Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#328628
Hmm, zanimivo še nobeden nič napisal o Nočni 10ki... pa tako fajn je bilo :D ...
Tek :lauf: , druženje :piti: , densanje :juhuhu: in nakoncu tudi kopanje, ampak ne v školjki ampak v jezeru :wc: , samo drugega smeškota ni... :D ... vglavnem žur do jutranjih ur :laola s skupino Joške vn :toast:
Dogodek, ki se ga ne sme zamuditi... Pohvale Vitezom za vsakič boljšo organizacijo, če je lahko sploh še boljša :clap:
Ja drugo leto se pa spet vidimo... :laola

P.S. A bodo kakšne fotke s teka, kar nekaj fotografov sem videl... Z žura jih imam ogromno... :wink:
#328631
Še moj delček.

Organizacija je bila odlična, nobenih zapletov sploh. Vse je potekalo tekoče, brez čakanja in vrst. Najprej sta odtekli hčerki na otroških tekih in se veselili medalje in kremšnite.

Potem pa še jaz. Za ta tek se nisem nič posebej pripravljal. Tudi zadnji teden se s treningi nisem nič "šparal" in na štart sem prišel kar malo utrujen. Vseeno mi je uspel dober tek in s časom 34:53 sem bil več kot zadovoljen.
Sem pa opazil, da me taki teki (kratki in visokointenzivni (avg utrip sem mel kar 183, večino 10ke je bil 186,187)) precej utrudijo in se mi to pozna še kar nekaj treningov - mislim da dlje kot če odtečem maraton :D

Kakorkoli, uživali smo vsi in se še vrnemo :)

Lp
#328639
Letos je na Nočni prvič tekel tudi moj mož in je bil zelo navdušen.
No, malce se je zajeb..., ko je na zadnji okrepčevalnici namesto vode spil uno sladko barvano zadevo in mu je bilo potem malo slabo. Pa v cilju sva morala malo iskat navadno vodo, pogrešala pa sadje ...
Ampak to ni nič proti temu, da sva prvič skupaj pritekla v cilj, z roko v roki.
Lep občutek!
<3
In na letošnji "nočni" sem imela najboljši tempo od vseh mojih "tekem".
Vesela. :clap:
Rolbek je super motiviral na polovički, pa ostali njegovi fantje s "petkami" tudi.

Ostala organizacija, kot ponavadi, odlična.

Pa škoda, ker smo se zmotili v uri rekreativnega teka, nameravali smo ga teči vsi skupaj, cela družina … No, pa naslednje leto.
Kdaj se odprejo prijave??? ;)
#328640
mojchka napisal/-a:No, malce se je zajeb..., ko je na zadnji okrepčevalnici namesto vode spil uno sladko barvano zadevo in mu je bilo potem malo slabo.

Meni se je enkrat zgodilo, da sem pomotoma vzel hmeljev napitek, ko sem to ugotovil sem se vrnil in malo zadržal.
#328641
Dobra in odlično organizirana prireditev. Z množičnostjo sicer izgublja nekaj srčnosti, ki pa jo Vitezi z veliko žlico sproti dodajajo.
Zame je bila sploh nekaj posebnega, saj sem v ciljni ravnini pretekel svoj 10.000 kilometer odkar sem pred sedmimi leti vstal s kavča in šel teč.
#328645
mrzli napisal/-a:Hmm, zanimivo še nobeden nič napisal o Nočni 10ki... pa tako fajn je bilo :D ...



Čakali smo, da kdo odpre temo. :)

Res je bilo odlično. Na nočni 10ki pa res srečaš tako rekoč same znane. Ne spomnim se, da bi kdaj na kakšni množični prireditvi srečala toliko znanih ljudi, ki jih poznam z vseh možnih koncev (od tistih, s katerimi se poznamo s tekov, do takih, s katerimi se poznamo s plavanja, pa iz službe, pa iz zadev, povezanih s službo, pa iz kinološkega društva, pa ...). Tudi to je čar nočne 10ke - zato je dobro priti nekaj ur prej, da z vsemi malo poklepetaš. :D

Organizacija kot vedno odlična. Res nimam pripomb. Prav občudujem Viteze, kako jim vsakič znova to uspe. Organizirati tako množični prireditev z vsem, kar sodi zraven - cel kup enih tekov, zabava, stojnice, parkiranje, okrepčevalnice, redarji, garderoba, originalni spominki (letos hladilna torba in res super lučka!) ... Marsikateri organizator bi se lahko učil od njih. Ob vsem tem pa sta Marko in Mitja, vsaj tako se je zdelo, za mikrofonom navijala za vsakega od dobrih 2000 tekačev poimensko. :clap: :D

Tudi s svojim tekom sem zadovoljna. :)
#328651
Same pohvale je slišat... lepo... :laola
Tokrat je naša familija tekla brez mene :--( , imam pa sedaj na razpolago štiri enake revije, ki jih lahko prebiram kjer koli se mi zahoče :lol: :D :P :lol: :wink:
#328662
Wega napisal/-a:Zame je bila sploh nekaj posebnega, saj sem v ciljni ravnini pretekel svoj 10.000 kilometer odkar sem pred sedmimi leti vstal s kavča in šel teč.


Wega, od srca čestitam za ta jubilej :cast: ! Tudi po zaslugi tvojih zapisov sem letos odtekla že svojo peto Nočno 10-ko! To, da vsako leto spet pridem, pa itak pove vse o vzdušju, organizaciji in ostalem :clap: .
#328717
Na blejski nočni 10ki je blo super.Fino je tudi to,da so ločili dve skupini (s časom do 50min.in nad).Tako je odpadlo precej "slaloma"in gužvanja na startu.Prvič mi je uspelo teči pod 50.Tudi po končanemu teku je bilo lepo,saj smo ostali skoraj do jutra.Drugo leto spet pridem :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA