Domov » članki » Obogatite svoj naravni potencial z NUTRILITE DOUBLE X

Obogatite svoj naravni potencial z NUTRILITE DOUBLE X

Človeško telo je ekosistem, ki nenehno stremi k ohranjanju notranjega ravnovesja za optimalno delovanje. Pravilna prehrana je pomemben dejavnik za doseganje notranjega ravnovesja telesa, uravnotežena in raznolika prehrana pa je pomembna za duševno in telesno počutje, pa tudi za splošno zdravje v prihodnjih letih.

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) je priporočljivo dnevno zaužiti najmanj 5 obrokov sadja in zelenjave1. Pomembno je, da v dnevno prehrano dodamo sadje in zelenjavo iz vseh 5 barvnih skupin – zelene, bele, rumene, rdeče in vijolične2 , pri čemer vsaka od njih daje posebne in dragocene hranilne snovi. Rastline namreč ne vsebujejo le različnih vitaminov in mineralov, temveč tudi sekundarne spojine, poznane kot fitohranila (phytonutrients), (phyto iz grščine = rastline in nutrients = snovi, ki omogočajo življenje), ki dajejo rastlinam njihovo značilno barvo in so koristne za zdravje ljudi.

Kljub pomembnosti dodajanja raznolikosti v dnevno prehrano, 3 od 4 odraslih po svetu ne izpolnjujejo tega priporočenega vnosa hranil3. Predvsem v stresnih obdobjih (npr. med sezonskimi spremembami ali v stresni dnevni rutini), postaja vedno bolj zahtevno, da iz prehrane dobimo vse potrebne hranilne snovi, da telo in duh pravilno delujeta: zato je izbira prave rešitve za zapolnitev morebitnih prehranskih vrzeli pomembna za splošno zdravje in dobro počutje organizma. Za obogatitev naravnega potenciala telesa in za vsakodnevno boljše počutje, je NUTRILITE, svetovna znamka # 1 pri prodaji vitaminov in prehranskih dopolnil4, ki jo ekskluzivno distribuira Amway, predstavila prenovljeno formulo kultnega prehranskega dopolnila NUTRILITE DOUBLE X.

NUTRILITE DOUBLE X pomaga ljudem, da zapolnijo morebitne vrzeli v svoji dnevni prehrani in podprejo zdravje telesa z zagotavljanjem 12 bistvenih vitaminov, 10 bistvenih mineralov in pomembnih fitohranil iz vseh petih barvnih skupin5.

Prenovljena formula prehranskega dopolnila NUTRILITE DOUBLE X vsebuje PhytoBlendTM, ekskluzivni kompleks, ki izhaja iz 22 vrst sadja, zelenjave in zelišč, ki jih ni vedno lahko dobiti z vsakodnevno prehrano. Na ta način NUTRILITE DOUBLE X zagotavlja širok spekter fitohranil iz katerih telo prejme rastlinske izvlečke iz vseh petih barvnih skupin in doda raznolikost v dnevno prehrano.

Te sestavine dodatno obogatijo prehransko dopolnilo. V manjših tabletah, ki jih lahko pogoltnete zaužijete največ ekstraktov, ki vsebujejo fitohranila.

Znanstveniki znamke NUTRILITE že od leta 1934 sodelujejo pri nadzoru celotnega proizvodnega procesa, od semena do končnega prehranskega dopolnila, z namenom, da bi zagotovili visoko kakovost izdelkov. Z NUTRILITE DOUBLE X se najboljše iz narave sreča z najboljšim iz znanosti, da bi ljudem pomagali z vrhunsko, znanstveno dokazano podporo za telo, možgane, imunski sistem in sproščanje energije pri presnovi, hkrati pa prispeva k boljšemu počutju človeškega organizma6. Brez umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov, novi NUTRILITE DOUBLE X je na voljo v moderni škatlici z enostavnim odpiranjem, ki zagotavlja udobno doživetje. Za optimalne koristi in boljšo absorpcijo vseh hranilnih snovi priporočamo, da vzamete 3 tablete dvakrat na dan z obrokom: zjutraj, da obogatite naravni potencial telesa čez dan in zvečer, da dopolnite notranje ravnovesje čez noč.

Nut_121576HU_SL_DXNG_Carton_400

NUTRILITE DOUBLE X poskrbi za vrhunsko podporo vašemu telesu v številnih oblikah:

 • DELOVANJE MOŽGANOV IN ŽIVČNI SISTEM: Jod skrbi za normalno kognitivno delovanje. Vitamin B12 prispeva k normalnemu psihičnemu delovanju. Baker skrbi za normalno delovanje živčnega sistema.
 • IMUNSKI SISTEM: Vitamin C ima vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema.
 • SPROŠČANJE ENERGIJE PRI PRESNOVI: Niacin podpira normalno energetsko porabo organizma.
 • OBVLADOVANJE VNETNIH REAKCIJ: Kurkumin vašemu telesu pomaga pri obvladovanju vnetnih reakcij.
 • PREBAVA IN JETRA: Kalcij skrbi za normalno delovanje prebavnih encimov. Rožmarin in kurkumin pomagata pri normalnem delovanju jeter.
 • CELICE IN OKSIDATIVNI STRES: Kalcij ima vlogo v procesu delitve in specializacije celic. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
 • DELOVANJE SRCA: Vitamin B6 podpira normalno presnovo homocisteina, tiamin pa skrbi za normalno delovanje srca.
 • DELOVANJE KOSTI: Vitamin D potrebujemo za vzdrževanje normalnih kosti.
 • DELOVANJE MIŠIC: Magnezij prispeva k normalnemu delovanju mišic.
 • DELOVANJE OČI/VID: Vitamin A pomaga pri ohranjanju normalnega vida.
 • KOŽA, LASJE IN NOHTI: Biotin sodeluje pri vzdrževanju normalne kože in las. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena, ki je pomemben za normalno delovanje kože. Selen in cink sodelujeta pri vzdrževanju zdravega stanja nohtov.
 • RAVNOVESJE HORMONOV: Vitamin B6 pomaga uravnavati hormonsko aktivnost, pantotenska kislina pa sodeluje pri normalni sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih živčnih prenašalcev.

Poleg tega imata pomembno vlogo raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog.

AMW_NUT_FB_yoga_02_800

NUTRILITE izdelke, ki jih proizvaja podjetje Amway, je mogoče s popustom kupiti ekskluzivno preko nosilcev Amwayevega  posla  (NAP). 

Sponzorirana objava

Avtor: urednik
Oznake

Podobne objave

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?