Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#67938
Pozdravljeni,
logaški tekači vas z velikim veseljem ponovno vabimo na že tradicionalni Poletni tek tekaškega foruma, ki ga, tako kot lani, prirejamo v Logatcu. Pravzaprav v logaški občini.


TRASA
Letos se bomo za spremembo dobili v Grčarevcu, to je majna vasica nad Planinskim poljem, ob magistralni cesti Ljubljana - Postojna (Dunaj-Trst). Na voljo bo cca. 7 ali 9 km dolga pot ob robu Planinskega polja, malce po gozdu, nekaj bo tudi asfalta. Po dobrih treh kilometrih sledi kar hud vzpon v vasico Jakovica, ki pa se poplača s pogledom na celotno polje. Sledi spust do Laz ter zaključek kroga in vrnitev po isti poti nazaj na izhodišče.
Proga je srednje zahtevna, tisti, ki je ne bodo zmogli preteči, se lahko obrnejo nazaj prej, imamo pa v vsakem primeru dovolj časa tudi za počasnejše. Na poti bo postavljena tudi okrepčevalnica.

ŠTART IN ŠTARTNINA
Štart teka bo ob 19. uri. Skupaj bomo zelo počasi naredili prva dva kilometra, sledilo bo skupno razgibavanje (upam, da zopet pod vodstvom Veselka :D ), nato pa boste hitrejši odšli za Robertom in Darkom ter Igorjem, počasnejši pa z nama z Eriko.
Štartnine ni.

ANALIZA
Analiza bo potekala v Logatcu, v obrtni coni Zapolje, v Pizzeriji in restavraciji Logatčanka. Na voljo so zelo dobre pizze, pa tudi kaj drugega.

KAKO DO ŠTARTA IN KAKO DO ANALIZE
Grčarevec torej leži med Kalcami in Planino. Če se pripeljete iz Ljubljanske smeri, najkasneje v Logatcu preidite na staro cesto prosti Postojni. V naselju Kalce na velikem križišču zavijete levo, peljete se 3 kilometre in na desni strani boste videli Turistično kmetijo Žigon. Tam parkirate, pa saj se bomo že videli. Za tiste iz Postojnske smeri pa se vasica nahaja tik za Planino, kmetija je seveda na levi strani.

Za analizo pa se bo potrebno vrniti v Logatec in kar nadaljevati pot skozenj. Že za koncem Napoleonovega drevoreda zavijete desno v industrijsko obrtno cono, nato pa kmalu spet v križišču levo. Velika stavba (v kateri je tudi hotelček, fitnes, bazen...) je na levi. Vhod v restavracijo je iz zadnje strani.

OSTALA POMEMBNA OBVESTILA
1. PARKIRANJE NA ŠTARTU
Na kmetiji smo se dogovorili, da nam dajo v posodo parkirišče, vendar je kljub temu prostora zelo omejeno. Zelo bomo veseli, če se boste dogovorili med seboj in se vsaj v Logatcu presedli v avte po štirje, tako da bi jih bilo na štartu čim manj.

2. VARNOST
Štart in cilj teka sta tik ob magistralni cesti, kjer je prometa sicer manj kot kje drugje, pa vendar je in to hiter. Cesto bo potrebno prečkati. Bodite skrajno previdni, sploh pazite na svoje otročke!!! To je res najšibkejša točka tega teka!

4. ANALIZA
Kot rečeno imamo rezerviran prostor za 30 + oseb v restavraciji, kjer nudijo široko paleto jedi. Ker se nas bo vsulo naenkrat veliko, so nas vnaprej opozorili, da se naenkrat lahko peče do 6 pizz, tako da bo malo potrpljenja zaželjenega, pa saj bo v družbi forumovcev tako hitro minilo. Prav tako se bo plačevalo skupaj, če kdo želi plačati s kartico,naj to natakarja obvesti vnaprej.

4. PRIJAVE
Tisti, ki se boste prijavili na forum do vključno 20. junija, pridete v poštev za žrebanje nagrad.

5. ZA VARNOST ŠE...
...okrepčevalnica sicer na poti bo, vendar zaradi visokih temperatur pijte cel dan!


6. OSTALE INFORMACIJE
Dodatna vprašanja napišite na forum, lahko pa me pokličete na 031 345 958. Če se bom še kaj spomnila, pa bo to napisano tule, zato tik pred zdajci še enkrat preverite stran...

7. Erika, Darko, Robert, Igor, okrepčevalnik Simon in Staša se veselimo vaše družbe. Lani je bilo super, letos bo spet! :D



In prijave so odprte! :D
Nazadnje spremenil Staša, dne 21 Jun 2006, 14:26, skupaj popravljeno 4 krat.
 Nataša
#67946
2. MihaPR
3. NtaHR

p.s. Miha se že oblizuje, pica logatčanka, njami... :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
#67962
mnjam, lokacija za tek in analizo izredno dobro izbrana :) problem je seveda spet v izpitih, vendar tukaj zagotovo ne bom manjkal.


lp, Miha
Uporabniški avatar
 Fotr
#67997
6. FoTR :D
Uporabniški avatar
 Barb
#68018
7. Barb (upam,da bo znesl :? )
 matej-jethro
#68046
V bistvu se od dneva žena pripravljam samo na to preizkušnjo :roll:

8.matej...
Uporabniški avatar
 Staša
#68059
...Mal čekiram. Lepo, lepo, stara garda TF...
Ker vas bom imela v naslednjih dneh omejeno pod kontrolo, pazite, da se lepo po vrsti prijavljate, vsak dan 8, bo kar OK. (bi blo fino met številko za analizo)

PS:
Matej-jethro (gat demet, kje si najdu ta niknejm???), jest tut od dneva mučenikov želim na Velko, pa me ni. :(

Tini, na piške bi pa lohk šli na after party! :D Ob sredah majo namreč zaprto, zjutraj se pa v četrtek spet odpre :D

Uf, jest tut komi čakam picke!
Uporabniški avatar
 mazi
#68129
Tudi jest in Lili prideva... :driver:

Lani je bilo res super: od srečelova imamo še vedno zelo uspešno rožico in Žiga ima koš za smeti... :wink:

P.S. Upam da bo Ero skomandirov naročeno opremo TF do takrat in jo tam razdelil... :cast:
Uporabniški avatar
 ero
#68132
hoj,

Staša, Darko in vsa logaška ekipa - super in najlepša hvala že v naprej za ves trud in dobro voljo! prepričan sem, da bo to druženje vsaj tako prijetno kot lansko, če ne še bolj :D

OK, bom malo uredil seznam prisotnih:

1. Staša
2. MihaPR
3. NtaHR
4. tini
5. Klaudi
6. FoTR
7. Barb
8. matej-jethro
9. Lili
10. mazi
11. ero

(14.06.2006 08:13)

še dve malenkosti:

1. oprema TF
če bo vse po sreči, jo prevzamem ravno v sredo, 21.06 popoldne. torej bo še topla. delil jo bom tik pred tekom (za tiste, ki bi želeli preteči Poletni tek v tagmašnem gvantu) in seveda na analizi

2. diplome, medalje in pokali iz Umaga
vse, kar je vestno pripravil Predrag, in kar je prinesel Lučko (obema hvala!) bomo svečano podelili na analizi

še malo zgodovine

[url=http://www.tekaskiforum.net/galerija/thumbnails.php?album=117]1. Poletni tek TF, Tivoli, Ljubljana, 17.06.2004:
Slika[/url]

[url=http://www.tekaskiforum.net/galerija/thumbnails.php?album=516]2. Poletni tek TF, Logatec, 20.06.2005:
Slika[/url]

res se že veselim tega teka.
 Obivankenobi
#68151
Jaz sicer ne vem ali lahko 100% potrdim svojo udeležbo, vendar je 99% možnosti da pridem, uf, kako filozofsko :shock: :roll:

Torej:

12. Obivankenobi
13. moja boljša polovica Vesna



:wink:
Uporabniški avatar
 primus
#68195
14. primus
Uporabniški avatar
 Martin
#68203
Še vedno upam, da pridem.

15. Martin

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA