ZADNJE OBJAVE NA FORUMU

.


To soboto že 9-a izvedba KBK-ja, gorskega teka na Blegoš in nazaj
maj 17
noviceprireditvetopnovica

Ni kaj, zima je bila dolga, nekaj zaplat snega na Blegošu je še in že to soboto vas pričakuje 9-a izvedba KBK-ja, gorskega teka na Blegoš in nazaj, letos drugič v TRAIL obliki.

Slastne ploščice z okusom temne čokolade in tropskega sadja so idealen način za doseganje optimalne teže
maj 17
novicesponzorirana objavatopnovica

Bodykey by NUTRILITE nadomestilo obroka v obliki ploščice je učinkovit, enostaven in preprosto zdrav način za manjšanje telesne teže, vzdrževanje optimalne telesne teže ali doseganje ciljev glede zdravega življenjskega sloga!

Največja skupinska prijava Konjiškega maratona dobi nagrado!
maj 09
noviceprireditvetopnovica

Že veste? Skupinska prijava na Konjiškem maratonu je že odprta! Tekaško skupino lahko sestavi vsakdo. Med 10 zbranimi tekači spol, starost in dolžina trase niso pomembni. Prav tako lahko določeni tekači izberejo paket, s katerim bodo tekli tudi na 23. Volkswagen Ljubljanskem maratonu, preostanek tekačev pa se odloči le za Konjiškega.

Tekaški forum praznuje 15 let
maj 03
novicetopnovica

Ali ste vedeli da v teh dneh praznuje 15-letnico obstoja spletni portal Tekaški Forum. Forum je bil sicer zagnan že 25. aprila 2003, vendar se kot njegov uradni rojstni dan šteje 5. maj 2003. Ob tej priložnosti gre zahvala seveda ustanovitelju Ervinu Lemarku in vsem, ki že 15 let podpirate forum s svojo aktivnostjo.

Maj

26may09:00- 16:0013. dm tek za ženskepark Tivoli, LjubljanaOrganizator: dm drogerie markt d. o. o.Panoga:tekRazdalje:tek do 10 km

26may10:00- 13:0020. Visoški tekVisoko pri Poljanah nad Škofjo LokoOrganizator: Športno društvo PoljanePanoga:tekRazdalje:tek do 10 km

Login

Lost your password?