prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#328002
Ta torek je zasluženo zaradi dopusta izpustil naš šef, kar se je poznalo tudi na tekačih.
Tekli smo: Marinka in Tone, Zvone, Grega, Igor, Fricko in jaz. Fricko se ni pustil ujeti Gregu in Igorju tako da je prvi prišel v cilj s časom ure in še čisto malo :clap: . Bravo Fricko.
:laola
Se vidimo v torek :D
#328169
Včeraj smo tekli moja malenkost, Fricko, Denis, Darko, Igor,Tone, Marinka, Darinka in Blaž , ki je paznoval svoj 30 rojstni dan... vse naj, naj in čim manj poškodb ter čim več tekaških km....pa hvala za usvežilno pijačo na cilju...se vidmo.
#328392
Lep pozdrav z morja. Zjutraj brez provokacij v oblacnem vremenu odtekel 15 km, sedaj pa na terasi pijemo.... Želim vam prijetno druženje popoldan, in se enkrat hvala za prejšnji teden, bilo je prijetno druženje in hkrati tudi moje najdaljše. :D lep pozdrav :lol:
#328456
Tudi včeraj rojstni dan... DRAGO VSE NAJBOLŠE in hvala za pivce, prestice je pasal ni kaj....tekli smo Ema, Darinka, Marinka, Tone, Grega, Fricko in jaz....dež je samo grozil je pa blo soparno...prva skupina 1:13,00...brez pravokatorjev......druga pa 1: 27,00....... Ker sedaj tečemo skoraj vsi dalšo progo smo se dogovorili da počasnejša skupina starta malo prej cca 17,45....17,50...tako bi v cilj pritekli približno skupaj. Prav tako je debata padla za skupinsko prijavo na Lj. maraton, stvar dogovora interesenti naj se javijo do konca meseca.....se vidmo.
#328457
S Frickom sva bila ta petek na TRIGLAVU.......ta ponedeljek pa še S Denisom na KOKRSKEM SEDLU....če ima kdo kašno idejo in voljo bi v soboto usekal še kakšno panoramsko rundo....se vidmo in slišmo OK.
#328642
Bojan B., Tone, Marinka in Ema so startali ob17:50....Jaz, Fricko, Igor in Denis pa ob18:00 in ujeli prvo skupino na vrhu zadnjega klanca. Na cilju pa spet usvežitev...FRICKO VSE NAJBOLŠE.....spet smo mal zabluzil...no samo nekateri....se vidmo.
#328755
Vsekakor so bile včerajšnje razmere boljše kot prejšnji teden :D . To se je poznalo tudi na udeležbi.Z nalivom in blatom sem se včeraj boril čisto sam. O tem kolk me je namočilo pa kdaj drugič. Odtekel sem malce krajšo varianto 11km/51 min
Je pa zanimivo da našega najbolj zagretega torkovca - tekača007 ni bilo na spregled, očitno da ma ravno spucane superge po dopustu :D ...
:drink včeraj ni bilo... :--(

vidmo se u tork...

Deniz
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA