Domov » (Page 112)

5. oddaja Dober tek »

novice
271

V peti oddaji Dober tek bomo predstavili progo ljubljanskega maratona. Urban Praporotnik je z našo kamero obkrožil Ljubljano in podal veliko zanimivih nasvetov Preberi več…

Tek z nahrbtnikom »

novice
197

Pred petimi leti sem se prvič srečal s pravim tekaškim nahrbtnikom. Do tedaj sem imel o nahrbtnikih zelo slabo mnenje. Pri teku me Preberi več…

ZAVEŽIMO VEZALKE, akcija Specialne olimpiade Slovenije »

novice
497

Specialna olimpiada skozi šport osebam z motnjami v duševnem razvoju odrinjenost in strah nadomešča s prijateljstvom, družbeno vključenostjo in radostjo. Projekt »Zavežimo vezalke« Preberi več…

Člani Tekaškega foruma do adidasa še ceneje »

novice
254

Ker vemo, da je Adidas vrhunska blagovna znamka športne obutve in oblačil, vam rade volje povemo, da lahko z malo sreče zadenete lepe Preberi več…

4. oddaja Dober Tek »

novice
269

Anže Bašelj je nastopil na prvi tekaški preizkušnji v življenju. Na Šenčurskem izzivu je nastopil na 10 kilometrov dolgi progi in s časom Preberi več…

3. oddaja Dober tek »

novice
3611

Anže o tretji oddaji pravi: “Obiskali smo tekaški tečaj, secirali mojo tehniko teka in ob tem ugotovili, da moram kupit nove superge. Kakšne Preberi več…

Popolna novost ?! »

članki
546

Kot kaže so pri Salomonu zopet inovativni, saj je v pripravi povsem nova tekaška obutev. V zadnjih tednih smo poiskali nekaj Preberi več…

Srčni utrip v mirovanju (SUvM) »

članki
90087

Srčni utrip v mirovanju nam pove marsikaj o človekovem zdravju, fizični pripravljenosti in trenutni utrujenosti. Veliko je bilo že prispevkov napisanih Preberi več…

Tek in prehrana »

članki
2084

Vedno več Slovenk in Slovencev se odloča za tek. Če je bil tek včasih privilegij bolj samotarskih športnih navdušencev je danes Preberi več…

Hoja in tek »Za življenje in radost« »

novice
0

Humanitarna prireditev, katere osrednji del predstavljata hoja in tek »Za življenje in radost«,bomo organizirali v soboto, 16.10.2010, s štartom ob 11.30 uri v Preberi več…