Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#357632
Neuradni rezultati 2. teka KZTL:

Rezultati 2. teka - Jošt (neuradni)

Teka se je udeležilo prek 90 tekačev, vendar ji 6 ni razvrščenih v rezultatih zaradi nepopolnih podatkov. Prosimo, da se registrirajo preko naše prijavnice, kar naj upoštevajo tudi vsi bodoči še neregistrirani udeleženci. Le na ta način bomo lahko točno in hitro objavili končne rezultate!
Zaradi nepopolnih podatkov so zaenkrat neuvrščeni sledeči udeleženci:
Radenovič 34:11
Sajevic 35:38
Medved 35:40
Kunaver 36:30
Kutnjak (Leon ali Tina?) 36:31

Rok za popravke je danes do 21. ure!

Sicer pa sta pri moških in ženskah spet suvereno zmagala Timotej Bečan in Jasmina Jelošek z novima najboljšima časoma Jošta :clap: :clap: :clap:

Prijavnica KZTL

Čestitke vsem :laola
#357638
Večina napak in pomanjkljivosti pri rezultatih iz današnjega teka je odpravljenih. Danes teden pa vzpon na Krvavec.

Uradni rezultati KZTL - Jošt 1. krog

Zmagovalca in rekorderja teka na Jošt Timotej in Jasmina
2017-11-19_KZTL_Jošt.png
2017-11-19_KZTL_Jošt.png (309.31 KiB) Pogledano 7956 krat
#357712
Tokrat se je na Krvavec podalo 76 tekačev. Razmere so bile prave - zimske, zato rekordnih časov ni bilo pričakovati. Pri moških serijo zmag nadaljuje Timotej Bečan, pri ženskah pa je bila tokrat najhitrejša Špela Škrajnar, gostja iz štajerskega konca, poznana kolesarka, ki se je naše lige udeležila prvič :clap:

Rezultati Krvavec - 1. krog
Skupna razvrstitev (absolutno in po kategorijah) bo objavljena po po koncu vsakega kroga.

Naslednjič pa Mohor.
Vabljeni!
:laola
#357728
Bravo, Timotej in Špela!
Slednja nas vabi na njen konec. Njihova zimska liga ¨Peš na Pohorje¨ bo letos okrnjena in bo samo 6 tekem. ¨Oče¨ lige Marjan se je žal odselil daleč stran.
Včeraj je bila zares prava zimska tekma po svežem snegu (zame je bilo že lepo zorano), rahel sneg je nehal padat deset minut pred štartom. Udovičeva s pomočniki sta zopet opravila delo z odliko, tudi gratis povratek z žičnico je super.
Žal pa ugotavljam, da od množice tekačev redko kateri koristi gostinski objekt na cilju (Kališče, Krvavec, Jošt) za druženje ali kratek oddih, ampak takoj letijo domov, da se kar kadi za njimi :--
#357797
Današnjega teka na Mohor se je zaradi nekaterih drugih podobnih vzporednih dogodkov udeležilo nekoliko manj tekačev. Razmere so bile prave, zimske, še posebno v zadnji tretjini, ko je bilo treba teči v "manekenskem" slogu po ozkih snežnih gazeh. Na vrhu je bilo približno pol metra snega.

Rezultati Mohor 1. krog

Vabljeni na Brdo čez teden dni!
:laola
#357840
Z današnjim tekom okoli Brda smo zaključili s 1. krogom lige KZTL. Razmere za tek so bile v prvi polovici zaradi poledenelosti nekaterih odsekov in nizkih temperatur kar težke, vseeno pa so bili doseženi časi odlični :clap: :clap: :clap: .

Rezultati Brdo, 1. krog in trenutna skupna razvrstitev

Naslednjič pa spet juriš na Kališče.

Vabljeni!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA