Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#367798
Dobrega kerlca imajo. Zaščitil jih je s točko 4, in 5000 Slovenčkov se je obrisalo pod nosom. Pa smo dobili še ene vojne (zdravstvene) dobičkarje. :cry:
http://istrski-maraton.si/odpoved/
Na FB-ju je zares živo.
Matej Rožžanc
Spoštovani organizacijski odbor Istrskega maratona,
Glede na odpoved maratona zahtevam vračilo celotne prijavnine.... . TRR račun je enak, kot pri nakazilu prijavnine. Lahko pa vam ga tudi javim. Nikakor ne sprejmem vaše ponudbe, da ne boste vrnili prijavnin. Udeležil sem se vseh vaših maratonov in ta odločitev kaže na novo prakso, slabo prakso. Vsi izgovori so seveda popolnoma odveč. Od tekačev so imele vaše štiri občine velik dogodek, turizem, čisti dobiček... Vaši sponzorji in župani občin ne uspejo skupaj zbrati za vračilo prijavnin? Sramota!!! Enostavno najdite sredstva, da jih boste lahko pošteno vrnili ali prenesite prijavnine na naslednji maraton, tako kot je to naredilo nekaj ostalih. Tekači smo družba z omejenim številom in kdo vam bo še kadarkoli zaupal. Naj opozorim, da ste edini maraton s takšno prakso. Pustili ste nas na cedilu!!! Izbrali ste lažjo opcijo namesto prave!!!
Včeraj sem govoril s skupino tekačev, s katero redno skupaj treniramo. Nekateri so vam svoje mnenje že sporočili, nekateri vam ga še bodo, nekaterim pa ne zdi vredno z vami pisati in vas prositi za njihov denar. Vseh 17 tekačev smo se strinjali, da nas vaša odločitev žali in odvrne od nadaljnega sodelovanja in se na vaše teke ne bomo več nikoli prijavili. Majic s potiskom maratona in sponzorjev ne bomo nosili niti v snu in vam jih podarimo. Za medalje in sponzorski material boste verjetno lažje rešili s Snago, saj oni organizirajo kosovni odvoz smeti.
Ljubljančani imamo svoj maraton in organizatorji izbirajo drugačne prakse, saj se zavedajo, da smo tekači tisti, ki smo gonilna sila dogodka. Odločitev je vaša in ne naša. Brez nas dogodka ni. Maraton ste tako spremenili v vaški tek tistih nekaj, ki vam bodo še upali v naprej nakazati sredstva in take lumparije podpirajo. Eni gremo 1x na led, nekateri rabijo takih izkušenj več...
Moje pisanje naj vas kakorkoli ne užali, saj to ni moj namen. Prosim vas tudi, da moj mail naslov umaknete z vseh list za obveščanje, saj vsa soglasja o obveščanju preklicujem.
Hvala za sodelovanje in nikoli več!
#367801
absolutno se strinjam s prispevkom, ki je objavljen par postov visje....denar je potrebno vrniti ali prenesti startnino na naslednji termin....kdo pa je pograbil ta denar? Laičen izračun mi hitro poda znesek med 100 in 200 tisoč evri.....to je bajna vsota!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA