Domov » članki » Aktivna regeneracija pred in po tekaški aktivnosti

Aktivna regeneracija pred in po tekaški aktivnosti

Po napornem treningu razvajajte svoja stopala s poletno obutvijo, ki je ne boste lovili ob vsakem koraku, hkrati pa vam bo nudila oprijem, blaženje, zračnost in stabilnost. Natikač z vsemi lastnostmi tekaškega copata, namenjen za vaš prosti čas.

RX BREAK

Linija obutve Salomon RX je bila oblikovana iz strani najboljših Salomon atletov in strokovnjakov za obutev. Ti so po napornih treningih in tekmah potrebovali obutev oz. natikač, v katerem so stopala in mišice počivali. Najvišje zahteve in težnja k popolnosti, je pripeljala do linije produktov, ki bodo vaš popoln partner za vsakodnevno nošenje.

Namenjeni so za vsakodnevno nošenje ali sprostitev po športni aktivnosti

Salomon-trail_Auvergne_740Natikači SALOMON RX BREAK bodo v poletnih dneh vaš popoln partner, ko boste po naporni aktivnosti, športne copate zamenjali za zračnejšo in udobnejšo obutev, sezuti pa jih ne bodo hoteli tudi tisti, ki veliko časa preživijo na nogah. S svojo mehkobo, udobjem in lahkotnostjo omogočajo, da vaša stopala lahko počivajo, mišice pa se hitreje regenerirajo!

S pomočjo 360 stopinjskega oprijema narta, boste imeli občutek, da nosite pravi športni copat in ne natikača. Ker je stopalo fiksirano, je hoja udobnejša in pravilnejša. Tehnologiji OS Tendon in OS Muscle bosta poskrbeli za pomoč pri odrivu ter odzivno blaženje. Tako bo vaš korak lahkoten, mišice pa sproščene. S podplatom Contagrip®, bo samozavesten korak zagotovljen.

V RX LINIJI obutve za sprostitev boste našli tudi RX MOC 3.0 IN RX SLIDE 3.0.

Izjemna zračnost, nizka teža in mehkoba, bodo razvajali vaša utrujena stopala, za dodatno udobje znotraj RX MOC 3.0. in RX SLIDE 3.0 pa poskrbi usnjen vložek. Tisti, ki si želite dodatnega oprijema v petnem delu boste posegli po modelu RX MOC 3.0, pristaše hitrega obuvanja pa bo navdušil RX SLIDE 3.0.

RX_LINIJA

SALOMON RX – aktivna regeneracija za vaša stopala!

Več na: www.salomon.com

Avtor: urednik
Oznake

Podobne objave

Komentarji (1)

  1. Anica Lamperger pravi:

    Glede na rezultat pri mojih letih – 35. mesto med ženskami in zmaga v kat. nad60 let -, si pa res želim še kaj za regeneracijo mojih starih nog.
    Hvala, danes je bila res odlična organizacija. Še bom prišla, če bo vse ok. z zdravjem, kot je , hvala Bogu, zaenkrat.
    Anica s Ptujske Gore

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?