Uporabniški avatar
 olson
#71300
Živjo!

Še jaz nekaj besed o pikniku.Bilo mi je zelo prijetno,spet sem spoznal nekaj novih obrazov,predstavitev mi je bila zelo všeč,sam škoda,da sem moral prej oditi,saj me je nasledni dan čakala zelo težka in pomembna tekma na Ratitovec.
Koma čakam,da se zopet srečamo . :P


Lp. :TF)
 Nataša
#71309
Piknik je vsakič drugačen. Letos je bilo...lepo. Brez pretiranega razvrata s strani kranjske naveze, otročkov tudi ni bilo veliko (Tae, na prejšnjem pikniku jih je bilo polno, Staša je bla čist bizi kot varuška :wink:), par smo jih pogrešali, nekaterih pa niti nismo pričakovali, pa bi se lahko pojavili (Bajsi bez razloga, to leti nate :!: ).

Se mi zdi, da sem v svojem stažu na TF napisala že tolk poročil, da so se baterije iztrošle, ker sploh ne vem, kaj naj dodam...:roll:

Podelili smo nekaj nagrad za športne dosežke in sodelovanje na TF:
- Ero, Dragons in Fuchs za 100 km v Bielu letos
- Pia in MatjažV za Ironmana
- Kristina za zmago v Ljubljani na 21km in v Radencih na 10 km
- Tuareg za 800 km buen camina :wink:
- Fotr je dobil kravo kot inspiracijo za naslednja doživetja na tekih
- Vlajka smo potrepljali, ker je tako dober organizator
- Staša je dobila nagrado za organizacijo poletnih tekov in dobro delovanje TF Notranjske (ostale podružnice žal niso bile zastopane)
- Aleš za double ironmana v tandemu z Gorazdom (Aleš je manjkal na pikniku)
- Mojcej77 pa za to, da ne pozabimo na eterični zvok vetra med listi, medtem ko lovimo sekunde... :wink:
- Duleta pa ni bilo, a ga čaka nagrada za vestnega urejevalca lestvice gorskih tekačev.

Upam, da nisem koga izpustila :oops:

Sicer pa sem vas bila vesela, vseh. Tjaše & Lučkota že dolgo nisem vidla, Tini hvala za pomoč pri podeljevanju nagrad (mislim, da je bil moški del zelo zadovoljen :wink: ), s Stašo sva imeli debate na temo "so many days to go" (ali kako nas Chuck Norris spravlja v jok :P ), malo smo zaveslali, pa je dan hitro minil.

Koteki so bli!! :lol:
Pa vse kazahstanske WC-je smo tud pregledal.
je blo k v šoli - Meduza:" no, kaj pa je toooo?"
Vlajko:"WC!!"
MeduzA:"Pravilno!"

hehe :wink:

Tiramisu kot vedno odličen :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
#71328
Bom pa še jaz pristavil nekaj kratkih misli. :wink:

Najprej, od srca se zahvaljujem, ker ste me s svojim trepljanjem tako presenetili pa še ljubko darilo ter prekrasno diplomo sem dobil. :roll: :D Vključno z ducatom poljubčkov od prelepe Gage. :D :D :wink:

Iskreno čestitam tudi vsem ostalim nagrajenkam ter nagrajencem. Pa tudi vsem snovalcem ter povezovalcem programskega dela piknika. :arrow: Nataša, Ero in Pegaz :cast1: . Velik bravo tudi Snežinki in Meduzi, ker sta nas tako slikovito popeljala v eksotiko daljne Azije. :clap: Ne smem pozabiti na izvrstne slaščičarke, ki so spekle toliko različnih, predvsem pa izvrstnih slaščic. :juhuhu: Pa vsi tisti, ki ste poskrbeli za tehniko, itd. itd. :cast: In, nenazadnje, ... hvala tudi gostiteljema piknika, Darji in Fabiu. :toast:

Pravzaprav :arrow: hvala kar vsem udeležencem piknika, ker ste mi, pravzaprav smo si ga vsi med seboj, tako polepšali sobotni dan. :D Resnično lep piknik je bil, škoda le, da je že mimo. Aja, saj bo prihodnje leto spet. :D :wink:

Kaj mi je bilo pravzaprav na tem pikniku najbolj všeč :?: Skoraj bi se odločil za množičen sprehod na Sveto Ano. Tako nizek hribček, pa takšen fascinanten razgled. :shock: :wink:

PS: Aja, ne smem pozabiti tudi na svoja šoferja :arrow: Pegaz in Marjan, thanks za transport tja in nazaj; čeprav, Marjan :arrow: prav nič ne bi bil jezen nate, če bi svoj vozni red pomaknil na kako kasnejšo urco. :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
#71329
Hej!
Sej ne vem a naj še jaz začnem naštevat...
-kdo vse se je trudu za piknik, pa da smo diplome in nagrade dobl, a ne Ero, Vlajko, Pegaz, Nataša...
-kok so ble dobre sladice, a ne Barb, Helena, mama Irena, Ivanka-Iva46?,...
-da sta bili predavanji ful zanimivi, a ne Snežinka in Meduza,
-da eni dobr obvladajo vesla, za kako uro inštrukcij biologije se bomo pa pri izyemni naročil, a ne Mojcej in Pegaz, :wink: (purani, vidre.PRESS)...
-pa koga vse smo pogrešal, čeprav ne bomo na glas priznali :) , a ne slon, miro, simi, primus, Bor, Aleš, 2much4me, TanjaO&Co,...
-kolk smo mel dobre vodiče k Sv. Ani, a ne Darja, Vlajko, Pegaz, Ralf,...
-pa fino je blo "ta frišne" TFjevce spet pozdravt, a ne eggy, izyemna, Marjana,...
-pa super, da so kočevski triatlonci prišli pogledat, a ne LojzeP, Matej,...
-ma ne, ne bom več naštevala! Bilo je luštno in dajte raje FOTKE pogledat! (lupčkal (pr nagradah!) ste se pa čist prehitr, je vse z(a)mazan! :wink: )

S spoštovanjem! :)
Markiza :oops:
Uporabniški avatar
 Bajsi
#71338
Helou!

Nataša napisal/-a:nekaterih pa niti nismo pričakovali, pa bi se lahko pojavili (Bajsi bez razloga, to leti nate :!: ).

Podelili smo nekaj nagrad za športne dosežke in sodelovanje na TF:
- Ero, Dragons in Fuchs za 100 km v Bielu letos
- Pia in MatjažV za Ironmana
- Kristina za zmago v Ljubljani na 21km in v Radencih na 10 km
-
.......................

Upam, da nisem koga izpustila :oops:

:


Res je, pozabila si me! Tako in drugače! Šmrc, šmrc!!
Heraldična komisija mi je podelila naslov Njegova Mastnost Bajsi za organizacijo dobre volje na TF.

Glede na tvoj izgled na fotkah, Mihov footnote, pogovori s Stašo o "so many days to go" pa mi daje vedeti, da si tudi ti BZR!!
Uporabniški avatar
 Barb
#71345
No in ker se za Ministrico, Mamo Šeflo spodobi, da piše tudi poročila.......še nekaj kratkega

Že tako, kot je Nataša napisala je na pikniku vsakič drugače.Vrjetno pa drži tudi to,kar je rekel Lojze:"Govori se, da si se spremenila!" :shock: ,...pa kar je rekel Fabio:"Ja, včasih si vso srečo in energijo razdajala drugim, sedaj pa jo toliko več deliš med dvema in vrjetno je prišel čas, ko jo potrebuješ tudi ti."
Tudi, če drži vse to, mi še vedno zaigra srce, ko vas vidim in se spomnim na stare dni, ter se še vedno rada stisnem v vaš objem :arrow: Fotr, v katerem začutim ravno tisto energijo, ki nas povezuje, tudi ko se dolgo ne vidimo.

Sva pa s Pegazom ugotovila, da če v sedanjih časih nisi BZR, pol nisi IN,...ampak si ostanek ALTER scene......sam za LATER bi mogla vsaj mal tečt :lol: ....no Staša in Nta, jaz bom raje še mal počakala, da dobim direkt inštrukcije in napotke od vaju, ......pa da za začetek mal potreniram..........do takrat bom pa poskrbela še malu za vaju, s kakšnim tiramisujem.......Staška je itak rekla, da si bo v tem času prvoščla vse,kar si prej ni :P ...............pa kakšen hrbet vama bomo zmasirala, pa bo :wink:

Se je pa poznalo,da ni blo Aleškota, saj je bil mislim da to prvi piknik, ko sem domov odšla popolnoma suha :lol: :wink:

Žal pa sva z Damijanom morala še na en piknik in sva zamudila vsa predavanja.
 Nataša
#71353
Bajsi napisal/-a:Glede na tvoj izgled na fotkah, Mihov footnote, pogovori s Stašo o "so many days to go" pa mi daje vedeti, da si tudi ti BZR!!


a zdej boš pa še mene obtožu, da sem bajsa!!! :cry:
Uporabniški avatar
 pegaz
#71406
Dragi moji,

Na pikniku se mi je tako zavozlal jezik, ko sem podeljeval naslove, da sem še zdaj malo motoglav. Pa bo že.
Lepo vas je bilo spet videti, sploh v takem številu. Nekatere smo pogrešali - (Lih treba vam je bilo na morje, ko imamo mi piknik PRESS)

In kot se spodobi, so zaslužni za delo in rast TF prejeli plemiške nazive TF. Šli smo tudi na Sveto Ano, pa na Ljubljanico (kjer so nas podile pižmovke). V bistvu je bil še najbolj nenavaden dogodek, ko je en mali črn raček obupno frfotal tik nad vodo do polovice reke, potem pa je čofnil vanjo in izginil pod gladino. Aljo smo komaj zadržali, da ni šla za njim pod vodo in ga "rešila" (ponirek plava ko Ian Thorpe PRESS). :)
Diasi so bili izvrstni, Snežinka-čista desetka za predstavitev! :clap:
Tudi Meduzin Kazahstan je bil zakon, še posebej, če se pri tem bašeš s slaščicami tipa Barbin tiramisu in konjakove torte. Staška in SimON sta prinesla eno gajbico (matr je blo enih češpelj na tem pikniku!), Mojcej77 je trpala navdih z obema rokama u torbo, Dženerale Lučko je prišel prverit, če smo vsi na broju, Fotr je sijal od sreče, ko je prejel kravo iz rok GaGe, triatlonci iz Kočevja so nekaj brundali o portepaki, Tini v vsej tisti rukoli ni našel taprave ribice zase, naše IN bejbe so pa itak razturale,
...
in na koncu je prišel logar (oz. Pegaz) in je reku fajront, jest sm zaspan, feršterkerija gre z mano, vi pa kokr hočte. Pa smo odpujsali proti domu.
Ampak kmalu se spet vidimo. Piknik pred novim letom, kr ubacite v plan!

Vse vas ima rad
vaš edini
Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Staša
#71415
Piknik bil je živ! :D

Nekaj absolutnih hajlajtov:
- vseuporabni MatjazV, ki se spozna tudi na pumpice za mleko! :shock:
- Snežinkin "smrdi, smrdi, kako smrdi!" ... vse smrdi, oni smrdijo, mi smrdimo, cela Gvineja smrdi :?
- Meduzina zbirka wecejev in Vlajkotovi komentarji: "Meduza, a te pa lahko jest zdej neki resno vprašam? Kolk pa je recimo tam vroče?" :shock: (men se tudi vprašanja ostalih niso zdela tko neresna :D)
- Podeljena nagrada za organizacijo poletnega teka TF Notranjske - roza TF flaška za punčko - ful lepo!!! A obstajajo kakšne vodoodporne nalepkice TF??? :D
- tiramisu & orehova torta :D
- vidre na veslanju s tatom po Ljubljanici! :D (menda sem tipični mestni otrok, ker sem se začela na ves glas dret, ko sem jih zagledala :? )
- vesela Mihpih in Nta in še bolj babi in dedi, pa tudi še1tetka - kar žarijo vsi :D
- neustavljiv smeh Raziskovalca in Irene. Le kaj se jima je zgodilo??? :lol:
- že sama pobuda El-presidenta, da smo se dobili :D
- Pegazova avtoriteta nad kužkoma med diasi (hehe, leži na klopi, gleda smrad, naenkrat besno vstane, gre čez cel piknik prostor, okrega kužke, naj se grejo drugam pogovarjat in meni nič tebi nič pride nazaj ležat) :shock:

Pogrešala sem:
- poezijo... kar prehitro je šlo, a ne Mojcej - pa še Robidišča letos ni bilo niti za en vikend :(
- nove stave s tinijem, nekako ni za stvar :(
- ene forumovce!!!


Skratka, čudovito popoldne in upam, da se kmalu vidimo, lepo je biti v taki prijetni družbi!
:D
Uporabniški avatar
 tini
#71426
Staša napisal/-a:- nove stave s tinijem, nekako ni za stvar :(



Hehe, stave se bodo v kratkem oblikovale - bos prejela mojo ponudbo. :wink:

BTW, mi je pa nas vrli "baron" na pikniku predlagal naj stavim s tabo, kdo prej pride na sv.Ano.. :)

lptini
Uporabniški avatar
 Staša
#71445
tini napisal/-a:
Staša napisal/-a:- nove stave s tinijem, nekako ni za stvar :(



Hehe, stave se bodo v kratkem oblikovale - bos prejela mojo ponudbo. :wink:

BTW, mi je pa nas vrli "baron" na pikniku predlagal naj stavim s tabo, kdo prej pride na sv.Ano.. :)

lptini


Hmm, čeprav sem bila prva nazaj s sv. ane na piknik placu, pri čemer nisem hvatala krivin, bi za spodbudo (da ne bom postala BBR) pobrala raje kakšno stavo za naslednje leto! :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA