Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#345615
Evo, pa smo doma. Danes je bil na Kokoš moj tek. :D
Majči-še enkrat hvala za šenk. :D
Bilo nas je okrog 150, kar velika številka. Možnost si imel teč tako sam, kot s psom ali pa v paru. Parov nas je bilo kar 52. Tudi pasjih tekmovalcev je bilo kar nekaj.
Sicer na začetku nekaj zamika s štartom, na koncu malo komplikacij z rezultati, a za prvič kar odpustimo, aneda, seveda... 8)
Predvsem bi blo za pohvalit, da če si se predprijavil kot par, si plačal le eno štartnino. Jast in moj ZZ je sploh nisva plačala, ker sva tekla že na 511 stopnicah par tednov nazaj in tako imela ta tek gratis. :clap:
Proga je bila po starem, torej po cesti, kar pa je meni še bolj pašalo, sem vsaj vedela, kot že izkušena stara kokoš na Kokoš, kje grist ...in kje ne grist... 8) Sicer pa je bil to za ta prave tekače kratek hiter tek na eks, bi rekli pjančki. :D
Vreme je zdržalo, na momente je prav lepo sonček grel.
Za zelo pohvalit gre tudi organizatorja : podjetje Astraea d.o.o., saj smo na teku dobili lepe majice, kompletno malico z joto in klobaso, valentinov krof v obliki srčka, ter pijače, kolikor hočeš. :toast: Zastonj! Jast pa na alkopostu. :--(
Ker ni bilo mojih ta "glavnih konkurentk", ki jim po časih niti do gležnjev ne sežem, smo prišle na vrsto tudi me iz malo bolj počasnih posnetkov. :oops: Ma, smo bile vseeno zadosti hitre, da smo stale na stopničkah. :clap:
Nekaj malega fotk, tudi z rezultati absolutno, le časi so mi ušli :oops: : https://plus.google.com/106636308210856 ... 93xMftH6ud
Nazadnje spremenil zz topka, dne 14 Feb 2016, 07:19, skupaj popravljeno 1 krat.
#345617
Aha. Takole je šlo....Zjutraj, ko je bilo treba vstat...je SNEŽILO! Potem je bilo na poti nekaj sonca, pa nekaj tako goste megle, da sem pomislila, da sploh nisem več na avtocesti ampak plavam po kakem mleku. In potem je bila Lipica. In je bila Kokoš. In sem bila tud jaz na Kokoši. Samo točno ne vem, kako bi definirala moje potovanje na Kokoš, če je pa Topka rekla, da je ona iz malo bolj počasnih posnetkov...potem sem najbrž jaz iz kake rewind variante. :lol:

Vse ostalo je pa več ali manj Valentina povedala. Majčka pa je res lepa. Vijoletna kompletno. In jota je padla na plodna tla, prav tako klobasa in srček. :laola

Še malo pivice sem si privoščila, ker jaz pa nisem na alkopostu. In pol kozarca je prav pasalo za regeneracijo. :lol:

In da ne bom samo nakladala, kako je bilo fajn, še nekaj slikic:

https://plus.google.com/u/0/photos/+Maj ... 1141672673


P.S. ZZ Topka!!!!!! Halo! Gospa Drobničeva te pogreša na FB. Sva soglasno ugotovili, da bi bilo prav fajn, če bi nehala zganjat svojo Vipavsko trmo in se 'zlogala' že enkrat tud tja. :-- :-- Aja, pa malenkost. Za šenk - ni blo kar na suho.... :wink:
#345635
majcka napisal/-a:P.S. ZZ Topka!!!!!! Halo! Gospa Drobničeva te pogreša na FB. Sva soglasno ugotovili, da bi bilo prav fajn, če bi nehala zganjat svojo Vipavsko trmo in se 'zlogala' že enkrat tud tja. :-- :--

Ma, veš kaj, gospa Sakačeva ! :shock: Daj, ti, lepo pozdravi Slikagospo Drobničevo, ma::::
Če mi pride prav ta ista trma, ko mi na kjeri tekmi :bum: tumba po nervih, kaj delam sploh tam, pa zarad trme, prav te vipavske trme, grem do konca.... pole pej mora dejlat, ta ista trma tudi za vpis na FB!!!! :twisted:
Ne grem na kolena! :lol:
Al pa una, k jo je pojal Zmazek Slika
Ne! Ne! Ne! No, dobr,dobr, pol pa ne! Življenje teče dalje, v življenju vse obrne se....
Slika SlikaSlikaSlikaSlika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA