :laola :TF)
Jutri pričakujem na gležnju novo paleto barv :bum: . Itak :evil:
Slika
#322685
Scooby napisal/-a:Avi, Kepica in vsi ostali, hvala za super prireditev in družbo! :clap: :clap:

Bil prvič in res ...Avi - Kepica :laola družba je pa itak zakon. Edino za jakno mi je hudo. Tistemu loju kateremu sem se umikal in posledično strgal jakno pa ni vredno, da bi ga pes...
#322689
Bilo je fenomenalno, odlično, vrhunsko> v glavnem oh in sploh :D
Predvsem velika HVALA soimenjaku Davidu in njegovi Andreji in vsem ostalim, ki so organizirali to tekmo :clap:
ZZ Topki za odličen kruhek, sotekmovalcem in sotekmovalkam za vse nasmehe, vzpodbudne besede :clap:
Zame je bila tekma tudi velik izziv, ker sem bil prvič. Tudi na drugih tako dolgih se še nisem preiskusil in nisem vedel, kaj me čaka. Zaupal sem v svojo fizično pripravljenost, nisem pa vedel, kako bo z glavo. Najlepši prizori so bili, ko se je začelo daniti in sem končno lahko k imenu na štartni številki dodal še obraz sotrpina. Začelo se je pozdravljanje, nagovarjanje, vzpodbujanje,.. Potem pa še čudovit sončni vzhod. Najtežje pa mi je bilo med 4.30 in 5.30 uro, ko sem bil fuul zaspan, pa še mrzlo je bilo.

No, na koncu je glava odločila, da se že malo preveč dolgočasi in sem po 10. vzponih v sedmih urah in pol zaključil. Sem si pa tako pustil za naslednjič možnost za izboljšanje rezultata :lol:

Se vidimo na Istri, 12.aprila :D
#322690
Spet smo se imeli lepo :D Hvala Aviju in Kepici za organizacijo tako mega prireditve :laola
Pogoji za sprehajanje so bili resnično idealni, edino podrta drevesa so na poti naredila precej škode, tako da je bila potrebna večja pozornost pri sestopanju.
Žal sem moral tudi tokrat predčasno zapustiti Šmarno goro, saj se me je pri zadnjih spustih začelo nekaj neprijetno špikati v kolenu in nisem hotel tvegati kakšne poškodbe. Prav gotovo pa bi drugače včeraj zlahkoto presegel svoj rekord :D . Nič pač ostaja izziv za drugo leto :clap:

Čestitke vsem včerajšnjim 12 urnim "sužnjem" Šmarne gore :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA