Domov » članki » ASICS Gel Kayano 25 z novimi in izboljšanimi značilnostmi

ASICS Gel Kayano 25 z novimi in izboljšanimi značilnostmi

Pozdravljene tekačice in tekači. V letu 2018 pri ASICS-u praznujemo dve pomembni obletnici. Spomladi je 20 let dopolnil model GEL-NIMBUS, pred nami pa je 25 različica legendarnega modela ASICS GEL-KAYANO.

Model tekaških copat Gel-Kayano je bil javnosti prvič predstavljen leta 1993 in je kmalu postale pojem udobnosti in vzdržljivosti. Generacije tekaških copat GEL-KAYANO™ so postavljale mejnike na področju produktnih inovacij ter tako omogočale tekačem doseganje ter preseganje svojih meja. S tem so hkrati revolucionirale kategorijo vrhunskih tekaških copat. GEL-KAYANO™ 25 pri tem ni izjema, saj premierno predstavlja nabor najnovejših, inovativnih tehnologij ASICS-ovega Inštituta športne znanosti (ISS).

Kenichi Harano, generalni menedžer pri ISS: “Generacije tekaški copat GEL-KAYANO™ so bile zasnovane tako, da bi kar največ tekačem omogočile varen in udoben tek na dolge razdalje. Vseh 25 let razvoja copat serije GEL-KAYANO™ smo imeli to v mislih, ko smo snovali vedno lažje in bolj odzivne različice – vendar nikoli na račun stabilnosti.”

Tekaški copati GEL-KAYANO™ 25 premierno predstavljajo dve novi tehnologiji FlyteFoam™ Lyte in FlyteFoam™ Propel, ki skupaj zagotavljata prvovrstno zaščito ter izboljšano stabilnost, ne glede na pretečeno razdaljo.

Kayano-25_komponente_SLO_OK_800

NOVE IN IZBOLJŠANE ZNAČILNOSTI

  • FlyteFoam™ Lyte je nova generacija ASICS-ove lahke in odzivne tehnologije blaženja. Vmesni podplat je narejen iz obstojnega materiala ojačenega z nano vlakni, kar izboljšuje lastnosti (obstojnost) pene in tekaču zagotavlja več stabilnosti in podpore.
  • FlyteFoam™ Propel je ASICS-ova najnovejša patentirana zmes pene, ki zagotavlja izboljšano odzivnost v fazi odboja oz. odriva. Strateško umeščena in uporabljena skupaj z ASICS GEL™ tehnologijo omogoča novemu tekaškemu copatu GEL-KAYANO™ 25, da se zlije s tekačevo nogo ter mu zagotovi izjemno dušenje udarcev (blaženje).
  • Novi dvoslojni vrhnji del “Jacquard Mesh” je zasnovan iz prožne zračne mrežice, ki se odlično prilega stopalu ter se ne guba med tekom ter ne povzroča draženja – zagotavlja, da bo tekač tudi videti tako dobro, kot se počuti.

1011A019_100_f_l_primary_LR_3501012A026_100_f_l_primary_LR_350

ASICS-ov pristop k oblikovanju, v katerega središče je postavljen človek, je leta 1949 zasnoval ustanovitelj ASICS-a, gospod Kihachiro Onitsuka. Letošnje leto je za ASICS posebej pomembno, saj je 29. maja ASICS praznoval 100. obletnico rojstva gospoda Onitsuke, ki je ASICS-u dal današnjo podobo in začrtal njegovo prihodnost.

Paul Miles, izvršni direktor marketinga:GEL-KAYANO™ 25 je izdelek, na katerega bi bil naš ustanovitelj ponosen in predstavlja začetek tega, kar lahko pričakujemo v kategoriji vrhunskih tekaških copat v prihodnje.”

ASICS-Athlete-2---GEL-KAYANO-25_800

PR objava: Asics

Avtor: urednik
Oznake

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?