Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#345965
V deževnem vremenu se nas je nad oz. pod znamenitim (ta novim) Solkanskim mostom v dir po novi kolesarski stezi in potem po severni, hudoooo strmi stezi, kjer smo morali za piko na i ob mogoči pomoči zajl še enih 50 stopnic grist kolejna in pa seveda skozi kaverne, kjer smo se, po mojem vsi zafrknili, ker smo šli proti luči in naleteli na zid :shock: , a bi morali v temo.... no, 110 nas je bilo takih junakov. :laola

S svojim časom sem, glede na to, da me sploh ni mikalo iti teč, ker je deževalo in sem bila prisiljena sneti očala, nakar se mi je v glavi rolalo, kot da nisem na alkopostu :( , zelo zadovoljna. Saj sem šla 2 minuti in sekundo bolje kot lani. In prav zares moram napisat, da mi celo tek po kolesarski stezi ni predstavljal nič hudega in sem ga gvišno prvič v celoti odtekla. :shock: Ja, res je, niti dva km mi ni zneslo. :oops:
In tudi, ko smo zagrizli v klanec, niti malo trpljenja. Saj veste, unga, k bi šel najraj nazaj. Al pa unga, k se vprašaš le zakaj, zakaj ? 8) Danes tega ni bilo. :clap:

A, če bi vedela, da fotoStaneta ni danes med nami, bi šla zihr gor naprej, zgolj netekmovalno in bi te naše tekmovalce lepo v cilju poškljocala. Tako pa na žalost ni ciljnih fotk. :--(
Z mojim ZZ topom ( pravzaprav je vse skupaj kar on naredil - jast sem zraven le kontrola dela :D- saj veste, na dobrih šefih firma dobro stoji :D ) sva zjutraj spekla eno rundo in ga tudi uspešno razdala. Mikha, prosim, če še en bot tuki javno pohvališ! :shock: :lol:

Ker je bila zunaj kar zima, dež, hladno, smo se seveda morali malo stisnit v koči oz. muzeju.
Pa nam ni bilo pretežko.
Pašta je bila tudi za vegete, na dolče smo navalili kot piranje :bum:, malo smo med seboj pokramljali in sledila je podelitev.

Seveda moramo mi po stari dobri navadi zadnji domov. In gremo. Ma, danes pa ne gremo po nam znani, gremo kar po cesti. In gremo. In hodimo. In še hodimo. :juhuhu: in še....
Nakar po doooolgem času zavijemo na eno stezo levo, kar naj bi šlo v Slovenijo. Malo morgen. :evil: Po dooooolgem, dooooolgem bluzenju po brezpotju, kjer je najbrž tudi še kakšna polhna granata čakala, ko sem imela noge že vse krvave od trnja in ko sem bila na tazadnji že ničkolikokrat, in ko sem se na skrivaj že malo pojokcala, le kam so mene izgubili :--( , tevi dejdci smotani :evil: , pridemo končno ven na pot. Uf. Ma, sem že imela v glavi, da če se slučajno prej stemni, ma glih tam se usedem na eno skalo, in naj me pride iskat, kdor me hoče... magari medo. :wink:
No, zdaj smo vsaj videli Novo Gorico, čeprav se je že malo začelo mračit....a smo bili pa še globoko v Italiji.
Pole v Šent.Maverju vprašamo ene za pot in nekaj do šestih smo končno "doma". Na mostu. Jej, sem še zdej jezna.... :mrgreen: :D
Ma ne pa na rezultat. Na rezultat sem pa kar malo proud. :D
Tuki je glih eno malo fotk, tudi poškljocani rezultati, podelitev je fotkal Mac, upam da jih vrže na net. :D
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... NhWWt3WTJ3

Mikha, :laola
Čestitke pa tudi vsem tekmovalcem. :laola
#345992
Kruh je fenomenalen. Maslo+med mmmmmmmm, njami.
Sicer pa,
mislim da res veliko število udeležencev za takšno vreme in fantastičen čas zmagovalca. Kljub spolzkim skalam brez tezav, kaj sele poskodb. Kaverne pa, ne bom iskal izgovorov, moja krivda, seveda se ne bo ponovilo. Tekmovalcem, ki so zaradi tega imeli tezave, pa se se enkrat opravicujem.
Slik zal ni kaj dosti. Krivda vremena.

Upam da bos vidla brez FB:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 364&type=1

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA