ZADNJE OBJAVE NA FORUMU

.
Mestni tek 2019 300×250

Avgust, 2019

Filter

31avgCelodnevni dogodek1. Ribn'ca trailRibnicaOrganizator: Klub ponosnih posameznikovPanoga:trail - tek po brezpotjihRazdalje:tek med 11-20 km,tek med 22 in 41 km

31avg10:005. Dobrodelni Postojnski tekPostojnaOrganizator: Športno društvo Postojna tečePanoga:tekRazdalje:tek do 10 km

4. MARIBORSKI MESTNI TEK LETOS  POD SLOGANOM ”MARIBOR LAUFA”
julij 07
noviceprireditvesponzorirana objavatopnovica

Športna zveza Maribor letos že 4. zapored organizira mestni tek, namenjen športnim navdušencem in tekačem rekreativcem. Kot smo že vajeni, bo tudi letos 5 in 10-kilometrska trasa speljana skozi samo mestno središče in bo med tekom ponujala slikovite poglede na najlepše točke Maribora.

Tekači v naravi, POZOR klopi – enostavni ukrepi za učinkovito zaščito pred klopi
junij 20
člankisponzorirana objavatopnovica

Tek v naravi je čudovita izkušnja, ki pa jo lahko majhen, komaj opazen krvoses, kaj hitro spremeni v sila neprijetno. Pomembno je, da se zavedamo nevarnosti, ki jih prenašajo klopi in izvajamo preventivne ukrepe, da se obvarujemo pred vbodi klopov.

Ljubitelji teka v naravi, pozor! Pred vrati je tek zDravo jutri
maj 20
noviceprireditvetopnovica

V nedeljo, 9. junija, bo v čudoviti naravi neposredno med Dravo in hidro-energetskim kanalom že sedmo leto zapored potekal okolju najbolj prijazen tek v Sloveniji. V letošnjem letu je tek s strani Evropske atletske zveze prejel certifikat zagotavljanja kvalitete in standardov na rekreativnih tekih, s katerim se lahko pohvalijo le še štirje drugi slovenski teki.

Login

Lost your password?