Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#357908
V pravih zimskih razmerah smo danes drugič napadli Kališče. Marsikdo se je razveselil, ko je na parkirišču nad Mačami prilezel iz meglene doline in se ozrl gor proti s soncem obsijanem Storžiču.
Če je bilo spodaj suho, se je snežena podlaga z vzpenjanjem proti Kališču debelila in na vrhu ga je bilo blizu metra.
Rezultatsko ni bilo presenečenj. Zmaga je šla suvereno v roke Timoteju Bečanu in pa Tini Klinar :clap: Seveda čestitke tudi vsem ostalim :laola.

Rezultati 2. teka na Kališče
Nazadnje spremenil KZTL, dne 20 Dec 2017, 11:48, skupaj popravljeno 2 krat.
#357917
Ker se nekateri udeleženci lige sprašujejo :roll: :?: ali štartati prej s počasnejšo skupino ali ne, dajem nekaj pojasnil:
Namen predhodnih štartov je predvsem v tem, da je čas od prvega do zadnjega tekača na cilju krajši, kot bi bil sicer. To je med drugim dobrodošlo tudi zapisnikarjem, saj jim ni treba tako dolgo zmrzovati. Pa skupinska slikanja, kot npr. danes na Kališču bodo deležni tudi počasnejši, itd.
Sicer se praviloma prej štarta Kališče, Mohor in Krvavec (10 minut). Udeležijo naj se ga vsi tisti, ki potrebujejo uro ali več za te vzpone.
#357920
Na Kališču je bil včeraj res praznik. Že ob prihodu v Preddvor je meglo zamenjalo sonce, in tekma ter druženje na vrhu je bila prava uživancija. Skoraj 80 tekačev je zagrizlo v strmali Kališča. Steza za tekmo je bila po zadnjem sneženju že dobro uhojena, saj so za to že v soboto poskrbeli člani KLJUK, ki nočejo zamuditi nobenega vpisa. Po začetni gneči sem se kmalu znašel sam in užival v strmini. V cilju me Božičeva obkljukata, Udovičevi odžejajo, Janez poškljoca, jaz pa vesel, da imam do magične ene ure, še za kakšno leto rezerve :mrgreen: .
Sem pa nezadovoljen z novodobnimi oskrbniki koče, ki ne pokažejo niti malo volje, da bi se ohranile tekme iz bližnje preteklosti.
#357959
Jošt, 2. krog. Prekrasno vreme nas je pričakalo spodaj na štartu, na vrhu pa je bilo že prav kičasto - skratka, idealne razmere. Zmaga spet suvereno v roke Timoteju in Jasmini, ki sta letos nepremagljiva, če se pojavita na štartu. Borbali pa smo tudi ostali, za trening, za dušo, kakorkoli. Čestitke vsem :clap: :clap: :clap: .

Rezultati 2. teka na Jošt

Čez teden dni pa Krvavec, zadnji letošnji tek KZTL - ogrevanje za Silvestrovo.
Se vidimo :laola
#358008
Ja, res je bilo danes idilično na zadnjem teku KZTL v letu 2017. Krvavec nas je pričakal v vsem svojem sijaju - lepo pobeljen, topel in sončen.
Tudi udeležba je bila blizu stotice, konkurenca pa vrhunska. No, Timotej in Jasmina sta bila razred zase :clap: , čestitke pa tudi vsem preostalim, ki ste (smo) grizli v krvavško strmino.

Rezultati Krvavec, 2. krog

Naj na koncu zaželimo vsem tekačem in ostalim udeležencem KZTL obilo zdravja in tekaških tekaških uspehov v prihajajočem letu 2018!

krvavec_2_2017.png
krvavec_2_2017.png (349.46 KiB) Pogledano 6377 krat
#358021
Za skupinsko sliko sem bil zopet prepočasen, je pa zato toliko bolj svetla :wink: , ko me ni gor. Trasa z minimalno snežno odejo šele v zadnji tretjini, kjer je tudi malo drselo, vendar za ligaše z veliko kilometrine ni predstavljalo večjih težav. Človek bi zgoraj kar obsedel, saj je bilo nebo brez oblačka, pa tudi pihalo ni. Smučarjev je bilo toliko, da so morali zapozneli vozniki parkirati že v vasici Grad. Še brezplačen povratek z žičnico v dolino, praznično kosilo in Novo leto se lahko prične. :D
Janez, hvala, ker te imamo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA