Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 janezu
#90953
pozdrav novim članom,jeseni bo na zaključku kar zanimivo,mogoče nam bo jožko pokazal kakšen posebno zanimiv del rupnikove linije. tisti,ki je tekel naprej je bil Boni,šel je prek rodice,vogla proti kobaridu.pravi,da tudi z jožkotovo pomočjo 7 ur ni vedel kje je in da je snega še pe še.LP ju
 Jožko
#90986
Pozdravljeni!
Ja Boni je res fant od fare, v tako meglenem dnevu se podati na tako turo VSAKA MU ČAST. Greben Tolminsko, Bohinjskih gora je prekrasen in ti ostane v spominu v vsakem vremenu, če je lep dan po prekrasnih razgledih, kmalu bo vse polno pisanih rožic, da ne veš kdo jih je tja posadil, v megli in slabem vremenu pa ti zopet ostane v spominu, če drugače pa po želji, da greš še enkrat in vse te lepote tudi vidiš.
Sam sem ga prehodil že velikokrat v vseh letnih časih in še ga bom, če mi bodo oni tam zgoraj to namenili. Je res vredno udarit enkrat turo: Petrovo brdo, Črna prst, Rodica, Vogel, Krn.
No zdej so druge ture bolj aktualne kot naprimer: Kovce, vrh Bače, Kobla, Durnik, Robija Porezen a ne?
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
#91025
Jožko nekaj nas ( mislim da tudi mojih zemljakov iz Štajerske ) smo si
drznili letos prekršiti kodeks gorskega tekanja in bi radi šli ravno tisti weekend na klasièno 100tko ( zamisli ta greh: ravninski tek žrtvujemo za vaše lepe hribe ). Ali nam sprejmeš opravièilo in s teboj ponovimo vajo po pouku?
Morda celo z izzivom, ki si ga tako predrzno postavil pred gorske maratonce: ekstremna varianta 3x?
 Jožko
#91046
Pozdravljeni Ivan in kompanija!
Kaj bi zameril, Ivan tudi, če bi hotel nebi mogel. Tekač mora narediti tisto, kar si zamisli, če ne ni pravega zadovoljstva. Kar v miru opravite stotko, potem pa pridite v našo grapo in skupaj opravimo krog. Tudi članstvo v našem klubu nekaj velja. Če pa se odločite za sekcijo EKSTREMNO, pa grem en krog sigurno z vami.
Pri nas ste vedno dobrodošli.
Uporabniški avatar
 NANIKA
#91228
Pozdravljeni gorski tekači!

Čas do maratona se res bliskovito približuje, pa me zanima a je možna prijava tudi na dan tekme, ker še vedno ne vem a bi a ne bi. Ja, ja sej odgovor že poznam, vem prijavi se pa bo kar bo.

Pa lep pozdrav! :roll: :lol:
 Jožko
#91238
Pozdravljena!
Ja Nanika, odgovor že sama tudi dobro poznaš! Ko začneš razmišljati o maratonu 4 občin takrat vedi, si že pečen. Samo čas odločitve moraš še postaviti in se nič več spraševati ampak samo pridno delati, delati. In na koncu bo veselje res tisto ta pravo. Tudi na dan maratona se lahko še prijaviš za isto ceno. Nikjer drugje, kot na takih in podobnih MATRARIJAH nisem še videl toliko zmatranih ljudi, ki jim iz oči sije samo veselje in sreča. Kljub temu da so noge ožuljene, boleče mišice se kmalu na analizi že delajo načrti, kako naprej in kako se bomo pripravili za drugo leto na spopad z Durnikom.
Ja taki smo gorsji tekači, nikol nam ni dost ne strmo ne dolgo.
Ti se kar prijavi, Veseli Irec Ervan je dejal,da bi se moral naš tek imenovati: Gorski maraton 4 občin, ne obupaj!
 grega_
#91430
Zdravo,

imam vprašanje za Jožkota in ostalo graparsko kompanijo. Sam se letos nameravam prvič udeležiti tega čudovitega gorskega maratona. Pa bi rad malo preizkusil progo... najbrž je kar zahtevna :) Zanima me. če je proga že označena, tako, da bi se lahko tudi popoln novinec na tej progi dobro znašel in jo seveda preizkusil. Progo nameravam preizkusiti v nedeljo zjutraj, dobrodošel bi bil tudi kakšen izkušen vodič :) Hvala za odgovor,

lp Grega
 Jožko
#91436
Pozdravljen Grega!
Res smo vsakega, prav vsakega veseli, ki se odloči in se udeleži našega maratona. Upam, da se ti bo izšlo tako, kot si boš vso stvar zamislil. Kot pri vsakem teku je tudi pri našem najbolj važno, da si ne zastaviš previsokih ciljev in da tečeš svoj tek, to je pri vsem tem najvažnejše. No pa si sigurno že prekaljen tekač in dobro poznaš, kako se tej zadevi streže.
Kar pa se tiče same poti, pot ni še označene tako kot na tekmi, je pa že dobro udelana in mislim, da če še malo logično sklepaš boš prišel okoli brez orjentacijskih težav. Za nedeljo ti ne morem obljubiti spremstva, vem pa da gre v soboto(jutri) na pot ena fajn družba in če se jim pridružiš jutri ob 8,30 na Petrovem brdu, imel boš zelo dobre vodiče. Sam bom v nedeljo tudi na teh poteh samo ne v tekaški funkciji.
Imam pa v mislih tudi še organiziran ogled proge samo ne ta vikend.
Nazadnje spremenil Jožko, dne 19 Maj 2007, 06:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
#91446
Jaz sem tud mal planiral za v nedeljo zjutraj, okrog 6:00, če bo vse po planu.
 grega_
#91451
Ja, lahko bi se zmenil za v nedeljo Vencelj, a bi blo možn ene dobre pol ure kasneje- recimo ob 6:30. Je treba še pridt iz Ljubljane v Petrovo Brdo. Jutri pa se itak obeta prečudovit dan. Bi bil zlo vesel izkušene družbe, da se naredi en poskusni krog. Lahko pa še dodaš svoj mobilni telefon, da se zjutraj tam najdemo. GMŠO vabi....

Lep pozdrav,
Grega
Uporabniški avatar
 vencelj
#91497
Potem smo se pa le dobili, da smo danes naredili en krog: Grega in jaz, pa še Joco se nama je pridružil. :D
Je pa letos kar gužva na progi. Danes smo šli okrog le mi trije, ampak je bilo že 25 vpisanih od 2. maja naprej (takrat so bili prvi trije vpisi, nato pa se je kar odprlo) :)
 grega_
#91521
Ja, danes smo obredli krog po trasi GM4O. Jaz ,Vencelj in Jože kot vodiča, pa še moj brat do Suhe. Sam sem bil kar pošteno utrujen, očitno malo manjka kilometrov. Vedel sem, da je proga zahtevna, na terenu pa vse skupaj deluje še malce bolj zahtevno :D . Pa še po snegu smo prečili pot do Suhe. Na tekmo pa obvezno s palicami od prvega metra.
Hvala Venclju in Jožetu za družbo,

lp Grega
 Jožko
#91598
Pozdravljeni!
Ja Grega nič čudnega, da si utrujen, ker sta te vodila dva "stara mačka" maratona štirih občin. Joco še celo član sekcije Ekstremno z časom 21 ur in nekaj minut. Pa tudi čas v katerem ste pretekli progo ni zanemarljiv.
Snega na tekmi sigurno ne bo več in upam, da boš takrat bolj z užitkom pretekel maraton.
Uporabniški avatar
 Dule
#91839
V soboto 26.05. ob 7 uri nameravam začeti z obkroženjem proge GM4O. Če je kdo pri volji se mi lahko pridruži.

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 bojanu
#91846
V soboto sem spet naredil nekaj fotkna trasi maratona. Filmček je še v izdelavi :roll:

Bilo je lepo kot vedno. Vročina je že pošteno sekala, še posebej na Durniku :lol:
SlikaSlikaSlika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA