Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 majcka
#363026
TONEK napisal/-a:Eni so pa celo življenje kimavčki. :cry:


Kimavček al ne kimavček.....za vse itak nikol ne bo prav....so pa pogoji vnaprej znani in jih pač sprejmeš ali pa ne. Odločitev je pač tvoja.
Uporabniški avatar
 husein
#363030
TONEK napisal/-a:Eni so pa celo življenje kimavčki. :cry:

Glede na to, koliko tekem je na voljo, vedno najdeš nekaj kar te moti. Kot je že majcka napisala:
majcka napisal/-a:za vse itak nikol ne bo prav....so pa pogoji vnaprej znani in jih pač sprejmeš ali pa ne. Odločitev je pač tvoja.
 aleššš
#363032
No ja o tem bi lahko razpravljali samo upate lahko, da bodo trase kaj bolje označene kot so bile na mtbvv 1.in 2. Izvedbo in da ne bo takšnih zapletov kot je bil v utvv s štafetami . Pa je tudi v razpisnih pogojih bilo obljubljeno marsikaj, situacija na terenu pa je bila čisto drugačna. Organizator seveda ni želel sprejel nobene odgovornosti za neljube zaplete.
 MatkoD
#363180
Prodam štartnino za 106km ultra trail Vipava (UTVV) 2019 za 60 EUR. Kontakt 040 231 110, Boštjan
 TeaBajc
#363189
Pozdrav, prodam štartno številko za UTVV30 - Ultra trail Vipavska dolina, cena 30 evrou. Tel. 041335679
 TONEK
#363229
Zdaj gre pa zares. Do štarta še slab teden, zadeve s palicami pa še nimam rešene. Ker mi pri vzponu na Nanos veliko pomenijo (tek z njimi po ravnem pa so mi še večja ovira :mrgreen: ), pozivam gledalce, navijače, spremljevalce..., da mi jih kdo za 5€ do 16. ure spravi na cilj. Ker s to željo najbrž nisem edini, lahko kdo od spremljevalcev tekača dobi povrnjeno štartnino zanj :D .
Vremenska napoved je namreč slaba, na Nanos se da pripeljat z avtom, palice bi oddal okrog pol ene ure. Tekmoval bom na 32km trasi. (031309491 Tone)
Uporabniški avatar
 majcka
#363230
Tonek.....nekoga zdaj javno pozivaš, in še mamiš z denarjem, da bi ti pomagal grešit. Pa ravno ti???? Ko je pa v navodilih napisano, da če imaš palice, jih moraš imeti vso tekmo....da ni dovoljeno, da jih nekje vmes pobereš in se jih nekje vmes znebiš....sam povem, da ne boš rekel, da nisi vedel. :wink: :wink:
 KadilecSamo
#363233
Na njihovi spletni strani so objavili Race guide( stran 17 splošni pogoji), za vse razdalje velja:

Competitors opting to use walking poles at the start of the race must carry these throughout the entire race until the Finish. It is not permitted to take on or to get rid of poles during the race.

V prevodu: Tekmovalci, ki bodo uporabljali palice od štarta jih morajo ves čas nositi s seboj do cilja. Palic se ne sme vzeti nekje sproti, ali pa znebiti med samo tekmo.

Jaz mislim, da če Tonek naredi galamo glede pravil, ki so samo v tujem jeziku, da ne bo nič narobe, če pusti palice na Nanosu. Če ga ujame kontrola se lahko naredi dementnega in reče da nima pojma, kje jih je dobil... Že tako bo moral celo pot s seboj nositi še lonček za pijačo. :--

Se vidimo v Vipavi...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA