prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 čara
#332692
Google mi je pokazal neke gumjaste čevlje, cokle pri iskanju "galoše". Mi ni najbolj jasno kaj si s tem mislil.

Verjetno bi kake nepremočljive superge bile dobra izbira. DO zdaj sem imela tri z GTX membrano in vse troje nepremočljive. Mislim pa, da imajo samo trail variante nepremočljive membrane. Vsake kvatre posprejaš z impregnacijskim sprejem in je.
Je še Agility Dita iz softshell-a in triple tex, tega tudi na veliko pohvalijo, da ostane noga suha, dokaj dober grip, je pa problem, ker jih v SLO trgovinah ne prodajajo. http://www.dita-hockey.com/hockey-shoes/senior-hockey-schoes/agility-mate-waterproof/
 greg1
#332694
Ne vem po kakšnem (višina) snegu in terenu tečeš ... jaz imam zimske gtx superge in pozimi v ljubljani nimam nobenih težav. Tudi če je 10cm snega, grem tečt, pač glih ne gaziš ampak bolj dviguješ noge (dobra vaja), strašno mokro v 1h teka ni bilo nikoli ... bolj je problem po kakšnem PST, potem ko je uhojena pot in zmrznjena, ko vse drsi in je res nevarno, ampak takrat ti tudi galoše ne pomagajo.

Za normalne zimske razmere (do 10cm snega) jaz mislim, da galoš ne potrebuješ.
Uporabniški avatar
 čara
#332702
Pred časom je Amfibija imela nekaj takega, drugo firmo sicer. Superge.si so tudi imele, mogoče še imajo to reč. Pa bike24.de tudi, ne vem pa kako je s poštnino.
 MatkoD
#332784
Sealskinz nosim, pod njimi pa ene čisto tanke injinji in se super obnese. So pa sealskinz malo čudni na otip, precej neraztegljivi in vrečasti. delujejo pa.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA