prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
#365438
Zdravo!

Imam vprašanje, ki se tiče novih tekaških copat. Preko neta sem naročil model Saucony Freedom ISO. Ker po treh tednih čevljev nisem prejel so mi poslali nove, ki sem jih pred mesecem dni vendarle prejel. Prejšnji teden pa je prispel nov paket z novimi čevlji kar pomeni da sem za ceno enega para prejel dva .
Ker mi model odgovarja sem se odločil, da dodatne čevlje obdržim. Sedaj pa me zanima če obstaja kakšen poseben način shrambe, da bodo lastnosti materialov po cca 2 letih ostale enake kot so sedaj.

Hvala,
Lp
#365440
Jaz sploh ne bi razmišljal v to smer. Itaq vsak tekač izmenjaje uporablja več (različnih) parov superg in nič ni narobe, če med drugim izmenjaje uporabljaš tudi par enakih copat...
Ideja, da bi en par pospravil v omaro za čas, dokler ne iztrošim prvega para (cca 2 leti, kot pišeš ti) mi je pravzaprav tako tuja, da sem tvoje vprašanje večkrat prebral, preden sem ga sploh dojel.

LP, vencelj
#365447
No, zdaj je seveda odvisno od uporabe...Material se stara. 2 leti še ni taka doba in boš lahko vzel iz omare BP. Poznam kljukca, ki sicer ni tekač, ampak čim so "njegovi" sopati znižani jih vzame....in ima že skorajda skladovnico neodprtih superg. To pa spet ni smiselno.

heh jaz nosim Vagabondove škornje jeseni in v zimii že 17 leto. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA