ZADNJE OBJAVE NA FORUMU

.


Na voljo le še nekaj prostih mest za Nočno 10ko 2018
junij 26
noviceprireditvetopnovica

Na voljo le še nekaj prostih mest za Nočno 10ko 2018 - zadnja priložnost za prijavo in plačilo je sedaj! Če še planirate nastop na Nočni 10ki, boste morali torej pohiteti. Limit 3012 bo dosežen kmalu! Hkrati vas vabimo na uradni trening na Bled, 1.7.2018 ob 9h! Kremšnite za vse :)

V 123 dneh do boljšega počutja – 1, 2, 3, GREMO!
junij 26
novicetopnovica

Dobro počutje ni naključje. Je tek na dolge proge. Da bi dosegli cilj, moramo najprej narediti prvi korak in na poti vztrajati z neomajnim prepričanjem, da nam bo uspelo. Zato so pri HOFERju zasnovali vseslovensko družbeno odgovorno akcijo 1, 2, 3, GREMO!, katere namen je spodbujati vsakodnevno aktivnost in skrb za boljše počutje.

Tekaški spektakel – 2. Nočni tek Maribor
junij 04
noviceprireditvetopnovica

Tekaški spektakel v štajerski prestolnici, ki ga ne smete zamuditi. Tudi tokrat boste lahko tekli na 5 km in 10 km na prelepih trasah ob Lentu in Dravi. Start in cilj je v centru Maribora, na Grajskem trgu.

Konjiški maraton: prejmite tekaško majčko JOMA ali izlet za 50 ljudi
maj 25
noviceprireditvetopnovica

Konjiški maraton bo letos organiziran že šestič zapovrstjo. Atletska zveza Slovenije (AZS) jim je lani podelila posebno priznanje za odlično organizacijo, kar ni prejela še nobena tekaška prireditev do zdaj. Iztekajo pa se zadnji dnevi za ugodnejšo prijavo!

Julij

Ni dogodkov

Login

Lost your password?