Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
vem, da zadeva ne paše sem, ker je v prvi vrsti govora o drugi zvrsti športa, drugič, pa bo mogoče vse skupaj zvenelo malo čudno :oops: , ker je govora o denarju :? . pa vendar se obračam na vas. če drugega ne, mi boste sigurno znali svetovati na koga bi se lahko obrnila.

kranjčani verjetno veste, da v novi "ledni dvorani" že potekajo hokejski treningi. no, tudi naš mulo obiskuje najmlajšo skupino in seveda se je že na samem začetku pojavila težava: finance!!! ker je kranjski klub precej šibak kar se tega tiče, seveda iščejo sponozorje. no, pa mi povejte kako naj se dokopljemo do koga, ki bi bil pripravljen primakniti kak evro. ker ste športiniki z vseh vetrov, sem prepričana, da imate sigurno veliko poznanstev in mi mogoče lahko malo namignete, kdo (mogoče kako podjetje, ki ima posluh za tovrstne zadeve) bi lahko malim nadebudnežem lahko malček pomagal.

za vsak namig vnaprej hvala.

p.s. upam, da vas s tem pisanjem nisem ujezila. saj veste tisto: pri denarju se vse neha :( sploh pri gorenjcih :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA