Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#365479
Množičnost v Zimski ligi ne pojenja. Ovira za lepo udeležbo ni ne velika višinska razlika, ne zahtevnost blatnega terena. Na vseh treh dosedajšnjih prizoriščih je število udeležencev preseglo stotico. Zgoraj turobno, žičnica v remontu, hotel na Plaži pa veselo obratuje. Zapustil sem ga eden zadnjih, saj nudi toploto in prostor za preobleč, pa s črnim pivom sem dolgo čakal na Vinka ob spremljanju Hadalina med prvo vožnjo slaloma. :drink
Kljub omenjenim 'drsečim' pogojem in sobotni Rašici, sem bil samo 34sek. slabši kot lani. Absolutni primat na tekmah v klanec imata Tina in Timotej, mladenič svetovnega ranga.
#365481
Vinko je bil tok besen, da jo je takoj v dolino popihal...zal ni prostora za tako slabo pripravljene hitrohodce kot sem jaz...ce ne bi imel ze vec kot mesec dni placanega miklavza 1.decembra, bi z vcerajsnim dnem ze zakljucil leto 2019...
Tonek, enkrat se bova ze nasla na crnem pivu, mislim jaz bom vodo ali caj.... :toast:
#365507
V nedeljo nas čaka 10 km razgibane trase do Mohorja.
Nasveti za novince:
⚡️Pred štartom, ki je na istem mestu kot pri teku na Jošt, se z avtom odpeljete po trasi navzgor do npr. vasi Javornik ali do Gostilne na Sedlu in se s tekom nazaj do štarta že dobro ogrejete. Ob povratku z Mohorja pa vam bo tako nekaj kilometrov prihranjenih.
⚡️Okrepčevalnica je na tej trasi na polovički proge in tudi rezervnih oblačil se do cilja ne pelje.
⚡️Vetrovko priporočamo za povratek.
⚡️Se vidimo pod daljnovodi.
#365543
Teka na Mohor se je udeležilo 65 tekačev, kar je manj od povprečja. Večina dobrih tekačev se je verjetno napotilo na Miklavžev tek. Kakorkoli že, razmere za tek so bile zelo dobre, temperatura okoli ničle, oblačno, trasa pa v glavnem suha.

Rezultati 4. teka - Mohor.

Naslednjič pa že Brdo,
vabljeni!
Nazadnje spremenil KZTL, dne 01 Dec 2019, 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA