Oh, saj ne morem verjet - že sedmi !
Moram priznati, da mi brez MKM živeti ni, vsaj začetek sezone ni tisti pravi. Jaz in moja družina smo se udeležili skorajda vseh, razen prvega, ker nismo izvedeli zanj pravočasno in lanskoletnega.
STARTNINA je bila ZELO ZELO PREVISOKA (kljub kvalitetnejši majici ) in ker ste UKINILI STE DRUŽINSKI POPUST smo vas "bojkotirali" in nas ni bilo - iz principa,
ker ste ukinili družinski popust. Smo namreč 4 člani - vsi že skoraj odrasli (otroci 13 in 15 let). V zadnjih dveh letih opažamo, da se startnine nesramno povečujejo ob skorajda enaki ponudbi. TO nikakor NI "ŠPORTNO" in kar vas bo verjetno bolj zanimalo, poteza komercialno gledano ni dobra. Zakaj? Dolgoročno boste TEKAJOČE FAMILIJE izgubili kot tudi tekače posameznike, ki kasneje iz teh družin "vzniknejo" . Ta izguba je neprimerno višja kot npr 10 % popust ali celo 4. član zastonj, kot imajo urejeno na nekaterih drugih prireditvah.
Kar se ostalega tiče, sem bila vedno zadovoljna. Če bi hotela kaj najti seveda bi, vendar prihajam zaradi teka samega in ostalih tekačev. Vzdušje je tisto, kar naredi Mali kraški maraton tako privlačen in poseben.
Upam, da se drugo leto vidimo ter da bo ta prireditev ostala v našem "družinskem repertoarju" še naprej.
Srečno !!!
Mojca
Tečem torej sem.